Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsher
őstag
válasz
honfoglalo #60850 üzenetére
Akkor marad a W30-W40
-
Speeedfire
félisten
válasz
honfoglalo #60800 üzenetére
Anyagra nekem az E10 is bejövős. Több, mint 2 éves és semmi baja sincs. Nem lötyög, nem recseg.
Viszont kicsi elbizonytalanítottál. Eddig sem volt a szívem csücske az MA750 a fül feletti kábellel, de így...
Szinte minden kinézett füles le lett húzva valamilyen szinten. MA750, 215. -
Speeedfire
félisten
válasz
honfoglalo #60796 üzenetére
Köszi.
Eléggé bizonytalan vagyok az rha-val, jobb lesz inkább meghallgatni. -
Rayfull
tag
válasz
honfoglalo #60222 üzenetére
Azért ha ebay-en a top seller eladók odaírják, hogy eredeti, és több mint 70000 vásárlást bonyolított le, akkor elhiszem, hogy eredeti, nomeg azért ott is van pénzvisszafizetés.
Gondolom még nem vettél 1et se, úgyhogy nem tudhatod milyen.
Szerk. Most nézem, tényleg az olcsó youthot linkeltem, sorry
kicsit félre néztem.
-
válasz
honfoglalo #56400 üzenetére
Egy jó füles, nekem kicsit sok méllyel, de végre van benne magas is (ami a 750-re sajnos nem jellemző). Hozza a RHA minőséget, fém ház, jó kábel stb. Nem véletlenül került be a kistesó (T10) az összefoglalóba, az épp befér a 50e kategóriába.
Sztem neked (is) tetszene, mindenképp próbáld ki. -
benfolds
őstag
válasz
honfoglalo #55302 üzenetére
köszi. hajlanék rá, hogy egy kicsit többet rászánok, és veszek egy vsd3s-t, de ha a távirányítós kábel árát is hozzáadom, akkor meg már majdnem egy shure se215 áránál vagyok, ami azért sokkal jobb minőségben összerakott cuccnak tűnik. egyszerűbb lenne a választás, ha nem lenne fontos a távirányító. (a mikrofon egyébként nem az)
-
benfolds
őstag
válasz
honfoglalo #55293 üzenetére
és az E10 és a piston-ok hogy viszonyulnak egymáshoz?
vagy másképpen: 15 ezerig milyen headsetet érdemes androidhoz? -
Tulku
veterán
válasz
honfoglalo #55246 üzenetére
Igen csak nem X3 volt a meghajtó...és persze nem arra koncentráltam...de valami visszaköszön...
Majd Szentkuti polgártárs fülese feleleveníti...te nem adod el a tiédet?
Bepken: szivaccsal (mittudomén mi a szakszava a füleseknél...memóriaszivacs) próbáltad? Az izolál sztem a legjobban és nálam ott van a legtöbb mély ilyen agybadugósnál...
-
assemble
addikt
válasz
honfoglalo #53930 üzenetére
Jah, ez valami nagyon limited luxus cucc lesz. A VSD9 lesz a "tomegtermek"
-
vicze
félisten
válasz
honfoglalo #53930 üzenetére
Azt hittem már aranyból van vagy mi...
-
xmaas
őstag
válasz
honfoglalo #53871 üzenetére
Na meg azt se szabad elfelejteni hogy a shure 215 30+ ezer forint amig a vsd5 csak 18-19 postaval egyutt ami nem utolso szempont .Hangban jobb valamivel a vsd 5 szoval annyi felarat nem er kifizetni csak azert mert shure marka van rafestve valamire
-
AGE-T
őstag
válasz
honfoglalo #53743 üzenetére
Nem sokáig bírtam hallgatni, egyszerűen pár perc elég volt eldönteni, hogy ez nem éri meg az árát. GR07 földbe döngöli. Sajnos inkább a design, a külalak, ami számított megtervezésnél. De hallgasd meg, Budaörsön van rá lehetőséged.
-
AGE-T
őstag
válasz
honfoglalo #53721 üzenetére
Nagyon sok mély és szinte semmi más. Még nekem is sok, aki amúgy szereti a sok mélyet. Anyaghasználat rendben van.
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #53721 üzenetére
Ha jó ár/érték arányú lenne az a füles, az elég érdekes helyzetet szülne házon belül, mert az kellene jelentse, hogy kb jobban (vagy hasonlóan) szól, mint a drágább ie60 és ie80 modellek. De valóban ki kellene próbálni, hogy megítéljük. Látatlanban viszont ajánlani szerintem nem érdemes.
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #53644 üzenetére
Ja, nem tudom már számontartani ezt a Vsonic számozást, lassan annyi fülesük van kb azonos áron
Kérdeztem amúgy nem olyan régen az új Re400-ról (ami a Re400i egyébként), de egyelőre úgy tűnik, hogy az anyagminősége nem igazán változott. -
bucsher
őstag
válasz
honfoglalo #52696 üzenetére
Hát nem ártana.
Meg írhatná azt is, hogy éppen mit piszmognak vele a reptéren.
-
buci30
addikt
válasz
honfoglalo #52623 üzenetére
Na....
Akkor ez próba lesz és ha nálam is akkor megy vissza sajna nekem ez alap
Mi az a "vsd széria ilyen szempontból jobb." Az melyik?
szerk: Rákerestem a vsd okés
Hát remélem nekem nem fog kiesni minden fülessel ez a bajom
-
buci30
addikt
válasz
honfoglalo #52613 üzenetére
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #52392 üzenetére
Igen, sajna nem nagyon forgalmaznak otthon ilyesmit, látatlanba meg kevesen vásárolnak. Mondjuk nekem nem tetszett a hangképük (amelyiket hallottam), mert a sok mély egyenes arányban van a többi tartomány visszahúzódásával, ezt pedig nem szeretem annyira.
kemcso: Nem te vettél volna valami csodát most? Vagy Ati? Mi lesz a W60-nal? Egyébként elvileg lehet XBA3, meg H3 is, Illetve VSD5, amik érdekesek lesznek.
malphitee: Nagyon minőségi DAC csak egy dolog, ettől nem fog olyan jól szólni. Ahogy Ati is írta az X3 és Ak120 példát, mindkettőben azonos DAC van, sőt, a HM802-ben is, mégis elképesztő különbség van hangban (oké, kis csalás, hogy az AK-ban és a HM-ben dupla DAC van, de még az AK100 is mérföldekkel jobb az X3-nál, abban csak egy van). Egy telefon elektronikailag zajos környezet, ott van egy rakás rádió benne (3G/4G modem, WiFi, BT, GPS, stb), de még a SoC is zajong, főleg az ilyen nagyobb teljesítményűek, a tápot rángatja a SoC és a nagy kijelző, ami szintén kihat az audióteljesítményre, és még lehetne sorolni. Meg eleve egy telefonban annyi extra dolog van, hogy nagyon nagyon kevés hely jut a DAC, erősítő és egyéb kiegészítő áramköröknek. Soha nem fog olyan jól szólni, mint egy dedikált lejátszó. Már egy RHA 750 is határeset a szifonhoz, a W40 meg onnan még legalább két kategória ugrásra van.
assemble: Mondjuk azt is nézd, hogy ez a K2M a mobil változata a chipnek, az asztali cuccokba nem ez kerül. Van több ES9018 is: [link]
Egyébként a Sabre nem de-facto jobb a Wolfsonoknál, hanem más jellegű karaktere van, ahogy a Burr-Brown is kicsit más, de ezek hasonló szintet képviselnek azért. Az implementáció nagyon sokat számít, ott áll vagy bukik az egész.bucsher: Nem ugyanazt. Más a fogyasztás, meg egyebek. Lásd fentebb.
-
Ati1979
veterán
válasz
Igen ez így van. Ehhez már kell egy kis megszállottság is.
Na meg persze nem kevés pénz. Sajnos itthon az ak240 a legtöbb embernek drága.
Igen az idő is tényező. Bizonyos idő elteltével és mögöttes tudás birtokában már változhatnak a prioritások. Pár éve én sem gondoltam volna, hogy ezer dolláros fülessel szaladgálok majd. De ez egy ilyen hobby.
Aki sportautókat gyűjt annak meg mégjobban a pénztárcájába kell nyúlnia.Az ak240 300k ért igen igen best buy lenne szerintem.
(#52397) malphitee
Sajnos ezek az újfajta DAP-ok mondjuk a korábban említett ak100, finoman szólva is körberöhögik a zenei téren a legjobb telefonokat is. Gyakorlatilag tök mindegy milyen új dac-ot raknak beléjük.
A dac nem minden. Sokat számít a hozzá adott mérnöki munka. Pl. az ak120-ban és fiio x3-ban ugyanaz a dac chip van. Wn8740 a kettőjük közötti hangzásbeli különbség mégis ég és föld.Telefonokhoz lehet venni bármilyen drága és jó fülest, soha nem fognak igazán jól szólni.
-
válasz
Igen, sajnos itthon nagyon kevéshez lehet hozzáférni a felsőbb régiókból, ha valaki nem vesz vmi újdonságot, akkor az alsó kategóriában lévő pár új fülessel lehet ismerkedni.
Sztem a lejátszók piacán elég gyors és folyamatos a fejlődés, a fülesek közel sem pörögnek annyira. Veszel egy DX50-et, 1/2 év és kijön a DX90 ami sokkal többet tud. Mellette jön a Calyx M, a Hm-901, pono... És direkt nem AK-kat írtam.
Ha meg a lejtőn elindulsz, nehéz megállni, ha érdekel a téma és van affinitásod (és kereted) vásárolni...Tényleg, lesz vmi újdonság most a fülestalálkozón? Valaki hoz vmi csodát?
-
Ati1979
veterán
válasz
honfoglalo #52379 üzenetére
+1
Alapjában véve egyetértek amiket írsz, kivéve:
"Néha úgy érzem, hogy azok, akik beruháztak egy-egy több százezres lejátszóra néha túlzásba esnek a lejátszók fontosságát illetően, persze ez érthető emberi pszichológia, én is így vagyok ezzel sokszor."
Egyszerűen muszáj egy ilyen lejátszó ha normális minőségben akarsz zenét hallgatni.
-
bucsher
őstag
válasz
honfoglalo #52330 üzenetére
És hányas sorozatszám a tiéd?
-
válasz
honfoglalo #52328 üzenetére
Köszi, a burn in után is légyszi
Aztán a fülestalálkozón össze kéne hallgatni a GR07-tel, úgy lenne az igazi. (Február 22, Pataky István Híradásipari SZKI a helyszín, fejestalálkozóval együtt tartva)
Első körben én is a GR07 magasságába tettem volna, kíváncsi is leszek, hogy piacon hagyják-e azt is, vagy szépen kivezetik... -
válasz
honfoglalo #52321 üzenetére
Úúú kíváncsi vagyok az első és a burn in utáni véleményre
(#52324) ZedMester felejtős, olvasd el az összefoglalót és válassz onnan, vagy kérdezz!
(#52325) gepa7 olvasd el az összefoglalót és válassz onnan, vagy kérdezz!
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Grat, erre kíváncsi vagyok én is.
-
bucsher
őstag
válasz
Várjuk az értékelést!
-
Ati1979
veterán
válasz
honfoglalo #52255 üzenetére
Szerintem a 846 semmilyen koordináta rendszerben sem mélyhiányos.
(#52256) kemcso
Állítólag a w50 összességében nem nagy szám. Sok mély van benne azt kész. Sok pozitív dolgot nem olvastam róla.
(#52258) peter.tamas
Pedig szerintem megéri az árát, ha megfelelő lejátszód is van hozzá.
-
peter.tamas
csendes tag
válasz
honfoglalo #52248 üzenetére
A gyári Earpodsnál nem ad sokkalta nagyobb hangerőt. Ezt pedig soknak nem mondanám. Páromnak adtam oda ma, hogy a Pistonnal induljon útnak tömegközlekedéssel, nemsokára hazaér, kíváncsi leszek mit mond róla Ő hosszútávon.
Mikor itthon kipróbáltuk, Ő is egyértelműen halknak mondta, kevés mély hanggal. Pedig közel sem hasonló stílusú zenéket kedvel, inkább a rádióban népszerű éneklős-nyávogós számokat hallgatja.Ha Ő azt mondta, neki megfelel, akkor nekiadom, én pedig beszerzek egy ilyen HiSoundAudio Wooduo 2-t, azalapján, amit írtál róla, nekem az kell.
-
flash-
veterán
válasz
honfoglalo #52207 üzenetére
bár plusz 50 ezer még nem is lenne sok, ibasso dx50 66ezer+vám...
grr..
akkor lehet hogy colofrly/ihifi lesz..
mert azért mp3 lejátszó fórumban az az általános vélekedés, hogy már ezek a lejátszók jobbak mint bármelyik telefon...
-
peter.tamas
csendes tag
válasz
honfoglalo #52177 üzenetére
HiSoundAudio Wooduo 2
Hogy érted, hogy van benne egy kis mély? Ha valami olyasmi, amitől leszakad az arcom, akkor kell.
Minél több mély legyen benne, annál jobb. Példa, hogy milyen zenére kellene: [link]
-
BigBlackDog
veterán
válasz
honfoglalo #52131 üzenetére
A GR07 én szerintem inkább csilingel, csiripel, a VSD3(S) meg sziszeg. A sziszegésre én is kevésbé vagyok allergiás. A W4-et hallottam én sziszegősnek az első hallgatásra. Aztán nem.
-
v-man
őstag
válasz
honfoglalo #51653 üzenetére
Akkor ezek szerint szombat este 9.00-kor kell az oldalon lenni bejelentkezve és próbálkozni?
Ja és még egy kérdés,
ha az első ár reményében kattintunk, de már csak a második árral kapnánk meg, akkor is muszáj megvenni vagy abban az esetben elállhatunk a vásárlástól? -
runner 125
nagyúr
válasz
honfoglalo #50939 üzenetére
Remek, köszi.
Zenére mennyire jó, vagy ez kifejezetten beszédhangra optimaizált? -
karis
tag
válasz
honfoglalo #50644 üzenetére
Elolvastam köszi
Egy gyári Iphone(Earpods) füles után mekkora változásra számítsak?
-
korpicschess
veterán
válasz
honfoglalo #50608 üzenetére
Igen, akciósan, de az nem jelenti azt, hogy annyit ér, vagy, hogy itthon annyiért bárki is el fogja adni, hülye lenne.
-
contaxg
veterán
válasz
honfoglalo #50572 üzenetére
Inkább azt próbáld meg észben tartani hogy nem lehet úgy semlegességet mutatni, hogy aláírásodban sok hete eladásra kínálsz valamit és utána a szakfórumban rendszeresen dicséred ezt a portékát. Ez a kettő nem fér össze és a fórum szabályzatával teljesen szembe megy. Nem hiszem, hogy tőlem vagy mástól láttál ilyet.
SoundMAGIC-ről kritikát tőlem is hallhattál és hallani is fogsz, mert semmi nem tökéletes és nekem jóval több pénzem áll a kritizált termékben (pl PL50) mint most Neked Pistonban (ebben biztos vagyok). De nem írom ki, hogy ki és mi vagyok és próbálom betartani az írott és íratlan szabályokat.
Egyébként úgy gondolom, hogy joga és kötelessége a cég képviselőjének tiszteséges keretek között felhívni mások figyelmét arra, hogy egy-egy kritika túlzó és/vagy nem valós. Az internet fene nagy szabadságát szeretik sokan félreérteni. Köszönöm a figyelmedet.
#50573) Layne
Köszi, de erre nincs szükség -
Layne
csendes tag
válasz
honfoglalo #50572 üzenetére
Ez most a contaxg webshop fóruma, vagy a fülhallgatós topik?
Ha flexel, flexel. Lehet az Soundmatyi, vagy bármi más. -
contaxg
veterán
válasz
honfoglalo #50568 üzenetére
Feltehetően valami elírás történt a hozzászólásodban ha jól sejtem.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
honfoglalo #50455 üzenetére
Hali. Nah, sikerült megnézni a füles pontos típusát. Bose SIE2. Nem tudom, hogy hangban ugyanaz-e, mint a sima IE2, csak sport kivitelben, vagy sem. Tehát az ár 11 ezerét is felé van lőve? Valaki tud írni valamit a hankszínéről? Ha túl világos vagy mélytúlsúlyos, legalább nincs dilemma.
-
assemble
addikt
válasz
honfoglalo #50521 üzenetére
Es hol kapod meg 10 alatt? (marmint a momentum in-ear-t)
-
válasz
honfoglalo #50501 üzenetére
++1, az IE8-nál a VSD1 is jobb hangban...
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #50494 üzenetére
Oké, csak akkor sem a legmagasabb elérhető árral kell példálózni, hogy annyiért nem jó
Az iM70-et hallottad, nem? Szerintem az összes ATH füles ilyesmi karakterű, eddig nem találkoztam ezzel eltérővel. Az LTD 215-öt nem hallotam, csak ide írta valaki, hogy a simához képest sokkal harapósabb a mélye, így gondoltam, hogy méginkább arra gyúrtak benne. A mély a simában is elég nekem bőven, csak inkább a térrel vannak bajok, meg a magassal, dehát az Shure viszonylatban egy alsó kategóriás füles csak...
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #50474 üzenetére
Én a hangbarlangban vettem a sajátomat, 24-éet, aztán később 22-re ment le az ára. 30-ért tényleg nem jó, de ennek a kijelentésnek amúgy sincs olyan sok értelme, mert minden termékre van olyan ár, amiért már nem jó vétel
A 750i sem jó vétel 50-ért szerintem
Amúgy van 100 körül is olyan mélysúlyos füles, ATH iM03 és 04 például.Ati1979: Valóban nem egyenlő, de a felhasznált technológia értékével eléggé arányos. Most az, hogy ki mit gondol még mögé, az más kérdés
Amúgy a többi 5-600 dolláros fülest nem is hallottad még, sőt, a többi drágábbat sem, így azért ez a kijelentés elég gyenge lábakon áll, hogy csak valahol azt írják. Nyilván a 846 topikjában isteníteni fogják a head-fi fórumon, a másik topikban meg a másikat istenítik, ez általban így megy.
A 846 tudásának 2/3-a amúgy pont jó, a maradék az a basszus csak, amivel a legtöbbünknek problémája vannubreed: Valaki íta itt a topikban, hogy rendelni, ha jól emlékszem, de nem tudom mi lett vele végül. Talán nem jött még meg? Amúgy amíg nem hallottuk, addig nem annyira kézzel fogható az, hogy azért a tudásért nem rossz az ára. Mert ugye nem tudjuk, hogy milyen tudásért.
Igazából nekem a H3-ban a kialakítása nem jön be annyira, nagyon kiáll a fülből, ráadásul merőlegesen, így például télen sapkában esélytelen viselni. -
Ati1979
veterán
válasz
honfoglalo #50460 üzenetére
+ (#50461) AGE-T
Szerintem annak akinek bejön a hangja és megfelelő lejátszója van hozzá annak megéri.
A többieknek nyilván nem.Ízlésről nem érdemes vitatkozni.
(#50458) contaxg
Az 1000 dolláros ár nem túlzó érte. Vélhetőleg a konkurencia sem tud jobbat. Mondjuk a w60-at azért meghallgatnám.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
honfoglalo #50455 üzenetére
Köszi mindkét választ.
Amit írsz, nekem is eszembe jutott. Sajnos nem rémlik a pontos típus. Annyi biztos, hogy zöld-fekete doboza volt, benne a jól látható fekete-ezüst füles. Ha lesz arra utam és meglesznek még, biztosan megnézem, azt írok ide helyben. Szóval a doboz alapján nem az IE2, de ha mégis (mivel a gyártó oldala szerint az a legolcsóbb Bose füles, vagyonos fülest meg nem fognak ennyiért osztogatni), meg tudja mondani valaki, hogy milyen a hangszíne?
-
j.bravo
addikt
válasz
honfoglalo #50377 üzenetére
Tehát csodakupon ide vagy oda, 38 eur -t inkább ne adjon az ember az ottani ("listaáron" 150eur) csúcsmodellekért, mert lehet hogy két hónap, lehet hogy egy év amíg tart? Inkább egy Piston mondjuk?
-
plunk
csendes tag
válasz
honfoglalo #50186 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ! Utánanéztem és tényleg csak 2 év bolti garit ad a Mall. Elolvastam a Pistonról írtakat és beugrott, hogy egy fontos szemponttal, a kényelemmel nem számoltam. Többen (nem csak itt a fórumon) azt írták hosszú távon nem kényelmes, pedig én akár 3 órát is használnám. Erről esetleg van személyes tapasztalat? Ajánlott beszerzési lehetőségeket is megnéztem, de onnan csak ebay-en láttam ~6k-s áron (amazon-on nem tudtam rendesen kiigazodni és kb 9k lenne mire ideér), viszont 1 év garanciáról nem láttam egy szót sem. Másik lehetőségnek az edigital maradt, ami számomra egyszerű, viszont így már csak 3-4db-ra csökken az RHA-ból vehető Xiaomi-k száma.
Ha jól értelmeztem a válaszokat, akkor ilyen gagyi (integrált hangkártyás laptop) forrás esetén a Xiaomi-tól az RHA nem ad akkora pluszt hangzásban, mint egy jó/megfelelő forrás esetén, ezért nem éri meg nekem ilyet venni.
(#50211) sheratan: Neked is nagyon köszönöm. A VSD3 nekem külsőre nem jön be, ha már mindenképpen Vsonic-ból kellene választani, akkor talán VSD1. A Shure sem rossz végülis, de árban ez már az RHA kategóriája. Az SE-215 jobban tolerálná a laptopot?
Szerencsére nem hajt a tatár, így van az "ész" és "szív" jelöltjei között őrlődni.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
honfoglalo #50140 üzenetére
ez legyen a legkomolyabb gondja a kerdezönek
-
Ati1979
veterán
válasz
honfoglalo #50125 üzenetére
Azért abban nem vagyok biztos, hogy még egyszer annyit kell fizetni, hogy jobbat kapj.
Igen valóban csökkenek a különbségek, de azért a 100k a 10* ese a VSD3 árának.
Lényegesen jobb füleseket lehet annyiért kapni. Nyilván nem 10* jobbat, de 2-3* jobbat biztosan.Az igaz viszont igaz, hogy sokat kell hozzátennie (VSD3 árához viszonyítva) hogy lényegi erőlelépés legyen.
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #50116 üzenetére
Nem 10000 alattiakat akartál írni? Azért a 100 ezer kicsit merész kijelentés. Sok fülest ismerek 100 alatt, amihez képest a VSD3 is kifejezetten szar
-
kk831228
addikt
válasz
honfoglalo #50116 üzenetére
Majd végig próbálom...
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #50001 üzenetére
Ma meg is rendeltem volna, de eszembe jutott, hogy pénteken Black Friday...
Hátha beakciózzák.
-
krmk
csendes tag
válasz
honfoglalo #49955 üzenetére
Ok, akkor úgy fogalmazok, hogy egy fejhallgató fele ennyiért jobban szól...
Hogy közepes füles jobban szól-e nem tudom, mert nem tudom mi számít közepes fülesnek. Azért nem rossz ez, de nem elsősorban a hangminősége az amiben esetleg jobb a többinél. (hanem felépítés és izoláció ami igazán jó (/jónak tűnik))
Egy vélemény: Én az Aurvanát hanyagolnám, az RHA meg a Shure között sztem az dönt, hogy a hangminőség a fontosabb vagy az izoláció.
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #49822 üzenetére
Kérünk minden kedves tengerentúli vásárlót, hogy az alábbi két linken található bolttól ne vásároljon Vsonic terméket, mivel ezek a boltok nem hivatalosan meghatalmazott kereskedők, ezért a náluk vásárolt terméknél az esetleges felmerülő problémák esetén nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni. Jelenleg vizsgáljuk, hogy a két bolt által forgalmazott termékek eredeti, minősített termékek-e. Link, Link.
-
válasz
honfoglalo #49719 üzenetére
Gazdag leszel belőle ez már látszik
Frissült az összefoglaló, ahogy látom
-
raven12
senior tag
válasz
honfoglalo #49719 üzenetére
egyáltalán nem azért mondtam...
-
tomrRRR
senior tag
válasz
honfoglalo #49681 üzenetére
honfoglalo,Xaels: Ha kábelszakadás akkor mind2 nem szólni, de a jobb oldali szól, én nem értek hozzá csak kérdezem ?
Valamint a garancia, hogy működik csak blokkot kaptam mondták h az is jó, azonnal megcsinálják, vagy várnom kell vele, s ha kábelszakadás s nem az én hibámból eredően szakadt el akkor is vonatkozik a garancia, mert mondta a srác az üzletbe, hogy kábelszakadásra nem vonatkozik.
-
válasz
honfoglalo #49491 üzenetére
Megkapta a magáét
[link]
(#49489) vtomi2 tényleg megéri 5-10% pluszt fizetni gumicukor és rágó ajándékért
(#49486) raven12 pedig a GR01 40Euro alatt még nekem is kéne
-
sotetlovag97
tag
válasz
honfoglalo #49434 üzenetére
Köszönöm az értelmes hozzászólásodat...
-
BigBlackDog
veterán
válasz
honfoglalo #49437 üzenetére
Ahogy én hallom: VSD3S-hez képest jóval precízebb, nem keni szét a hangokat. Az arányok is természetesebbek, van bőven magas is benne, mégsem annyira feltűnő, mint a VSD3S-ban, vagy a Brainwavz B2-ben. Szellősebb a hangja a VC1000-nek, viszont a színpadkép mindkettőnél kb. ugyanakkora lehet megközelítőleg. Izolációban szerintem szintén a VC1000 van előrébb.
Telefonról a hangja kb. ugyanolyan (persze, persze, nem ugyanolyan az, csak nem annyira figyeltem a részletekre), viszont dinamikusabb zenékben, egy lábdobnál, vagy egy cinbeütésnél képesek teljesen lehalkulni egyes hangtartományok. Aztán este majd részletesebben megnyúzom az átkapcsoló dobozkával, azzal majd kiderül minden.
-
contaxg
veterán
válasz
honfoglalo #49429 üzenetére
Hát igen...mindenhez kell sütni való
-
contaxg
veterán
válasz
honfoglalo #49427 üzenetére
Mit forrasztasz át
(#49426) krystman
Talán vmi szennyeződés kerülhetett a fülhallgatódba, de bármi más is lehet. Látatlanban nehéz megmondani mitől lehet. -
törölt tag
válasz
honfoglalo #49411 üzenetére
Én meg a W30 alá nem szívesen mennék
De vannak emberek, akiknek mások a szempontjaik, és az a pár ezer forint, vagy a beszerzés lehetősége még akár többet számít, mint a hang.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
honfoglalo #49334 üzenetére
Hát ezt megkaptam...
(#49337) sheratan
Örülök hogy feldobtam a napotok.Bevallom, én is jót derültem
saját magamonrajta.(#49336) randras_83
Értem, akkor nem szórakozok vele én sem.(#49339) Švejk
Pacsi!(#49342) Švejk
Ne is mondd, gondoltam mielőtt felteszem -az egyébként mulatságos- kérdésem, elolvasom a legutóbbi látogatásom óta felgyűlt pár száz hsz.-t. Gyorsan el is vetettem eme ötletem a mennyiségre való tekintettel, így beírtam a keresőbe hogy 'piston', s láss csodát: az utolsó kb. 600 hsz.-ből 100-150-ben szerepelt a Piston. -
Janoo_07
aktív tag
válasz
honfoglalo #49396 üzenetére
Köszi a választ. Piston nem lett volna rossz viszont hirtelen kellett fülhallagató mert meghalt az előző és szobatársam van tehát gépen is ezt használnám. Az ES 18 pedig nomono-tól gyorsan ideért.
-
válasz
honfoglalo #49365 üzenetére
Meg kell csinálni a topiknyitót, hogy hogy nézzen ki (ezért írtam, hogy sheratan kéne hozzá, mert neki megvan a linkelt topicban), majd meg kell kérni a modker topicban hogy tegyék be ide.
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #49343 üzenetére
Lehet, hogy csak armatúrával működik akkor
Szorri
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #49335 üzenetére
Van egy jobb módszer is. Újholdkor egy frissen vágott bárány vérével kell lemosni a fülest, miközben fehérzajt játszol le rajta, csak vigyázni kell, mert ha befolyik a vér a vetőcsőbe, mert nehéz kimosni. Ezzel jelentősen lerövidthető amúgy a bejáratási idő, az eredeti 50-100 órát néhány órára lehet rövidteni. Még annó a Shure fanoktól tanultam
Egyszer próbáltam amúgy teliholdkor is, de úgy túl sok volt benne a basszus. -
randras_83
addikt
válasz
honfoglalo #49335 üzenetére
Hehe ez gonosz volt...
Amúgy ezzel jól szól a Piston.
-PLevi- (#49333):nekem elsőre nem tetszett annyira a hangja, rádugtam a tabomra aztán ment pár órát 2 v 3 alkalommal. Kapott szivacs illesztéket aztán elkezdtem használni.
-
AGE-T
őstag
válasz
honfoglalo #49269 üzenetére
Nem irnak róla túl jókat. Csak egy db. dinamikus driver van benne, ez mitől lesz több mint a 750? Filterek miatt?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
honfoglalo #49252 üzenetére
Én úgy fogalmaznék, hogy a GR07-nek ércesek, a VSD3S-nak/nek pedig sziszegősek a magasai.
-
maross
nagyúr
válasz
honfoglalo #49215 üzenetére
Koszi, ahogy nezem szallitassal 8k-ra jon ki, ahol 6k lenne, ott 1800ft a posta
. Nem tudom erdemes e barmilyen akciora varni, vagy ezekre nem jellemzo. 6-bol jobb lenne meguszni.
-
Ati1979
veterán
válasz
honfoglalo #49191 üzenetére
Jobban szól valamivel de azért nincs ég és föld különbség. Meg első ránézésre jobban össze van rakva.
Aztán, hogy mennyire lesz tartós az nem tudjuk. -
válasz
Biztos 3,74? Sztem van az 3,83 is
-
bucsher
őstag
válasz
"3,74 hangzásfokkal"
Na, az már valami!
-
szentkuti11
addikt
válasz
honfoglalo #49179 üzenetére
De úgy már azért túl van a 15k-n, jól gondolom?
(#49180) cr33p A Resonance 120-hoz képest sokkal jobb az E10, hangképben is, részletességben is, kényelemben is. Más XR-t nem hallottam.
-
madrac
senior tag
válasz
honfoglalo #49142 üzenetére
Az már csoda, ha az első fél, 1 évet kibírja? Főleg, ha majd nem is a kábellel, hanem az aljzattal lesz gond..
Az itt is sokat szidott Xears (TD-III V2 Pro Blackwood) fülesem amit nem tudom is tudom már hány éve vettem, meg a mai napig tökéletes működik. Igaz nem nyúzom túl sűrűn se.
Szerintem a minimum, hogy mindegyik 1 évet kibírjon, még akkor is ha az nem az 50 ezres kategória, különben kidobott pénz és nem éri megvenni.
Az a baj, hogy ebben a sávban a VSD széria a legjobb hangminőségre, különösen a pontos basszust szerető zenei műfajokra, ahogy olvastam. A Piston és a többi se olyan jó ebből a szempontból.(#49140) Bodz: Jó tudni!
Pedig az egész itteni fórum témában csak dicsőítéseket hallottam róla, és semmi ilyen jellegű minőségbeli problémát, meghibásodást. Ami így kicsit megtévesztő volt számomra, de szerencsére külföldi fórumokat, véleményeket is olvasni szoktam. De jó, hogy kiderült legalább itt is.
-
törölt tag
válasz
honfoglalo #49117 üzenetére
Itt nem cserélik garanciában a kábelhibát. Egyébként a lánya kapaszkodott bele. Nem rendeltetésszerű használat, de például nekem a Shure kibírt zokszó nélkül olyat, hogy a szék karfájába beakadt a kábel, és kirántotta a fülest a fülemből.
A VSD3 egy sokkal újabb füles, szólhat is jobban, nézd meg a Sennheiserrel mi lett pár év alatt, nem is azért írtam be, hanem poénból, de látom nálad ez nem hatott. Már hónapok óta nem ajánlottunk senkinek Shure terméketAmúgy Shure fajta kábelt is lehet kapni (utángyártottat) ilyesmi árban, Earmax meg hasonló nevek alatt.
-
válasz
honfoglalo #49117 üzenetére
Ez így van, de mind megy az egységesítés felé, a Westone is áttért a Shure féle kábelre. (pedig sztem a régi kevesebb meghibásodással járó)
+1 a VSD3 jobb hangjára is, így már azt gondolom, a SE215-nek semmi előnye nincs. Főleg, hogy 15$ a Vsonic csere-kábel...
-
bucsher
őstag
válasz
honfoglalo #49101 üzenetére
Vagy hatot
(szerk: bár ha te úgy számolsz, hogy majd nagy szabadulhatnékomban 30ért nekedadom...
)
gubabela: te most konkrétan valami piston szakértő vagy?
-
raven12
senior tag
válasz
honfoglalo #49096 üzenetére
meg a 9!
-
válasz
honfoglalo #49055 üzenetére
És tényleg, de oda is van írva: mikrofonos (mikrofon bekötése újabb telefonokhoz nem jó))
Annyi szól mellette, hogy az használható normál behelyezéssel, a VSD3(S) nem. Meg a hangja még így is veri a kategóriáját
-
válasz
honfoglalo #49053 üzenetére
Erre már újat írok
sheratan szokta intézni, sztem maradhat a ES18 és a VSD1 is, de a kiemeltségüket kéne levenni. És az említett kettő meg kiemelten menjen.
-
Amadako
tag
válasz
honfoglalo #49027 üzenetére
vagyis a lend me-n olcsobb?,de meg mindig nem ertem hol neztem el ,ja latom hangban van kulonbseg igazad van,szted melyik a jobb? egy olyan embernek ami semmi kulonosebb stilusnak nem nagy kedveloje
ebayen szted bevalalhato vagy ott nagy riziko hogy hamisitott? -
Amadako
tag
válasz
honfoglalo #49025 üzenetére
hol neztem rossz arat?miben különbözik hang?leirasban volt...
-
Skiczpausz
tag
válasz
honfoglalo #49005 üzenetére
You don't say?!
Nagyon kössssszönöm!
És a VSD3S-t miért adod?
-
válasz
honfoglalo #48727 üzenetére
-
bucsher
őstag
válasz
honfoglalo #48612 üzenetére
Na, akkor már van ezüst színű is? Múlt héten még olyan egyszerűnek tűnt, ami nem arany, az hamis...
-
bucsher
őstag
válasz
honfoglalo #48407 üzenetére
Én szavaznék, a VSD3S is, de a Piston2 mindenképpen menjen az ajánlóba!
-
bucsher
őstag
válasz
honfoglalo #48216 üzenetére
Itt tényleg az történt, te viszont túl sokat kértél
-
válasz
honfoglalo #48198 üzenetére
Piston 2 is mehet majd, ha hallottuk 5-en egy találkozón
Melyik bolt az amúgy?
-
válasz
honfoglalo #48194 üzenetére
Mehet majd, ha 5-en (akik több fülest is hallottak) rámondják az áment
-
randras_83
addikt
válasz
honfoglalo #48159 üzenetére
És a gombok jók szifonhoz vajon?
-
válasz
honfoglalo #48122 üzenetére
legalább megnyugodtam, hogy nem hibás, meg én sem vagyok süket.. Xears után valóban furcsa.
tényleg, ahogy egyre több számot hallgatok, már érzem, hogy melyiknél lesz gázos a sziszegés.. van még néhány dal, ami (egyelőre, számomra) élvezhetetlen emiatt, viszont a basszus ma megjött - sikerült talán helyesen beillesztenem a fülembe. Szokatlan még a fül mögötti elvezetés, meg a fülbe illő forma isDe tényleg kíváncsi voltam, hogy ez a 'szibiláns' hangzás szokványos-e, mert elég rémisztő elsőre.
-
bucsher
őstag
válasz
honfoglalo #48122 üzenetére
Fú mit kínlódtam a GR07-tel én is eleinte. Pedig nincs semmi baja.
-
katalin888
aktív tag
válasz
honfoglalo #48038 üzenetére
Valoban, de ettol meg hozzaszolhatnal vagy mas is.
Mit szoltok a cikkhez? Melyik fules ajanlhato ezek kozul? -
törölt tag
válasz
-
bucsher
őstag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amatőr csillagászat
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest