- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
aktív tag
válasz laleeee #93178 üzenetére
Megjött. Örülök, hogy belevágtam az agyba dugós dologba. Amit hallok, nagyon tetszik. Ismét nem csalódtam az iBassoban. Dinamikus, szép basszusok, nagyon szép közepek, magasak. Ez viszonylag nagy kimenő teljesítményű az elődökhöz képest, de senki ne gondolja, hogy nagy fejesek hajtására készült. Igen, meghajtja, de... high erősítésen, 80-90% hangerőn. De így is remekelt az iBasso SR3-al. A Revonexttel is jól szól. Nyilván nem egy súlycsoport a nagy fejessel, de szépen símít a magas kiemelésen. Nagyon is hallgatható. Na, majd az új fülessel... Informatív, szép Oled kijelző.
Érkezik az Oriolus Isabellae!!!
Tudom, hogy nem jó topikba írtam, de itt kérdezted. Bocsi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest