- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nunder #71237 üzenetére
Én is csak próbálkozom még, de nekem kimondottan ilyen kialakítás kellett, fülbe simuló füles, fül feletti kábel, nem túl bumszli vezérlővel. Kialakításban ez hozza az elvárást. Ha gondolod, Budapesten meg is tudom mutatni a hangját is. Nekem kicsit fátyolosnak tűnik, de nem vészes azért. Jobb fülest rádugva annál is hallani, de mondjuk aptX-es kábelt nem nagyon lehet hasonlót kapni lényegesen jobb minőséggel szerintem (talán a Westone kábele, de ránézésre az is pont ilyen).
Ha ennél komolyabb teljesítmény kell, akkor már komolyabb BT modult kell venni.Mondjuk érdemesebb olyan fülest venni, ami önmagában tetszik, és nem kell EQ-zni, mert az csak még tovább ront a hangon.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xbox Series X|S
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest