Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
Hát gyerekek én már tiszta kész vagyok,segítenétek nekem...
Leszedtem egy újabb cellfactor revolutiont (kb 30 mb-al nagyobb mint az előző,eleinte nem akart elindulni ezért a NET Framework 2.0-t is leszedtem hozzá),ebben már található physx szoftver is így a system mappában meg is található már a PhysxCore.ddl,ami a régiben nem volt benne és még mindig nem engedi az optionban az "Enabled physX card" fület kipipálni.Ez a módszer hatalmas változást hozott az UT-ben.Találtam olyan oldalakat ahol igaz hogy le van írva hogy még az Unreal engine támogatni az nvidia-s physxet addig a reality engine még nem,mégis látni olyan videókat youtubon ahol egy 8800GT-n fut ageia kártya nélkül tökéletesen a gém,sőt még Multi-card-dal (Társkárytával by.:Qru) készült videjót is találni...
Ha tudtok vmit írjatok.Jutalmul kaptok cserébe egy tesztet róla (amit már biztos nagyon untok tőlem).Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest