Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
A segítségetekre lenne szükségem. A Medal of Honor Airborne telepítése közben merült fel a következő probléma.Feltelepítettem a WIN7-et, majd a NVIDIA 195.62 driver-ét.A Pogramok Telepítése/Törlése-nél megjelen a NVIDIA PhysX is.Az NVIDIA control panelben engedélyezve van.
A vezérlőpultban is megjelent az NVIDIA PhysX ikonja, ha rákattintok, akkor viszont azt az információt kapom, hogy az NVCpIUI.exe nem található.Ezt az üzenetet kapjátok-e ti is, így természetes?
A másik kérdésem a következő.Amikor telepítem a játékot, akkor az AGEIA PhysX-et akarja telepíteni, de nem történik semmi,nem fut tovább a telepítő, nem kapok semmi üzenetet.A játék fórumán olvastam, hogy az lenne a megoldás, hogy el kell távolítani az NVIDIA PhysX-et, s hagyni kell az AGEIA PhysX-et felrakni.Elszabad-e távolítani az NVIDIA PhsyX-et,s ha igen, akkor mi a módja?Ha feltelepítem az AGEIA PhysX-et, akkor utánna újrarakjam-e az NVIDIA-t?Bár azt olvastam, hogx más játékoknál is akadályba ütközök, ha az NVIDIA-telepítve van, s az AGEIA-t akarja telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gumi és felni topik
- E-book olvasók
- Hardcore café
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Bittorrent topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest