Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
Hát nem azért dolgoztam vele, hogy ne használjam. (Illetve nem azért barmoltam el a hűtőt, hogy utána még plusz munkával visszaállítsam az eredetit,) Vagy azt hitted egy cikk kedvéért átszerelem, aztán vissza?

A passzív 8600GT-m BIOS-ába már vissza is írtam a legmagasabb stabil órajeleket: 675/1674/837
Hát kibaszottul ajánlom neki, hogy legyen elég, mert ez kurva passzív fémborda hozzáért a jó öreg Audigy 4 hangkártyám hátához, ami úgy néz ki ettől rögtön le is égett!!!! Pedig festve volt, és úgy nézett ki, hogy standard módon áll egymás mellett a kért kártya, erre bekapcsoltam, és átpattant egy szikra a hangkártya, és a VGA hűtőbordája közt! Nabazdmeg! Beraktam közéjük egy papírdarabot, de most kussol a gép! Köthetem át a hangcuccot alaplapi recsegtetőre, és vehetek egy X-fit (mondjuk annak ideje lett volna már amúgy is, sőt, jópár éve, de szerettem az Audigy 4-emet, hosszú-hosszú éveken keresztül velem volt, miközben minden más cserélődött a gépben...)

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest