- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz DamianB #20581 üzenetére
Jó hozzáállás...
Én is azt mondom hogy jobban jársz egy használttal. Sokan vigyáznak a gépükre. Valaki már pár hónaposan a seggére ver a gépének még úgy is hogy rákölt egy rakás pénzt (SSD upgrade, Memória upgrade stb. )
Százezreket is lehet így spórolni, ha ügyes vagy.Tetszetős az az Asus gép is amit nézegettél, de sajnos az is a vékonyítás áldozatává vált. Ha valóban gémerkedni akarsz egy notin, akkor én azt javaslom hogy ne nézegesd ezeket az agyonvékonyított típusokat. Olyan minimális szar vékony kis ventik vannak benne, meg pici hőleadó lamellák, hogy képtelenek magukat lehűteni. Legyen vastag és nehéz mint a két colos palló (by KillHates).
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Macbook Air 2020 13" M1, 8GB RAM, 256GB, 99% akku
- JÓ ÁLLAPOTÚ LENOVO LEGION 5 GAMER laptop 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, 16GB RAM, 512Gb SSD!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel