Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
érdekes megközelítés.....
maradjunk annyiban hogy nekem is igazam van meg neked is.
csak a nézőpontjaink különböznek.
azt szeretjük mindannyian ha az új játékokban, új fejlesztéseket látunk. a gta-ban látunk. (euphoria, bullit) amit a mafia 2-ben látunk apex néven az nem az. az egy fejlesztésnek álcázott üzleti fogás. az atit meg nem kell ide keverni. egy szót nem szóltam az atiról meg a gpu-s havokról.
az meg elég vicces lenne ha még gazdaboltba is kéne rohangálnom egy gépbővítés miatt.
Jónapot! adjon egy kaszát meg egy menetes szárat a fiziksz karimhoz.
"A maffia lázadós topic meg kettővel arrébb"
Ezzel a stílussal meg vigyázz mert bár bírom a figurádat de volt már konfliktusunk a felvágott nyelved miatt. Amig én nem személyeskedek veled addig próbáld meg elfogadni, hogy egy nyilvános fórumon előfordulhatnak a tiedétől eltérő vélemények is és ne idulatból reagálj. Nagyon nem szeretném veled emiatt újra összerúgni a port.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- FRISSÍTVE /01.24./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit - 1 vagy 3 év gari
- Gigabyte GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓÓ
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Jónapot! adjon egy kaszát meg egy menetes szárat a fiziksz karimhoz.