Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- SSD kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most miért mondod, még armatúrát sem láttál közelről, fogadjunk. Hát már Ljoker is megírta ezer éve, hogy milyen fantasztikus egy-egy ilyen egyarmatúrás füles, és azok még csak univerzálisak voltak, hát CIEM-ben aztán egyenesen isteni. Ami neked van az már görögdinnye, nem füles, minek annyi alkatrész feleslegesen, amikor egy is meg tudja oldani, ráadásul jobban. Különben is csak a márkanév miatt kerül annyiba, kínai piacon 500 forintért osztogatják...
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #71296 üzenetére
Semmi bajom a fizetett pr cikkekkel de tudjuk hol a határ...pl itt az 1 armatúrás prelude nagyobb pontszámokat kapott basszusra és magasra...köztudomású hogy az 1 armatúra rendszerint középerős, magasban és mélyben vág, ezt lehelet finoman le is írta a prelude tesztben aztán az U18 basszusát lejjebb értékelte...ezek azért eléggé ordító ügyek, nem hiszem hogy rajtam kívül mindenki hülye aki olvassa...csak nem akar tüzet szítani...de így van ez kis hazánkban is...
-
Tulku
veterán
Hogy mik vannak?
Pár hónapja nagy dérrel-dúrral létrehozott egy holland head-fi-er egy threadet (topikot?...az sem magyarosabb) ahol is 17 (szerinte) élvonalbeli fülhallgatót tesztel és rangsorol. Na már most ebből kimaradt a Layla és a VE8 ami szinte mindenki szerint megkerülhetetlen ha csúcskategóriáról beszélünk.
Nos igen szépen látszott, melyik fülest szponzorálták keményen haveri-szponzori társaságban (pl egy 1 ! armatúrás CIEM...amit törökök csináltak került a 4. helyre...itt volt némi zúgolódás...de lehalkítottak mindenkit, hogy higgye el ez nagyon jó 1100 dollárért...) de az i-re a pontot az tette fel nálam, hogy kihozta 3.-nak az A18-at, az M15 modullal még jobban lehúzta, majd mikor szóvá tettem, hogy - másokkal egyetértésben - szerintem az M15 modul nyitja ki és teszi szinte nyitott fejhallgatóvá ezt a csodát, akkor kaptam hideget, hogy már pedig higgyem el neki, ezek a pontszámok reálisak és megkérdőjelezhetetlenek (nem is a helyezést hanem a modulok pontszámát kifogásoltam).
Majd mikor megírtam,mit is okoz a nyitottabb modul klasszikus nagyzenekari műveknél, megválaszolta, hogy ő pop és EDM zenével tesztelte...no itt részemről a no comment szindróma következett...de meghajoltam, s távoztam...EDM-mel...És persze mivel ő is theheadphonelist tesztelő borítékolhatóan újra a Spiral ears SE5 ult fog győzni...bármég nem hirdették ki a végeredményt, de már egy haverjuk mint múlt időt említi a spiral ears thread-ben...
Érdekes dolgok vannak azért a head-fi-n is...egyébként roppant informatív, ha valaki tud olvasni a sorok között melegen ajánlom, de óvatosan....
-
fericske
addikt
Valamit már vettem onnan, mert el van mentve a bolt listámban. Nem mentettem volna el, ha problémás lett volna.
Amúgy mindig vannak ilyen-olyan problémák mindenhol amiket olvastam ezeknek az EU meg UK Face oldalán.
Amazonnál meg a Dellnél sem néz ki jobban a véleményezés, csak ott a pozitívakat is lehet látni (azért itt is találtam olyanokat akik elégedett vásárlók és nem értik mi a hiszti), bár a Face oldalát egyiknek sem néztem sosem.
Biztos rossz a vevőszolgálatuk.
A Wadia-nak, a Questyle-nak meg a Dellnek is rossz.Ettől még nem ajánlom a boltot persze mint tuti biztos hibamentes valamit, de igazából egyik sem az.
-
monti0222w
addikt
Köszi nektek, akkor, ezek után nincs mese megkell hallgatnom. Mondjuk fericske ajánlotta a falcon fülesét a Bosshifi B3-t, amint időm engedi meghallgatom őket.
Bár mint írtam már, jó reményeket fűzők az AF56-hoz is.s4tch: Az a baj, a mostani telom nem igazán jó zene hallgatásban, a Pro 6 ennél jobb volt, a Q8-t várom vagy a G6 Pluszt szolgáltatónál venném meg, bár LG-t nem akartam venni, de mivel quad dac-os mindkettő, így ők a kiszemeltek.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz monti0222w #71283 üzenetére
Simán lehet, én úgy (is) hallgattam és f4lcon se szereti a fül felettit emlékeim szerint. Kiegyenlített viszonylag a hangja és bőven van benne magas (is). Nekem kif tetszett.
-
s4tch
veterán
válasz monti0222w #71283 üzenetére
A PMV nem rossz, gyors és részletes, jó a tere, tetszett nekem is, de fenntartásokkal ajánlanám. Nekem picit szúrós volt a magasa, a telefonról ilyet még nem hallottam.
-
törölt tag
Hát ez fantasztikus, muszáj a Samsungnak is sajátot csinálnia, amit kb senki nem használ majd Nyilván ez pénzügyi döntés, mert így nem kell licencet fizetni, de pont ez lenne elkerülhető, ha tényleg nyílt forrású lesz (lett) az LDAC mondjuk.
Ezek az iTech cuccok amúgy nekem kicsit eklektikusak, mintha nem lenne teljesen jól átgondolva a palettájuk.
monti0222w: Meg lehet talán kísérelni, de fel kellene cserélni hozzá a két oldalt szerintem először is. Viszont van egy ilyen füles ugye f4lcon tulajdonában, esetleg fuss össze vele, és próbáld ki.
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz #16820480 #71281 üzenetére
Tudom mire gondoltál, csak húzztalak, sajnos én meg a fül feletti elvezetést nem bírom megszokni.
Tényleg a PVM-t szerinted lehetne normál behelyezéssel hordani, vagy a kialakítása miatt nem lehetséges, mivel beraktátok az ajánlották közé, ránéztem, a hangja a headfis teszt szerint jó lenne, csak a kialakítása a gáz a számomra.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #71279 üzenetére
Kb. sehol.
L5-öt itt találtam meg. Mondjuk itt megtalálod a piac összes értelmes darabját.LDAC-kal kapcsolatban én még mindig azt mondom, hogy várjuk ki a 8.0 megjelenését, és ha a Pixelekben ott van, akkor öröm bódogság, és egy nagy köszönet a Sony-nak...
Amúgy mint nemrég megtudtam a Samsung-nak is van saját HQ codec-je(Samsung HD), ami 2db Level fülesük támogat... -
törölt tag
válasz monti0222w #71280 üzenetére
Ami egyenesen lefelé lóg Nem bírom...
-
törölt tag
Ezeket hol lehet amúgy kapni? Ebayen nem találtam egyiket sem.
Az L5 tetszene, de az egyoldalas vezérlővel esélyesen nagyon kis akksi fér bele, így normális kimeneti teljesítmény mellett ilyen 1-2 órás üzemidőt tippelnék talán D1-ben nem is értem miért nincs meg a többi kodek, főleg LDAC, az már ingyenes egy ideje (vagy csak az Android részeként ingyenes?).
A H2 amúgy marha kényelmetlenül néz ki... fül alatti kábel, brrr
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #71276 üzenetére
H2-ben is AKM van, így elég esélyes, hogy az összes új termékükben. Valljuk be azért nem rossz, még egy ilyen füles nem tudok a piacon.
Ha meg az L5-ben is az van ez meg már, hújúj... A H2 200$-ért tényleg elég sok, de a H1 a XB10 alatt van.Csak így "enyhén" hiányos specifikáció alapján elég nahéz bármit is mondani rájuk. Esetleg a Muzixhoz be lehetne térni és megkérdezni, hogy ki lehet-e próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hmm, valóban, így reggel sikerült felületesen olvasni, elsőre úgy tűnt, hogy a D1-ről van szó, de a cikk második részében már tényleg a H2-ről írnak. Csak az zavart talán meg, hogy a D1 majdnem duplája árban (kb 52 ezer forintnak felel meg), így gondoltam, hogy az tudhatja a két modernebb kodeket.
Viszont így ha csak SBC és AAC, akkor legfeljebb szifon mellé érheti meg szerintem. Megint oda lyukadunk ki, hogy az XB10 olcsóbb és többet nyújt.
-
törölt tag
Egyébként az ATH E50 és E70 megvolt már valakinek? Milyen hangjuk van?
-
törölt tag
Amennyibe kerül, akkor már az A&K XB10 is játszhat, azt lehet lőni Koreából olyan 33-35 ezer forintért, még ha megfogják a vámon, akkor is megáll ennek az árában, és azért az talán komolyabb cucc.
Mondjuk a D1-ben meg van LDAC is az aptx HD mellé... Meg ezt a ProStereo-t rá lehet kötni kábellel is a telefonra, ha lemerülne.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz darvinya #71269 üzenetére
Nekem volt 9100-asom..szerintem egész jó cucc...abban ugyan Sabre dac volt azért adtam el, de nagyon tisztán és jól szólt, kellő hangerővel...és usb dac-ként is baromi jól funkcionált én szívesen összeeresztettem volna egy szitakötővel...annak 50-60 között volt az új ára...ezek drága cuccok...
Villámgyors volt és automatikusan kapcsolódott a már ismert termékekhez...kezeléssel semmi gond nem volt...
Építési minősége is nagyon jó volt..Most néztem...ez egy az egyben a 9100 dizájn nekem...és a 300 maH akksi ilyen kis kütyükben egyáltalán nem számít kevésnek....
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Én is ettől féltem, s jöhet anyagias részem, mert így csak túlárazott valami.
Az is vicc, hogy ekkora testbe milyen kis aksit pakoltak.Kár, hogy külön modulszerűként nem árulnak összetevőket (dac/amp, stb.) s magunk pakoljuk össze.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz z2solti #71260 üzenetére
Szia
Nem akarlak elkeseríteni, de DD-nél ekkora mértékben nincs értelme hangváltóra.
Ezeknél freki vágáskor sérül kívánt tartomány is.
Igaz mostanában felbukkan nem fix mágneses hangkeltő, de az ellenütemmel működik és aminél lehet freki vágás.
Viszont nagy érzékeny beállításra, azaz V/A ami határértéken belül kell lennie, különben leég/membrán présel.Talán különböző méretű(6/7-8/9-10/11/14) DD-vel lehetne megcsinálni, amihez nem freki vágó kell, hanem illesztő kapcsolás.
Más
Erről iTech-et ismeri valaki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként most láttam csak meg, ha valakinek véletlen kellene ilyesmi, a Oneplus 5 is tud aptX HD-t, és olcsóbb kicsit a G6-nál meg ezeknél a csúcstelefonoknál.
-
Tulku
veterán
válasz z2solti #71260 üzenetére
No ezen pörgesd át magad...itt lesznek kapcsolások is...és a shell készítés lépésről lépésre....de nem lesz egyszerű ezt előre közlöm...
-
z2solti
tag
Kösz a választ!
Sajnos már tudom, hogy amihez kezdeni fogok az nagyon az alja az egésznek. A készítés attól a legnehezebb
hogy szinte semmi gyakorlati leírást nem találtam hozzá. Ép ezért kezdetnek nem is armatúrával nyitok , hanem dd-vel. Muszáj kitapasztalnom az építést. A shelt magam csinálom. A füllenyomatot magamnak készítetem mert a környéken senki nem volt hajlandó rá ( egy országos szogáltató van a közelemben de ők nem csinálták meg)
Az egész abból indul ki hogy a jobb fülem geometriája kissé eltér az átlagtól és ezért nem nem nagyon találtam
eddig megfelelő és meg is fizethető fülest magamnak. A 200-400 dodós ciem-ek meg nekem drágák.
Persze lehet, hogy a végén nem fülesem hanem tapasztalatom lesz csak.
Mindenesetre minden ötletet szívesen veszek az építéshez. -
-
Tulku
veterán
válasz z2solti #71256 üzenetére
Nagyon nagy fába vágtad a fejszét....
Alapvetően több összetevője van egy armatúrás CIEM hangolásának:
- armatúrák száma, felosztása, milvolta (tkp milyen, mennyi és milyen tartományokra szeretnénk használni őket)
- hány utas megoldásban gondolkodsz (ez nyilván kapcsolódik az első felvetéshez
- csillapítani keresztváltóval és un damperrel lehet, amit a csőbe helyeznek az armatúra után.
- a csőhossz, cső belső vastagsága, a damper erőssége és elhelyezése az armatúrához képest igen meghatározók lehetnekForrasztottál már armatúrát?
Pár másodperc után ugyanis leoldódik a belső hajszálvékony vezeték ezért szinte egy pillanat alatt kell hozzáforrasztani a spec vezetéket.Az aramtúrák roppant induktívak tehát alap esetben felejtős a tekercs ehelyett a legtöbb esetben ellenállást használnak. Legtöbbször elsőrendű (6 db/oktáv) kersztváltót használnak, tehát un low pass filtert a basszusnál (rendszerint egy ellenállás) és high pass filtert a magasaknál (rendszerint egy kondenzátor. Az hogy mi és mekkora, hová kell ezeket tkp forrasztani (vannak un half coil bekötések, kereszt kötések, láncra fűzik az armatúrákat vagy külön kezelik őket) az adott aramtúrától is függ...
Amit most leírtam az a jéghegy csúcsa, rendszerint egy csúcsfüles kikisérletezése akár évekig is eltarthat szakembereknek.
Legegyszerűbb, ha kész megoldásokat veszel az aliról (két aramtúra váltóval)és azt építed be egy shellbe.
Shell-ed honnan van?
-
vicze
félisten
válasz z2solti #71256 üzenetére
Ha esetleg erre még nem akadtál rá, talán segít. A szűrő egy szem ellenállás+kondi kéne legyen. Sajnos pontos leírás itt sincs.
-
z2solti
tag
Fejembe vettem, hogy építek magamnak egy ciem-et. De megakadtam. Minden alkatrész már beszereztem, vagy úton van viszont crossovert ( több driverben gindolkodom )vagy legalább rajzot nem találtam sehol. A normál szűrő rajzokkal az a bajom, hogy azok hangfalakhoz készültek és nem smd alkatrészekhez. (főleg a tekercsek méretével van baj)
Szóval valami ötlete van valakinek?
De, ha van valakinek linkje az akusztikus szűrésről fülhallgatókhoz már annak is nagyon örülnék! -
19_OsY_81
aktív tag
Fiio kijött az F9-el... Valami vélemény róla? Tudom, még nagyon új...
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
Ryan_Sanchez
tag
Sziasztok!
Ajánlott füles?
http://xiaomishop.hu/fulhallgato?product_id=643 -
vicze
félisten
"Naná hogy itt is vannak csövek"
A U18-at nem mondom biztosra(bár ott a felsorolásban), de a Forté-ban tuti nincs csövezés, "tubeless, sigle bore"-ként van hirdetve, minden tia füles. U18-nál lehet van némi csövezés a tartományok összefogására, de utána akusztikus kamra van a marketig anyag szerint. A csövezés hiánya miatt tud olyan kicsi lenni.Pl. XBA300-ban sincs cső, hanem akusztikus kamrák vannak, pont mint tia esetében.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Ó....megszokod nagyon hamar..sokkal jobb illeszkedés mint a másik...én nem csinálok memóriadrótot mert azt folyton oda kell hajlítgatni...egyszerűen pont a kanyar után hagyom abba a zsugorcsövet, utána már csak a kábel megy amit vezet a fül...szerintem te horror fül feletti kábeleket próbáltál...rossz beidegződés...
Naná hogy itt is vannak csövek...csak a tia környékén, előtt abbahagyják a pályafutásukat...de értem amiről írsz és jogos...egy nagy cső sokkal praktikusabb hangtani szempontból is...sok CIEM gyártó közösíti is őket és már csak egy nagy lyuk van a shell végén...Westonok, tán a VE8 is...
Na de a custom illeszték meg még rátesz egy lapáttal mert a szenneződés megáll a szilikonban..nem kell f..nom hogy belemegy valami cucc a vetőcsőbe...jó ez...
-
vicze
félisten
Lyukakat úgy értem, hogy az akusztikus csövek miatt a vetőcsőben 3 külön járat van + 1 APEX nyílás. Tia esetében nincs semmi teljesen nyitott, csak a rács van, ettől olyan "levegős" és koherens szerintem a hangja.
Semmi irtózás, leginkább praktikusság. Gondolj bele, hogyha úgy 50x rakod ki be 8óra alatt a füledből, akkor nagyon sok idő megy el az igazítgatással.
Mint írtam, a 64 Audio alap kábele pont úgy van megcsinálva a memóriás izéval, hogy tudom úgy fül mögött vezetni, hogy ne zavarjon és még vékony is. Igazából ha jól emlékszek olyan egyszerű volt ki be rakni, hogy biztos, hogy először megpróbálom úgy használni. Az összes többi, főleg a Dunu-k olyan iszonyatos szenvedés volt ki be rakni, hogy hihetetlen, azt tuti nem csinálnám napi 20x... 1x is sok volt.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz #16820480 #71226 üzenetére
Na ezt így kijelenteni, hogy jó került hallgatásra nem merném egyértelműen kijelenteni.
AWEI-t hallgattam, ami elvileg szintúgy jó volt, aztán kiderült mégsem.vicze1
Lefelé vezetésnél a fül feletti kialakításosnál először füles test adja melyik a legjobb megoldás.
Audio terméknél én visszafordítanám testhez kábelt, s így megmarad fülforma és kábel húzásának ellen tartana.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Lyukas az, csak van rajta egy szita...ami gyakorlatilag max a durva szennyeződést fogja meg...alatta ott a nyitott armatúra...bár a hosszabb oldala nyitott és nem felfelé sugároz (meg is halnék attól a hangtól), de azért illik vigyázni rá...no a custom illesztékben már van kb 5-7 mm lyuk így a szennyeződésnek esélye nincs eljutni odáig...most nagyon szeretem ezt a szilikon illesztéket...tökéletesen zár és baromi jó hangja, tere van...ezzel neked is bent maradna a füles...
Kábelt ne vegyél...rendelj 0.75 mm-es csatit, azt spec 90 fokosan kell megforrasztanod, de előbb kissé bontókéssel berhelned, no ekkor nem fog kiállni, mindösszesen a füles előtt függőlegesen végigfutó kábel lesz kissé bizarr...nem értem e fül feletti irtózást, de sok vesződséggel fog járni, ha komoly cuccokban gondolkodsz később...persze a te ügyed....
TIA egy nyitott FK...nem egy nagy vaszisztdasz, csak a tömeggyártást és a beillesztést kell megoldaniuk...aztán mehet mindenbe...nyilván most még lubickolnak majd a levédett különcségben...valljuk meg jogosan...ilyen cineket soha sehol nem hallottam...
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Ha már barkácsolás, a tervem elvileg az, hogy veszek egy olcsóbb 2pines kábelt és azzal kísérletezek.
Én 180-ban lefelé fordítanám, hagyva felfelé kb. 1cm vezetéket, és erre jönne egy zsugsorcső, ami fixálná a lefelé a kábel irányt. Elméletben nem kéne ennyitől megtörjön, elméletben...
Így egy felfelé álló bk. 2cm-es "antennát" kivéve szerintem tűrhetően nézne ki, és ezt arra is tudnám használni, hogy kivegyem a fülemből. A stabilitás annyira nem szempont, mert mozgás közben egyáltalán nem használom, illetve sportra csak BT jöhet szóba, ott meg úgyis Dash Pro lesz a vége.Illetve még abban reménykedek, hogy a TIA átkúszik, a kisebbekbe is, és akkor csövezés és "lyuk" mentes lenne a vetőcső, ami azért jót tenne a hangzásnak.
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
válasz #16820480 #71238 üzenetére
Üzemidőben az a 4 óra reális? JB-nek is van a Freedom-ja, és a 4 óra már attól is visszatartott, hiába lehet rápattintani a kis bölcsőt, ami elvileg ad még 4 órát.
A belehallgatás dolog remek lenne, de sajnos szegedi vagyok
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
törölt tag
válasz Nunder #71237 üzenetére
Én is csak próbálkozom még, de nekem kimondottan ilyen kialakítás kellett, fülbe simuló füles, fül feletti kábel, nem túl bumszli vezérlővel. Kialakításban ez hozza az elvárást. Ha gondolod, Budapesten meg is tudom mutatni a hangját is. Nekem kicsit fátyolosnak tűnik, de nem vészes azért. Jobb fülest rádugva annál is hallani, de mondjuk aptX-es kábelt nem nagyon lehet hasonlót kapni lényegesen jobb minőséggel szerintem (talán a Westone kábele, de ránézésre az is pont ilyen).
Ha ennél komolyabb teljesítmény kell, akkor már komolyabb BT modult kell venni.Mondjuk érdemesebb olyan fülest venni, ami önmagában tetszik, és nem kell EQ-zni, mert az csak még tovább ront a hangon.
-
Nunder
őstag
válasz #16820480 #71236 üzenetére
Így akkor megéri elgondolkozni rajta, esetleg van más alternatíva így hirtelen? "Frenetikus" alatt gondolom mit értesz, de szerintem a 7 éves Sennheiser CX400 II fülesemnél már így is előrelépés lenne Amúgy metal vonalon mozgok, így inkább a közép/magas fontos számomra.
JB-öt most 22k-ért lehetne beszerezni Amazonról, ha valaki behozná Leginkább a firmware-ben állítható hangkép lenne a legjobb, elegem van a Play-es EQ-kból.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
törölt tag
Igen, de ez mondjuk még nem CIEM, csak a külső burkolat
Nunder: Igen, egy ilyenem van most éppen (Pro + BT kábel). Nem mondom, hogy frenetikusan jól szól, de az árát szerintem megéri. Illetve lehet később cserélni akár a füles részét, akár a kábelt külön. Nekem most úton is van egy kedvezményes Se215, hátha azzal jobb lesz majd
A Jaybird-ről hallottam jókat, de ennyi pénzért nem sokan fogják próba nélkül berendelni.
-
Nunder
őstag
válasz #16820480 #71220 üzenetére
Mivel én is BT fülhallgató (In-ear) keresésben vagyok, ezért felkaptam a fejemet az ajánlásodra. Jól értelmezem, hogy az általad linkelt (2.) Tennmark-hoz közvetlenül lehet fülest is venni, ha jobbról mondjuk a 3. "Color option"-t rendelném meg? Az úgy van feltüntetve, mint Pro head + a kábel.
Amúgy a szívem vágya egy Jaybird X3 Black, de 40 papírt valahogy sokallom érte.
-
Punike
tag
Ennél (ZS3) nagyon stabil volt, de a ZS5-nél konkrétan leesett róla a füles -saját súllyától-. Lehet csak kifogtam... bár fórumokon sok panasz van rá. Annál fixre beforrasztottam (közben áramvonalasabbá téve a házat is [kép] ).
Mivel a kábeleim mindegyike MMCX-es (sima, vezérlős, bluetooth) -még a Shure215SPE-hez beszerezve, így kézenfekvőbb volt az átalakítás, mint új garnitúra pin-eseket rendelni.
+ kiváncsi is voltam...Köszönöm a lakkos tanácsot!!
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
1More Ali hivatalos Store-ban jó pár akció. (a Piston 2-nek írtak valójában Piston Classic-ok), van jó pár ami megéri.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A KZ csatlakozói elég lazák, a ZS5-nél is simán kicsúszik a kábel, nem tartanak semmit szinte. Kb annyit, mint egy jumper az alaplapon (vagy erősítőben).
darvinya: Akkor jó eséllyel kijelenthetjük, hogy találkozón előfordult darab sem hibás volt, csak gyenge a hangja.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz Punike #71221 üzenetére
Miért nem volt jó a 0.75mm-es 2 pin-es...tapasztalataim szerint 100x jobb csatlakozást biztosít mint az mmcx...mondjuk abból az általad mutatott (itthon Hestore-ban kapható ) mmcx aljzat egész jó minőség...
Én ilyen aljzatokat UV lakkal rögzítek...pár pillanat és baromi jó...
-
törölt tag
-
Clemi
veterán
A fonalat természetesen elvesztettem... nem tudtam lekövetni, hogy ki melyik hsz-re válaszolt
A kérdés tehát, hogy BT füles NEM agybadugós 20e-ig és sportra melyik az amit ajánlani tudtok. Nyilván semmi komoly hangminőség elvárás, de most a gyári i7 füles helyett egy Sennhesier earbud kialakítású füles használok ami nem headset viszont hangminőségben csúnyán alázza a i7 fülesét. Ezt most egy Sony SBH20 BT vevővel használom, de a hosszú kábel miatt akarom lecserélni a fülest és sajna a BT vevőn a 3,5-es aljzatban kezd kontakt hiba lenni. -
törölt tag
válasz darvinya #71212 üzenetére
Nem hallgattam meg, mert csak olyan 15 sokkal érdekesebb cucc volt, és azokra is alig volt idő. De többen igen, majd leírják.
Azért az kemény, hogy olyan ajánlgatsz már sokadszorra, aminél szinte borítékolható, hogy szarul rakják össze, ezért fos a hangja, és amire eddig a leginkább jóindulatú vélemény, hogy "ha nem a hangminőséget nézzük, akkor megérheti a pénzt". Oké, te szétkapod, forrasztgatod a drivert a helyére, másnak meg egy jack csere is elérhetetlenül bonyolult.
Igen, igyekszünk olyat ajánlani, ami dobozból kivéve (legfeljebb kis járatással) használható és élvezhető. Az a noném cucc, amit te tolsz itt egyedül, még távolról sem teljesíti ezeket, bocs -
kemcso
Ármester
válasz darvinya #71212 üzenetére
Na ne már: olyat nem ajánlunk, aminél benne van, hogy egy fost kap a megrendelő, mert szarul rakták össze. Nem mindenki óhajt (és tud) szerelni, így az bőven a nem ajánlott kategória. Ha isteni hangja is van, akkor is csak fenntartásokkal, de itt sanszosan erről szó sincs, emlékszem fericske ítéletére, de le is írta: (#71214) fericske (köszi )
-
darvinya
titán
válasz #16820480 #71209 üzenetére
Hallottad, amit szoktam ajánlani BT fülest?
Amit Ti ajánlatok +$10-os füleseket lehet kis kínai bazárban ban kapni 500Ft-okért.
Na jó…ugyanaz feliratért 1000Ft-ot kérnek.Hallottam itteni drágább füleseket, amire „rámondják” kis terű, de szép (vinnyogó csak) hangja.
Hát ilyenekért +$30 kiadni…Egyet tudok, s ha nincs meg a tér, onnéttól az a füles csak csalással tud bármit is visszaadni (ha egyáltalán képes erre), tehát nem jó fülest.
kemcso
Rendeben várom.
Azt elismerem, hogy ennél nagyobb egyszerű szerelési trehány összerakási hiba, s emiatt szar a hangja.
De mivel egyszerű hiba, könnyen, azaz driver rendesen kell helyére rakni és meg is javult.Tehát kérdés az, amit hallottak az milyen összerakású lehetet, mert amit trehányul raktak össze, azt nem jó mintának venni.
Egy ami hiányzik, a BT ajánló.
AWEI QCY MACAW, stb akku hiányosak, azaz méreteikhez képest kicsi az akku.n[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz darvinya #71207 üzenetére
Nincs ebben semmi előítéletesség, egyszerűen nincs csoda, hallottunk már rengeteget: olcsó fülesnek olcsó hangja van (persze nem mondom, hogy nincs köztük az árához mérten jó, de én részemről nem hallottam még kategóriaugrót)
Ott volt most az általad állandóan ajánlott olcsó BT füles is a találkozón, nem volt megvilágosodás tőle, de aki hallotta írja le a véleményét kérem: fericske, f4lcon, s4tch, Narakh...(#71208) kk831228 hozzá kell szokni a BA hanghoz, más, mint a DD. Másképp is adja vissza a basszust (is), szerintem általában hűebben de hidegebben viszont gyorsabban (hangolás kérdése is, persze, én az általánosságról beszélek). Van aki nem is szereti, pont ezért.
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani BT agybadugós fülest, 5k körül szánnék rá, ebay-kategóriában.
-
vicze
félisten
válasz f4lcon #71201 üzenetére
Nem earbuddal is lehet durvulni...
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest