Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Fülhalgatót szeretnék venni, mert szétmentek a meglévőek, elég gyorsan peregnek el, nálam, lehet hogy már megérte volna egy drágább, de nem tudom rávenni magam. Volt eddig 2 soundmagic ES17, egy Xiaomi piston youth és egy alap samu füles(s7hez adták). Ezek közül a ES17 jött be a legjobban, a Xiaominál nagyon nem tetszett se a lapos kábel, se a kialakítása, hogy féloldalas volt, meg a samué sem annyira, mert nem annyira stabil, meg nem teljesen zárt szerintem. Hangzásba mind a három megfelelt egyébként, nincsenek különlegesebb igényeim.
- Modern rap, sok méllyel leginkább.
- Jó lenne ha nem menne szét túl könnyen, bár ebben az árban ez lehet nem szempont.
- 5ezer Ft körül.
- In-ear, hagyományos kábellel, nem nyak mögötti vezetéses, nem kell se mikrofon se semmi(ha van se baj éppen, Oneplus5-al viszont legyen kompatibilis ha már van)
- Tömegközlekedésen lesz főképp használva, ezért zárt kellene, színe fekete vagy piros, és itthonról beszerezhető legyen.
Előre is köszönöm. -
vicze
félisten
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nekem ugye Phantom Master van tőlük.
Én általánosságban az arany színűt használom, de amúgy az ezüst még a másik kedvencem (illetve volt még 1-2 régebben, amivel tetszett a hang). A narancs az számomra is totál hallgathatatlan verzió, nem is igazán tudtam értelmezni a hangot, amit produkált. :/ -
monti0222w
addikt
válasz
Atomgeszi #72794 üzenetére
Örülnék, ha tetszeni fog ebből a szempontból is!
Bodz:Én nem akartalak lebeszélni róla, írtam is hogy fericskének nem jött be, nekem pl. tetszett a gitár játék hangja, bár volt ahol nem tetszett a hangja, erőtlen volt a basszus számomra, de mindez nem volt egy hosszan tartó hallgatás ahhoz hogy megítéljem a hangját. L
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
monti0222w #72789 üzenetére
Ha már annyira kizárja, mint a Piston 2 már jó vagyok
-
Bodz
nagyúr
Trinity Icarus III
Ez is kipipálva, kielégítettem a kíváncsiságom.Külső, anyaghasználat:
Tök pofás füles. Jól néz ki nagyon a piros betéttel, a többi annyira nem tetszik. Egész jó minőségű anyagokból építkeztek, nem panaszkodom. A kábel minősége nem rossz. Érdekes ez a megoldás, hogy csak a fele cserélhető.Tartozékok:
Ezt már szeretem... 12 filter, 7 pár illeszték, 3 féle betét, kábelcsiptető, tok, csavarhúzó, csavarok, sima és balanced kábel.Kényelem, izoláció:
Meglepő módon kényelmes még nekem is, bár egy idő után szökik a fülemből, meg kell igazítani. Az izoláció átlagos.Hang:
Van neki egy pár féle illesztéktől és filtertől függően. Jó sok időt bele lehet ölni a variációk kipróbálásába. Nekem legjobban a szivacs illeszték vált be a sima ezüst filterrel. Így tök jó, izgalmas hangja van, harapós mélyékkel, meglepően nagy térrel, összességében kissé agresszív megszólalással. Olyan fun és trendi. Pár óra edm "lecsúszott" így.De találtam egész kiegyenlített felállást is, viszont itt már nagyon unatkoztam a hangján. Grado szerűt szintén találtam, eszembe is jutott róla az SR225i rögtön. Felbontása, részletező képessége rendben van. Nyilván nem egy AF1120, de bőven hozza az áráért elvárhatót.
A narancssárga filterre még külön kitérnék. Nekem halálos, képtelen vagyok elviselni. Viszont egy ismerősnek megmutattam, ő meg imádta. Pedig ugyanaz az ízlésünk, mindig mindenről ugyanúgy nyilatkoztunk. Fura.Verdikt:
El akartatok riasztani tőle... Nem sikerült.Kellemesen csalódtam, nincs ezzel a fülessel semmi baj, ha valaki szeret, van türelme variálni. Mondjuk a számonkénti cserélgetést, amit itt a koma művel, azt már túlzásnak érzem...
-
dzsi23
addikt
Sony MDR-EX15LP:
Bevallom, nem olvastam rendesen utána, mert gyorsan kellett rendelnem egy fülest, a tárcámba sem akartam mélyen nyúlni, és bedőltem az árukeresős pozitív véleményeknek (öreg hiba). Korábban volt egy EX50-em, azzal nagyjából elégedett is voltam (leszámítva a vékony kábelét), gondoltam, ezzel sem lőhetek nagyon mellé, még ha fele annyiba sem kerül, és nem hozza azt a szintet, mégis csak Sony, szal egynek jó lesz hirtelen.
Rég csalódtam ekkorát. Nagyon halk (ezt még túlélném), a magas és közép hangok mintha dobozból szólnának, mély pedig konkrétan nincs... nulla. Nem tudom, mit reggelizett, aki ezt a fülest dicsérte.Még a telefonomhoz csomagolt Samsung EHS61ASFWE earbud füles is sokkal szebben, tisztábban és hangosabban szól. Jelenleg egy Xiaomi Piston Basic-et használok (amit az összefoglaló alapján választottam, ezúton is köszönöm!
), ahhoz inkább nem is hasonlítom, persze, az drágább is.
-
dzsi23
addikt
Sziasztok! Maxell Metallix (nem Metallics) füleshez volt már valakinek szerencséje? A Metallics-ot nem hallottam, de sokan dicsérték, gondolom, ez lenne az utódja. Vajon hozza az elődje hangminőségét?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
monti0222w #72784 üzenetére
Főleg buszozáshoz használnám. Remélem nem fogja beengedni túlságosan a külső zajokat.
-
bilon73
aktív tag
-
monti0222w
addikt
válasz
Atomgeszi #72783 üzenetére
Szóval a csomagost, viszont adj időt neki mind a fülbe helyezés megszokásával, ezt nem lehet a kialakítása miatt olyan mélyre dugni mint a többit, játszani kell, megtalálni a tökéletes illeszkedési pontot, és mind a hangot illetően, járasd meg rendesen40-50 órát adj neki.
A Bosshifivel se jártál volna rosszul, mivel tényleg kellemes a hangja. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
monti0222w #72782 üzenetére
Ha nem válna be maximum megpróbálom a bosshifit
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
monti0222w #72778 üzenetére
Igaz, ott olcsóbb, mint amazonról. Mármint szállítással együtt is. Durva,hogy annyi a szállítás, mint maga a fülhallgató.
Megrendelem, remélem jó lesz.
-
darvinya
titán
válasz
#16820480 #72779 üzenetére
Addig ajánlgattam, míg nem kezdtek több fajta driver-t használni.
De mondjuk ennyit kidob az ember.
Míg V Sonic már nem olcsó.(tudom vannak akik mellékzsebből dobják kuká ezt az összeget, de többségnek nincs ennyi)(#72777) vicze1
Nem 1 nálam még többet jelent, mint 1.
GR6/7 sem hullik szét
Hol kábel rohadszét, hol jack esik darabokra, hol driver hullik szét.
Mondjuk profit ebből van, minnél több fogy. -
Atomgeszi
nagyúr
Köszönöm!
Akkor [link] innen az AF56 megfelelő?
-
monti0222w
addikt
válasz
Atomgeszi #72769 üzenetére
Szerintem nem az a legjobb, de ez csak az én véleményem, a Bosshifi-t hallottam tényleg jó füles kellemes meleg hangú részletes előadás móddal, az AF56 már V karakteresebb nagyobb, több basszusal ami viszont elég részletes, de ennek ellenére nem ül rá a közép tartományra, mondjuk az hozza az átlagot, a magasak megint szépen hangzanak, részletesek sokáig hallgathatók. Színpadtérben az AF adja a nagyobb tért, jó a 3D effekt megnyilvánulása is.
A mindkét füles hagyományos behelyezésű, a Bosshifi a kíalakítása miatt mélyebben ül a fülben mint az AF. Az AF eleinte furcsa a behelyezést illetően, de miután megszokja az ember azt tapasztalja hogy nagyon kényelmes és hosszú távon viselhető darabb. -
SkyForcer
tag
Sziasztok, szerintetek milyen fülest vegyek, max. 10k-ig, kérnék tanácsot. ÜDv.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
f4lcon #72761 üzenetére
Próbáljak rá erre az Audiofly-ra? Hol lehet ezt beszerezni?
Ez a VSD3 meg az Audiofly AF56, Bosshifi B3 akkor kb ugyanaz?
VSD3 ( és mivel csak azt a neon zöldet találtam - egy visszafogottabb fekete színben jobban tetszene) -tól félek a fül mögötti elhelyezés miatt, hogy nem tudnám megszokni.
Bár, ha azt mondjátok, hogy a 3 közül az a legjobb akkor lehet tennék vele egy próbát.
-
s4tch
veterán
Adtam egy pofont a 11.11-re szánt keretnek, és rendeltem egy RE400a-t a joybuyról.
-
nbence94
tag
Sziasztok! Régen sok szó esett erről, de érdekelne nagyon egy dolog: ez a Media Marktos "örök füles" még létezik? Hogy veszel egy kb. elfogadható hangú fülhallgatót 5-6 ezer FT-ért, fél év alatt úgyis tönkremegy, aztán visszaviszed, cserélik, és kezdődik előről a garancia? Vagy már nem cserélnek mindent ész nélkül?
-
Septum15
aktív tag
Most értem haza a Media Marktból. Az volt a tervem, hogy a tönkre ment Sennheiser cx 5.00-mat beviszem, megkapom a pénzt, majd veszek egy RHA MA650 wirelesst. Eszámlám volt, mert online rendeltem. Kibontotta a becsomagolt headsetet, kereste a számlát. Mondtam az eszámlát, eltűnt 5 percre, majd mondta hogy kuldjem át emailben. Át küldöm. 5 percig nyomtatja. utána mondja, hogy küldi szervizbe. Itt tudtam meg, hogy nem adnak KP-t vissza 20 felett. 10 perc alatt begepeli a kevés adatot, majd mondja, hogy legalább 2 hét. Inkább 1 hónap mire hallok a headsetről. A srác olyan hulla lassú volt, hogy az 5 perces művelet neki 20 percig tartott. Különösen szar, hogy nem is akarom azt a headsetet, csak pénzt szeretnék vissza kapni, de már nem fogom, mert csak megjavítják, cserélik, vagy vissza küldik és engem hibáztatnak...
Megvettem az RHA miatt egy KZ ED9-et, hogy esténként tudjak videókat nézni, míg az RHA töltődik. Most már feleslegesen van ez a KZ, de ki próbáltam, és abszolút nem rossz. Középen mint ha visszhangot hallanék, de ettől eltekintve még a régi CX 1.00-hoz képest mint ha jobban szólna.
-
s4tch
veterán
Egy úr vagy <3
Viszont egyelőre nincs ez a füles a listán: 11.11 Electronics. Ellenben van egy csomó VSonic (@Atomgeszi
), a head-fin sokat dicsért, kissé világos hangúnak mondott Tin Audio T2 is lesz, 50 helyett 33 dollár körül, és a hasonlóan érdekes Svara Red is benéz 30 alá. BT vonalon első ránézésre a Meizu EP51 és EP52 ismerős, bár ránézésre egyik sem extra jó áron.
-
Atomgeszi
nagyúr
Igazából meg vagyok elégedve a Piston 2-vel.. De szeretnék kicsit feljebb lépni. Most már azért "kinőttem" már meghallom, hogy hol gyengébb meg, hogy azért nem egy felső kategóriás fülhallgató.
Mondjuk úgy max 10-15k között szánnék rá, de persze csak olyanra, ami azért előrelépés a Piston 2 után. A Hybrid is jó, de igazából semmivel sem jobb, mint a Piston 2. Akkor már inkább hozzáteszek még egyszer ennyit és akkor legyen jobb.VSD3-t csak azért néztem, mert az elég sok ember van/volt itt, és jó megelégedéssel használta mindenki. Egyébként felőlem bármi lehet.
Tech-House-Deep vonalon mozgok, semmi más.
-
válasz
Atomgeszi #72759 üzenetére
ha nem ragaszkodsz a VSD3-hoz, akkor 30-35 dollár között hagyományos behelyezéssel a Bosshifi B3 jó alternativa.
vagy nagyon olcsón van most angliából Audiofly AF56 (10 font, kb 3500 forint) aminek a listaára ennek a tízszerese, és az utcai ár is sokkal magasabb. igaz nem kapod meg a kiegészítőket (alu doboz, meg társai) de a hang az ugyan az mint a full retail verziónak. és van benne mély rendesen -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
kemcso #72757 üzenetére
Köszi!
A logout-os tesztből kiindulva, mivel inkább Tech/Deep-House-t hallgatok, a VSD3 jobb lenne, mert abban több a mély, mint az S változatban.
penonaudion sajnos out of stock
lendmeurears-on csak ez a zöld van.. ha jól számolom összesen 70$ szállítással.Aliexpressen szintén nincs már , csak a
[VS5DSi 70$] vagy VSD3Si 59$Ja meg egy kérdés, ezt csak fül mögött elvezetve lehet használni?
Nekem ez a simán lelógós kényelmesebb, mint pl. a Piston 2.
Egyéb alternatíva?
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Piston 2-höz képest előrelépés lenne a VSD3?
a Hybrid Pro-t hagyjuk, az nem jött be egyáltalán. Ha egy szinten vannak.. Akkor mennék feljebb.
-
monti0222w
addikt
válasz
-FreaK- #72748 üzenetére
Nem, én is ugyanebben a cipőben voltam míg fericske meg nem nyugtatott, hogy okés a cég.
Ha megnézzed az olcsóbb árakat ugyanaz a cég kínálja, míg a drágább árakat más cégek kínálják. Én is tőlük rendeltem az AF56-t és a AF78-t is,. S személy szerint nem bántam meg.
Azt nem hiszem hogy hallotta volna valaki innen a főrumról, még Bodz mester sem, Egyébbként nekem is tervbe van véve, aztán lehet hogy nem ő lesz hanem valamelyik a 100-s szériából. -
-FreaK-
veterán
válasz
monti0222w #72747 üzenetére
Olyan ismerős volt ez az Audiofly név, rémlett, hogy valahol hallottam már, aztán beugrott: Z Review - IEM Shootout #6 - AKA "The Bloodbath"
Na persze ez egy "kicsit" több mint 10k..valaki hallotta már az AF180-at?
-
-FreaK-
veterán
válasz
monti0222w #72747 üzenetére
Ah, köszi. Mondjuk fura, hogy van 3xxx-ért meg 28xxx-ért is, tuti nem hamisított az olcsó verzió?
-
-FreaK-
veterán
válasz
monti0222w #72740 üzenetére
Igen játszik, köszi! Mit kell tudni róla? esetleg egy "itt van most a legjobb áron" linked nincs véletlen?
őőő izé.. most nézem, hogy ez ilyen $70-80 (volt, amikor még lehetett kapni), az egy kicsit sok lesz, 10k HUF a határ
-
s4tch
veterán
Akkor a kosárból egyelőre átmozgatom a wishlistre
Azt néztem én is, jobbat nem találok... Kár, hogy nem mikrofonos, így viberezésre, skype-ra kell venni még valamit.
(#72744) kk831228: ha Bodz nem adja el az AKG N40-et, Magaosi K3-at vettem volna. Nagyon jó a sajtója, a head-fi népe is odavan érte, és most már Bodz is
Nekem volt egy Magaosi BK35 klón, hangja alapján ez is simán megérte az árát. Ez darvinyához került, ő többet tudna róla mesélni.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Meghalt a Sony SDH-50 headsetem fülese. Ha minden igaz, akkor MH 755-ös való hozzá, viszont jelenleg nem lehet kapni. Tudtok ajánlani mást helyette, ami aszimmetrikus, rövid és jó minőségű?
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Mi az ajánlott 10k HUF alatt, aminél:
- minél strapabíróbb a kábel
- V karakter EDM zenékhez főkéntEgy Piston 3 volt eddig asszonynak, de épp most végezte ki (korábban meg egy Tennmak IE800-at), az hangra tetszett neki.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Xiaomi Piston Basic-ot vennék, honnan érdemes? Mo-n nem igazán kapni, Ebay-en pedig 1500 Ft-tól kezdődnek, nem tudom, melyik eredeti s melyik nem.
-
s4tch
veterán
Hopp, Magaosi K5: 5 BA, mmcx, a gyári csomagban bluetooth kábellel (amiről egyelőre nem írnak semmit.
-
z2solti
tag
válasz
monti0222w #72725 üzenetére
Igen én is így gondolom.Mostanában hallgattam nagyobb átmérőjű füleseket (13 mm) és azt éreztem hogy hosszútávon kellemesen hallgathatóak. Most is Uiisii Gt500-at használok és ha több magas lenne benne és nem az a visítós féle, akkor meglennék elégedve vele. Na de majd az AF56 .
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget tőletek!
Fülhallgatót szeretnék venni és két "versenyzőm" van:
- RHA MA750i
- Sennheiser CX5.00iIphon 7-hez szeretném használni. Valakinek van tapasztalata ezekkel a fülesekkel? Illetve a legfontosabb kérdésem az lenne, hogy az RHA MA750i-t használja-e valaki szemüveggel, nem kényelmetlen?
Köszönöm a segítséget!
-
Bodz
nagyúr
-
vicze
félisten
válasz
fericske #72722 üzenetére
Csak összeszedtem a technikai specifikációkat, egyrészt magamnak, hogy könnyebben válasszak, mert iszonyat nehéz és összetett dolog igazából, én is belezavaeodok a sok opcióba néha.
Illetve vannak dolgok amit FCC szétszedésből guberáltam.Pl. most kezd terjedni a gyorstöltés a füleseknél is, ami hiányzik a listából és egyáltalán nem lényegtelen dolog.
-
z2solti
tag
Na, már fel is adták az AF56-ot. Kíváncsi vagyok milyen lesz, mert fénykorában talán 100 dolcsi volt az ára és
ezért már jó fülesnek kell lennie. -
vicze
félisten
válasz
fericske #72718 üzenetére
Persze a B&O-nak van jócskán múltja és vannak kitűnő termékei, de füles világ meglovagolása, tényleg divat lett inkább minden márka körében.
Füleseket/fejseket/BT hangszórókat a B&O 2012-ben kezdte el forgalmaz előtte nem volt semmi ilyesmi, és a korábbi termékeikhez képest töredék áron egyértelműen, csak a nevet vásárlókat célozz meg, nem pedig azt aki minőséget akar.
Egyébiránt a H3 és a H5 nekem is ott van a kívánság listámon, a kinézetük miatt, ebben még mindig jók.Nem véletlen volt a Piston 3 H3 másolat.
(Gyakorlatilag egy 1:1 másoltra osztottak Red Dot Awardot...)
-
vicze
félisten
válasz
f4lcon #72715 üzenetére
A The Hedphones a BT-t használ a két füles közti kapcsolatra és nem valami más rádióscuccot(nem találom a pontos nevét), nincs benne belső tárhely, nincs frissíthető FW, nincs fittnes támogatás(HR, pedometer), nincs érintésérzékeny vezérlés.
Az eredeti Dash-t semmiképp se ajánlom, mert egyrészt 3h az üzemideje, másrészt még a 3.0-val se tudták kijavítani a BT kapcsolati problémákat, és egyszerűen a legkisebb távolságon is szakadozik az elrontott antenna kialakítás miatt. Ez csak a Pro-ban orvosolták. A Pro és a sima között semmilyen tudásbeli különbség nincs, csak a Pro-ban jobb az üzemidő a lecserélt elektronika miatt és sokkal jobb a BT jel az új antenna miatt.
Összehasonlítás.Illetve akkor ide is berakom a sajátomat hátha érdekel valakit.
-
fericske
addikt
Talán jobb elnevezés.
Pont te vagy az aki szereti helyére tenni a dolgokat, szóval azért havítottalak ki
A Beats, Marley, Skullcandy, Soul By Ludacris meg még egy, kettő ilyen az divatmárka.
A B&O viszont régi hi-fi, high-end motoros, aki a Bose-hoz hasonlóan luxuskivitelű cuccokat csinált, luxus áron.
Felteszem erre alapozva akar profitálni emez szegmensben is, ahol nem sikeres.
Összesen 1 fejesét hallottam, meg 1 vezetékes és bt fülesét, a típusokat sem tudom már, mert mind semmi volt, legalábbis számomra. Nem szoktam felkapni a fejem a neve hallatán. -
vicze, a Bragi The Headphones meg a régebbi Dash (nem Pro) között mi a lényegi különbség?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Pár hete vásárolt bluetooth fülhallgatóm a kezdetektől fogva hajlamos szakadozottan lejátszani a kívánt tartalmat, próbáltam több eszközzel is, mindegyiknél élő probléma.
Ez általában jellemző ezen eszközökre, vagy az alsó kategória ismérve?
Zene hallgatás nálam nem szempont. Főként "beszélgetős" rádió műsorokra szerettem volna használni, de mozgás közben fontos mondatrészek maradnak ki, ami miatt számomra ebben a formában használhatatlan.
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
válasz
hszilard666 #72710 üzenetére
Mihez képest "bitang" a H5?
-
válasz
hszilard666 #72710 üzenetére
Ohh, értem köszönöm!
Közben megtudakoltam, hogy elvileg az istyle-ban ki lehet ezeket próbálni!De ha nem akkor megnézem a bálnában!
-
vicze
félisten
válasz
mZoleee #72706 üzenetére
A Beats X-nek kifejezetten más a hangzása, ha nem is kiegyenlített, de a 2017-es teljes Beats sorozatban jelentősen vissza lett véve a basszus.
BeoPlay, és BT fülesek túlnyomó többsége mélykiemelt lesz, ezel nem lehet mit kezdeni.B&O termékek ugyan úgy a túlárazott divat kategóriában játszanak, mit a hasonló társaik. Az E5 se kivétel, egy tudásban nagyon gyenge fülest kapsz iszonyat drágán.
Dash The Headphones sokkal jobb választás. -
válasz
#16820480 #72702 üzenetére
BeoPlay-hez képest nem drága.. kérdés hogy a hangzásvilága mennyivel másabb.
Az E8-as BeoPlay 100k itthon, és nekem még az is tetszik, szóval az hogy drága annyira nem relatív.(#72703) vicze1: Azért nem szeretnék Beats-et mert nagyon mély orientált.. Használtam már párat akár teszt akár saját célzattal, de egyiknek sem volt meg az a kellemes hangvilága amit akár zsinoros ATH vagy egy B&W vissza tudna adni.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Fülest akarok venni sportoláshoz. Crossfit / futás / kerékpározás-hoz. Olyan kellene, ami Bluetooth-os. Huawei P9-el használnám. Ajánlatokat várok. Esetleg olyan létezik, amihez nem kell teló? Tehát van tárhelye, pár zenéz rá tudjak rakni ( kétlem hogy van).
Ha nincs, akkor elfogadok minden féle ajánlatot.
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest