- Lézervágás, gravírozás
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickjames
tag
Ezúton is köszönöm fi:zi'k fórumtársnak a lehetőséget a Shure fülesek kipróbálására. Bár többek szerint nincs nagy különbség a 425 és 535 hangja között, a Cowon S9 sokkal jobban szerette az 535-öt, messze jobban teljesített. Frissebb, élvezhetőbb volt, kifejezetten magával ragadott.Többféle zenével is próbáltam, Diana Krall, Korai Öröm, Mari Boine...
Sajnos méretben nagyon nem passzol a fülemhez, a hallgatózás végére már fájdalmas volt az élmény. Keresek tovább, a következő próba egy GR07 lesz...
Köszi mindenkinek a tanácsokat, segítséget.
nj
-
nickjames
tag
válasz
kemcso #41020 üzenetére
Amit linkeltem onnan érdemes, lendmeurears.com.
Ugye itt már az új verzió kapható, amiről egyelőre semmi tapasztalat nincs, arra meg főleg nincs esély, hogy ki lehetne próbálni.
Valaki lenne olyan kedves, és Budapesten (vagy Komárom-Esztergom megyében) biztosítana egy rövid kipróbálási lehetőséget a GR07-re?
Köszönettel:
nj -
nickjames
tag
válasz
hobbyone #41032 üzenetére
A GR07-ot szerintem csak annak kéne ajánlani, aki kiegyenlített hangzásra vágyik! Nem értem, hogy lehet az IE8 alternatívája?
Szerintem ezeknek a tagoknak, akik beírnak ide, fogalmuk sincs a kiegyenlített hangzásról, lévén eddig csak V hangú fülest hallottak.Szerintem senki nem beszélt a GR07-ről, mint IE8 alternatíváról. A Shure 425-tel "szemben" került elő, amit még érdemes lehet meghallgatni.
Eddig IE8-am volt, megdöglött, nem IE80-at keresek... A Shuret nem hallottam, de ki fogom próbálni. A GR07-et is szeretném. Ennyi.
-
nickjames
tag
válasz
szentkuti11 #41017 üzenetére
Köszönöm.
Honnan érdemes megrendelni? Van olyan ország, ahonnan nagyobb eséllyel nem "bukik meg" a vámon? Esetleg konkrét bolt, ahol a legjobb áron van?
-
nickjames
tag
válasz
kemcso #41015 üzenetére
Áfa/Vám: ha megbukik, akkor kb 1.3x az ára
Ezt úgy értsem, hogy egy 30.000 forintos tétel végső ára 39.000-re jön ki? Vagy 30+39? Az durva lenne. Az ok, hogy az áfa 27% nálunk (rengeteg), de mennyi a vám? Gondolom nem 3 %, de nem is 100%.
A GR07 ugye nem "cserélhetős" kábellel gyártják? Mondjuk ha strapabíró darab, akkor nem akkora a kockázat.
-
nickjames
tag
-
nickjames
tag
Rejtélyes vagy nem publikus körülmények között semmisült meg? Amennyiben nem megsemmisült, csak elromlott, érdekelne mitől
Festés volt a nappaliban, mindent kipakoltunk. A füles is bekerült valahova, de elő már nem került. Egy héttel később találtam meg az egyik "füldugóját" az udvaron, a kábelcsatlakozója törött volt. A többi része a mai napig nem került elő....
Sajnáltam, mert nem egy olcsó darab, és egész jó hangja volt.... Viszont lehetőség az újításra :-)
-
nickjames
tag
Sziasztok!
Sajnos rejtélyes körülmények között megsemmisült az eddig jó szolgálatot tett Sennheiser IE8-am, így új fülest kell vegyek (in ear mindenképp, mivel sokat használom sportolás és fűnyírás közben). Az egyik kiszemelt a Shure 425, de nem tudom hol árulják úgy, hogy ki is lehet próbálni, ráadásul mellette van még egy-két versenytárs is, melyeket meg lehet hallgatni.
tudtok boltot ajánlani?
Köszönettel:
nickjames
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest