- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
-
fericske
addikt
Komolyan ajánlottam.
Csak jókat találtam róla, azokon kívül is amit a linkelt oldalon a hozzászólók is írtak - ezeket mindenképp olvasd el!
Van aki az armatúrásokhoz hasonlítja a hangzása tisztaságát - egyébként a klaritását minden tulaj megemlíti - és van olyan aki a Dita The Answer (Truth Edition)-höz hasonlítja a hangzását - bár a minőségét nyilván nem éri el egy negyedmillió forintos fülesnek.
Maga a füles hangkarakterisztikája talán nem az én világom, de az ára miatt és a fent említettek miatt azért gondolkodom rajta, hogy bejön a "gyűjteménybe".
Ellenben szerintem inkább a te világod, ezért is meg az ára és a kiemelkedő véleményezések miatt ajánlottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged