- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
A segítségetekre lenne szükségem. A Medal of Honor Airborne telepítése közben merült fel a következő probléma.Feltelepítettem a WIN7-et, majd a NVIDIA 195.62 driver-ét.A Pogramok Telepítése/Törlése-nél megjelen a NVIDIA PhysX is.Az NVIDIA control panelben engedélyezve van.
A vezérlőpultban is megjelent az NVIDIA PhysX ikonja, ha rákattintok, akkor viszont azt az információt kapom, hogy az NVCpIUI.exe nem található.Ezt az üzenetet kapjátok-e ti is, így természetes?
A másik kérdésem a következő.Amikor telepítem a játékot, akkor az AGEIA PhysX-et akarja telepíteni, de nem történik semmi,nem fut tovább a telepítő, nem kapok semmi üzenetet.A játék fórumán olvastam, hogy az lenne a megoldás, hogy el kell távolítani az NVIDIA PhysX-et, s hagyni kell az AGEIA PhysX-et felrakni.Elszabad-e távolítani az NVIDIA PhsyX-et,s ha igen, akkor mi a módja?Ha feltelepítem az AGEIA PhysX-et, akkor utánna újrarakjam-e az NVIDIA-t?Bár azt olvastam, hogx más játékoknál is akadályba ütközök, ha az NVIDIA-telepítve van, s az AGEIA-t akarja telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Óvodások homokozója
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Milyen okostelefont vegyek?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- További aktív témák...
- XFX RX 6700 XT 12GB GDDR6 SPEEDSTER SWFT309 Eladó!
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest