- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Nunder #71237 üzenetére
Én is csak próbálkozom még, de nekem kimondottan ilyen kialakítás kellett, fülbe simuló füles, fül feletti kábel, nem túl bumszli vezérlővel. Kialakításban ez hozza az elvárást. Ha gondolod, Budapesten meg is tudom mutatni a hangját is. Nekem kicsit fátyolosnak tűnik, de nem vészes azért. Jobb fülest rádugva annál is hallani, de mondjuk aptX-es kábelt nem nagyon lehet hasonlót kapni lényegesen jobb minőséggel szerintem (talán a Westone kábele, de ránézésre az is pont ilyen).
Ha ennél komolyabb teljesítmény kell, akkor már komolyabb BT modult kell venni.Mondjuk érdemesebb olyan fülest venni, ami önmagában tetszik, és nem kell EQ-zni, mert az csak még tovább ront a hangon.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest