Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bodor

veterán

Sziasztok!

Mivel hajtott a kíváncsiság, vettem egy FiiO FP3-at, és gondoltam megosztom az első tapasztalataimat.
    Igényes dobozban, a képeken látható körítéssel érkezett az újdonság, amit egyelőre még bejáratás nélkül teszteltem.
    Tényleg nagyon szép, és nem nehéz, kényelmes, és nem könnyen esik ki a fülből.
    Elsőnek a saját unbalanced kábelével csatlakozott a Cayin N8ii-hez.
    Tényleg kell neki a kraft, ami 37-es hangerőn szól az AK T9iE-vel, ahhoz az FP3-nak 43 kellett. Egyáltalán nem mély hiányos a füles, viszont eléggé szűk volt a tér, és nem az igazi a szeparáció, de hát ugye nem balanced kimenet.
    A hangja ezekkel együtt is meglepően jó, szerintem drágább füleseket is kenterbe veri.

A fair összehasonlítás az AK T9iE-vel ezután következett, milyen "szerencse", hogy conx csatlakozóval rendeltem az Ares S 8W kábelt.
    Balanced kimeneten az Ares-sel egyből tágasabb a tér, jobb a szeparáció is, viszont az AK-hoz képest nyersebb és nem élettel teli a hangzás, a magasak fakóbbak, nekem hiányzik belőle az organikus hangzás, a természetesség.
    Mindezektől függetlenül - mivel nem várom el, hogy úgy szóljon az FP3, mint a AK, mert nem egy ligában játszanak - a FiiO fülese igencsak jóra sikerült, ki merem jelenteni, hogy ár/érték arányban kiemelkedő, és részemről nagyon ajánlott.
    Az biztos, hogy meghálálja a jó forrást, erősítőt, és kábelt.
    Nem hallgattam még FiiO fülest, planárt meg főleg nem, így nagy, és pozitív meglepetésben volt részem. :C
    Nem hiszem, hogy megválok tőle... :DD

Új hozzászólás Aktív témák