- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
asvojtkovics #41095 üzenetére
2 generáció van belőle. Ebayen szerintem olcsóbb, ott megáll 16USD-ben postával.
-
Narakh
senior tag
Valaki esetleg hallott már Steelseries Flux In-Eart?
A képeken iszonyú kényelmesnek tűnik, és IjokerI is csupa jót írt róla. Az olvasottak alapján jellegre valahol az MH1C és a RE-400 közt lehet a hangja, ami elvben azt jelentené, hogy méltó trónkövetelője a VSD1-nek.
-
asvojtkovics
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem észre 1 igazi gyöngyszemet. MEElectronics M9P a termék neve. Az értékelései bitang jók, a kinézete hibátlan árban pedig verhetetlen.
http://www.engadget.com/products/meelectronics/m9p/
Ha valakit érdekel én hétfőn megrendelem amazonról és ha úgy alakul ,h valaki a közelben lakik és érdekli a dolog akkor felezhetnénk a postát. Fizetni csak az átvételkor kell, de csak olyanokat keresek akik komolyan is gondolják a dolgot! A posta egyébként Amazonól 10-12 nap körül alakulna. Helyileg Szombathely játszik. De az országon belül tudom postázni a dolgot. Az 400-600 forint többlet költség lenne.
Üdv. Máté
-
dreed
tag
Sziasztok! Tulaja lettem egy Brainwavz R1-nek. Nagyon szeretem. Amit hallgatok, rock és metál, azon tökéletes számomra, felülmúlta minden elképzelésemet. Szivacsot használom, mert a legkisebb szilikon bogyó sem megy bele a hallójáratomba.
Létezik ennél kisebb szivacs méret? Elég sokat kell vesződnöm mire beállítom. -
Ereshkigal
őstag
Olcsó mikrofonos fülhallgatót keresek (lehetőleg nem in-eart), kizárólag telefonálásra. Mikrofonban kéne kicsit "erősebbnek" lennie. 5000 Ft környékén akad esetleg valami best buy?
-
bepken
veterán
$15 Off Brainwavz R1 Dual Driver Earphones
Brainwavz R1 Dual Driver Earphones $29.50 AC
Brainwavz R1 Dual Driver Earphones w/mic $34.50 ACkuponkód: R115OFFVAL
ez újra egy nagyon baráti ár szerintem
-
szabeska
addikt
Én is vettem egy sony ex50-et, fényévekkel jobb az ex10-nél
Ajánlom hát másnak én is
-
gelbelex
őstag
válasz
nickjames #41074 üzenetére
Én egy Sansa Fuze-ról próbáltam az említett két Shure-t. Talán nem hajtotta ki őket annyira, mint egy S9 tudja, de nekem komoly hiányérzetem volt, mind a magasak, mind a mélyek, mind a hangkép szempontjából.
A GR07 sokkal jobban tetszett és jóval zeneibb volt a fülemnek.
És a két Shure kényelmetlen is, erről is a fülem tehet. -
ALI_G
veterán
válasz
szentkuti11 #41073 üzenetére
Ezt a fajta fülest még nem ismerem, de biztatóan néz ki. Mi a fair ára egy ilyennek és milyen minőséget képvisel? ebay-en ~9000
-
lsur
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek fülhallgató vásárlás ügyben.Stílusokból pár amit hallgatok:Pop,Rap,Dubstep.
Strapabíróságra, szép hangzásra vágynék, úgy igazából izoláció nem is lenne olyan fontos.
Árban én olyan 5 és 10 ezer körül gondolkodtam, de persze csak akkor szeretnék tíz ezret kikölteni ha az tényleg feltűnően jobb lenne, és észrevenném a különbséget.
IEM fülhallgató érdekelne főleg, de persze ha valamelyik füles ilyen árban elsöpri az IEM fülhallgatókat akkor nyitott vagyok arra is. Úgy igazából ennyi lenne a kis leírásom.Várom tűkön ülve az üzeneteket, válaszokat és előre is köszönöm a segítőket!
-
szentkuti11
addikt
SoundMAGIC tulajdonosok: Ti nem érzitek kicsit merevnek, pár óra után kellemetlennek a gyári gumiharangokat?
-
nickjames
tag
Ezúton is köszönöm fi:zi'k fórumtársnak a lehetőséget a Shure fülesek kipróbálására. Bár többek szerint nincs nagy különbség a 425 és 535 hangja között, a Cowon S9 sokkal jobban szerette az 535-öt, messze jobban teljesített. Frissebb, élvezhetőbb volt, kifejezetten magával ragadott.Többféle zenével is próbáltam, Diana Krall, Korai Öröm, Mari Boine...
Sajnos méretben nagyon nem passzol a fülemhez, a hallgatózás végére már fájdalmas volt az élmény. Keresek tovább, a következő próba egy GR07 lesz...
Köszi mindenkinek a tanácsokat, segítséget.
nj
-
Kobe
veterán
ami nem kerek nekem, hogy a rockit R50 az msot cserélhető kábeles, vagy nem ? illetve pontosan hogy néz ki, mert google is képtalálatokban vagy 3 különböző változatot mutat
-
hobbyone
aktív tag
válasz
goldnarmz #41047 üzenetére
Érdemes lenne kipróbálnod az Earpods + Dirac HD Sound® technology kombót. Persze csak, ha van Earpods-od.
További termékek, melyhez van ilyen program:
- t-JAYS Four
- XTZ Earphone 12Ehhez nincs ilyen program, de profibb Apple füles.
-
szipak
tag
vc1000 ha érdekel, nálam meghallgatható ha sikerül időpontot egyeztetni. valamint én már kifejezetetn csak 90°-os jack csatlakozósat vennék, ha vennék.
(#41061) KMT: a korábban említett VSD1 részemről is ajánlott, vagy ott van még a HiFiMAN RE-400 is, külföldről szállítással kb 25k, a csatlakozóján kívül mindent imádok rajta
-
ALI_G
veterán
Tudtok ajanlani olyan fulhallgatot amit bukosisakba terveztek?
-
KMT
addikt
Sziasztok!
Van egy régi sennheiser cx-300 (vagy 400?) fülesem. Olyanra cserélném (in-ear), ami "jobban szól", de hasonlóan jól (vagy jobban) zárja ki a zajokat. A karaktere ennek nekem kicsit túl mélykiemelős lenne, de mivel halkan hallgatom többnyire utazáskor, így mégsem érzem vészesen annak. Szóval ennél kevésbé mélybe húzó, de nem is lineáris fejesre lenne szükségem, ami szigetel is. Fuze-vel használom.
20-25e körül mit ajánlanátok?
-
törölt tag
Nem ajánlás, hanem inkább plusz egy dolog, amit megnézhetnél, de ott van például a Sony XBA-2 is két armatúrával, illetve a Westone és Noble is gyárt 2BA-s fülest. Ezek azért nincsenek az ajánlóban, mert nem hallotta még innen senki, de ezek a gyártók más kategóriában egészen jó termékeket csinálnak, így érdemes lehet utanájárni.
nickjames: Most fejből nem tudom, hogy mennyiért szerezhető be otthon, de talán megnézheted az UE900-at is, szerintem kb az a kategória kellene legyen. A 425 szerintem túl analítikus lenne az IE8 után, szerintem mindenképpen hallgasd meg, hogy tetszik-e neked a Shure hangzás, mielőtt vásárolsz. Az UE900 az kicsit inkább "fun" füls, nagyjából V hangképpel, de élvezhető hanggal.
hEngi: A külső borítás hamis minőségérzetet ad szerintem, mert semmivel nem védi jobban a kábelt. A lényeg, hogy ne gyűrd, ne rángasd és ne hajtsad meg, mert ezek ellen semmi nem véd.
-
hEngi
tag
válasz
szentkuti11 #41054 üzenetére
Szia,
Köszi a gyors választ. Nem tűnik a kábele ennek se túl strapabírónak. Vagy amiken külön plusz borítás van azok magasabb árkategóriába vannak? -
hEngi
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni fülhallgató választásban.
Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább (izoláció, kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség, strapabíróság stb.)?Fontos a strapabíróság. Nap mint nap használom munkában és utazás közben is. Ezért félévente cserélgettem eddig a füleseimet. Úgy döntöttem hogy kicsit többet ráköltve kipróbálok egy strapabíróbb darabot.
Örülnék ha mély orientált lenne de nem ez az elsődleges szempont.Milyen árban gondolkozunk?
Szeretnék 10K alatt maradni vagy csak minimálisan fölé menni amennyiben megoldható.Milyen kialakítást keresünk?
a, Főleg Earbud kialakításban gondolkoztam. Eddig nem próbáltam IEM típusút és elég kényelmetlennek tűnt egész napos használathoz.
b, A kábelvezetés akármilyen lehet
c, Ehhez sincs különösebb megkötésem
d, Semmi ilyesmire nincs szükségem. Sima jackel használom telefonon/ebookreaderen/tableten/pc/notin. Amennyiben a busz eléréséért megtett 30 méteres sprint nem számít sportnak akkor nincs különösebb igénybevételnek sem kitéve. -
nickjames
tag
válasz
kemcso #41020 üzenetére
Amit linkeltem onnan érdemes, lendmeurears.com.
Ugye itt már az új verzió kapható, amiről egyelőre semmi tapasztalat nincs, arra meg főleg nincs esély, hogy ki lehetne próbálni.
Valaki lenne olyan kedves, és Budapesten (vagy Komárom-Esztergom megyében) biztosítana egy rövid kipróbálási lehetőséget a GR07-re?
Köszönettel:
nj -
nickjames
tag
válasz
hobbyone #41032 üzenetére
A GR07-ot szerintem csak annak kéne ajánlani, aki kiegyenlített hangzásra vágyik! Nem értem, hogy lehet az IE8 alternatívája?
Szerintem ezeknek a tagoknak, akik beírnak ide, fogalmuk sincs a kiegyenlített hangzásról, lévén eddig csak V hangú fülest hallottak.Szerintem senki nem beszélt a GR07-ről, mint IE8 alternatíváról. A Shure 425-tel "szemben" került elő, amit még érdemes lehet meghallgatni.
Eddig IE8-am volt, megdöglött, nem IE80-at keresek... A Shuret nem hallottam, de ki fogom próbálni. A GR07-et is szeretném. Ennyi.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
contaxg #41039 üzenetére
Szerintem sem rossz forrás az iPad egyébként. Nekem azért kell fülhallgató, mert a melóhelyen szeretnék muszikát hallgatni meló közben, és eléggé parasztság lenne fejhallgatóval ülni az asztalnál. Hogy őszinte legyek, a Vsonic-ok túl nagy méretűek. Jobb lenne valami kisebb, ami nem olyan feltűnő, a fent említett okokból kifolyólag.
-
Ati1979
veterán
válasz
Zoli133 #41038 üzenetére
Ja értem!
(#41041) kemcso
Egyértelműen kevesebb basszusa van. Az 535 hangja kissé testesebb. A 425-é hangzása analitikusabb.
Óriási különbség szvsz. nincs a két füles között.(#41043) kemcso
+1 Nincs semmi gond a rockit-tal. Az árához képest jól szól, és az anyagminősége is rendben van.
-
Kobe
veterán
válasz
kemcso #41041 üzenetére
Rockit biztosan nem. Mindenhol azt irjakrola kritikan aluli az anyagminosege, ennyi pezoert. Ebbe meg egyszer nem futnek bele.
Meg a brainwavz b2 t talaltam miny alternativa, nem tudom z mennyire hozza a szintet, elvileg ugyanaz az armatura szett mint a vc1000, egyenes jack, cserwlheto kabel ha jol lattam
-
-
-
Ati1979
veterán
válasz
Zoli133 #41024 üzenetére
A fülestalira kellene? Így érted?
(#41027) gelbelex
Szerintem egy rendes lejátszó, pl. dx50 elég lehet hozzá. Az meg általánosságban igaz, hogy ha rádugud, a fülest egy jó asztali dac-ra, (a mytek 192 DSD-t próbáltuk w4r-rel) akkor nagyon jól fog szólni.
Magyar minél jobb a forrás annál jobb meg.(#41035) kemcso
A gr07 szvsz is közelebb van hangzásban a 425-höz mint az ie8-hoz.
-
Kobe
veterán
Na, sajna ugy nez ki az a161p n a kabelcsere is kilove....pedig meg abba is belementem volna hogy a mikrofon kiesik a kabelcserevel...
Tudtok javasolni olyan fulest ahol a kabel jo minosegu, lehetoleg szilikonos mint pl a cx300nal, a jack csati egyenes, es vmi jobb minosegu, akar fem, es armaturas, legalabb az a161 szintjet hozza hangzasban ? Eleg szigoru feltetelek, igazabol akkpr cserelnem le ha talalok olyat ami maradektanul kielegiti a felteteleket, felmegoldasba meg1x nem mennek bele
-
válasz
hobbyone #41032 üzenetére
SE425 hogy lehet az IE8 alternatívája?
Akkor már közelebb van a GR07 szvsz hangzásban hozzá (és sztem a GR07 nem teljesen kiegyenlített)Amúgy meg igazad van, a többségnek fogalma sincs mi az a kiegyenlített hangzás, a kis V vagy nagy V között tesznek különbséget.
(#41033) goldnarmz arra, de én első körben a VSD1-re szavaznék, a GR07 csak akkor, ha mindenáron ki akarod használni a keretet (és esetleg a jövőben forrást is váltasz, egy iPad nem feltétlen a zenehallgatásra való)
Jah és Vsonic az EU-ban nem kapható, mert nincs CE-je, sajnos...Magyaro-ból a Soundmagic E30/E10, az elsőt nem hallottam, az utóbbiban van rendesen basszus (és jobb nála a VSD1!)
-
törölt tag
válasz
goldnarmz #41029 üzenetére
Az eddigi valaszon kivul meg eleg sok lehetoseg van. Biztosan lesz kulonbseg az Apple fuleshez kepest, hogy mekkora, azt az ar is befolyasolja, amit ra fogsz kolteni. Az ajanlottak kozul nezelodj ebben az arban, de szerintem a 20e folottiek mar nem szuksegesek siman ipad-hez.
-
hobbyone
aktív tag
-
toto0569
addikt
válasz
bucsher #41028 üzenetére
Próbáltam kikapcsolt mellett is,de azt is írtam,hogy "enyhe" kiemeléssel.A gyári fülest minden szempontból hajazza...Viszont később átraktam a CD lejátszó csatlakozójába és ott minden renben volt.Tegnap próbáltam más lejátszókat is az androidon...van olyan aminek kifejezetten doboz hangja van.Egyelőre marad a poweramp.
-
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok!
iPad mini (r) készülékhez szeretnék valami ütős fülhallgatót. Elsősorban rock, metal, tehát hangszeres zenéket hallgatok rajta Spotify-on. Fontosak a magasak, de a mélyek is. Az már csak hab lenne a tortán, ha vezérelni is lehetne vele. Hogy őszinte legyek, nem tudom, érdemes-e lecserélni az apple fülest, lesz-e érezhető változás. Vettem valami hulladék X-Ears-t, mert az baromi jó, és blablabla. 2 mp után ment a kukába. Olyan 30-ig fogcsikorgatva elmegyek árban. Ebben kérem a segítségeteket, amit előre is nagyon köszönök!
-
gelbelex
őstag
válasz
#16820480 #41026 üzenetére
Halkan talán lehet, de nem érdemes:
"a good headphone amp is very highly recommended for maximum smoothness and musical detail"
Eccer talán kerítek egyet (ha már nincs jobb helye az árának).
-
Zoli133
addikt
Van aki halott már ex50-et és metallicsot egymás mellett? Kellene valami olcsó cucc.
(Metallics lett volna, de edigitalnál nem kapható most, ahol jó áron van az meg túl messze van.) -
válasz
Narakh #41019 üzenetére
ami egyébként semmit nem jelent, a vámosok se hülyék, hogy ne vegyék észre, arról a környékről csak ajándékok érkeznek
viszont az ottani eladók általában nem a valós értéket írják a csomagra, és hacsak nem túl gyanús, az alapján vámolják el a cuccot.
mindettől függetlenül nekem már jött ~100e forintos objektív a vámhivatal pecsétjével, és a postás csak úgy kezembe nyomta, de bhphototól jövő másikra rendes vámot+áfát kellett fizetnem. más kérdés, hogy ezzel és szállítással együtt is olcsóbb volt, mint itthon...
lényeg a lényeg, érdemes az árat 1,3-as szorzóval számolni, aztán örülni, ha mégsem fogják el.
mp4nationtől két darab bw r1-et rendeltem egyben, simán megkaptam minden egyéb vámolgatás nélkül.
-
válasz
nickjames #41018 üzenetére
Amit linkeltem onnan érdemes, lendmeurears.com. Nincs már ilyen nembukik hely, talán egy füles jobban átjön, egy telefonforma cucc 95%-ban vámos már...
Vastag kábele van.
Jah, és kevésbé forrásigényes, nem tudom miről hallgatnád, de ez mindenről jól szól.#41019) Narakh mp4nationon még a régi GR07 van 180$ért.
-
nickjames
tag
válasz
szentkuti11 #41017 üzenetére
Köszönöm.
Honnan érdemes megrendelni? Van olyan ország, ahonnan nagyobb eséllyel nem "bukik meg" a vámon? Esetleg konkrét bolt, ahol a legjobb áron van?
-
nickjames
tag
válasz
kemcso #41015 üzenetére
Áfa/Vám: ha megbukik, akkor kb 1.3x az ára
Ezt úgy értsem, hogy egy 30.000 forintos tétel végső ára 39.000-re jön ki? Vagy 30+39? Az durva lenne. Az ok, hogy az áfa 27% nálunk (rengeteg), de mennyi a vám? Gondolom nem 3 %, de nem is 100%.
A GR07 ugye nem "cserélhetős" kábellel gyártják? Mondjuk ha strapabíró darab, akkor nem akkora a kockázat.
-
nickjames
tag
-
nickjames
tag
Rejtélyes vagy nem publikus körülmények között semmisült meg? Amennyiben nem megsemmisült, csak elromlott, érdekelne mitől
Festés volt a nappaliban, mindent kipakoltunk. A füles is bekerült valahova, de elő már nem került. Egy héttel később találtam meg az egyik "füldugóját" az udvaron, a kábelcsatlakozója törött volt. A többi része a mai napig nem került elő....
Sajnáltam, mert nem egy olcsó darab, és egész jó hangja volt.... Viszont lehetőség az újításra :-)
-
válasz
honfoglalo #41002 üzenetére
Xears eladó minden a topicba író újoncot megkeres privátban és sokan elcsábulnak a "kihagyhatatlan" ajánlaton, aztán 1/2 év múlva amikor esetleg szétesik rájönnek, hogy nem véletlenül van a NEM AJÁNLOTT FÜLESEK KÖZÖTT A XEARS
-
Lall
veterán
válasz
kemcso #40998 üzenetére
Bocsi, elolvastam egy tesztet róla és a pénztárcámra hallgattam.
honfoglalo: Nem beszéltek rá, csak ez volt a leginkább pénztárcabarát verzió, ami hamar elérhető. Valószínűsítem a gyári Nokiánál jobban fog szólni. Bár nem ismerem a piaci viszonyokat, de szvsz 2.900 Ft-ot megért, ezért döntöttem -e mellett. Ha nem jön be így jártam. Van ennyire szar lenne a termék?
-
-
raven12
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Crypto Trade
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Star Trek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest