Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szentkuti11 #42697 üzenetére
+1 az E10m-re
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
Már korábban írtam, hogy a telefonomhoz kapott Sony MH1C füles megadta magát 2 hónap után(legalábbis az egyik fele).
Gariba nem tudom visszavinni, mert ahhoz a telefont is le kéne adnom... így az a lehetőségem maradt, hogy új fülest kell vennem.
Fontos szempont a basszus (elektronikus zenét hallgatok főleg), valamint mikrofon és vezérlő legyen rajta, hogy ne kelljen hívásonként előkapni a telefont.
Megint az MH1C-n gondolkoztam, de kíváncsi lennék, hogy ki mit ajánl.Köszönöm!
Üdv!
-
honfoglalo
senior tag
válasz
Bucicimaci #42678 üzenetére
Nem hinném, hogy tönkremegy a vezérlőnél, de ha igen, akkor is tökmindegy, úgyis cserélik.
Egyébként van sima változat is, csak azt nem láttam, hogy lehetne itthonról ilyen könnyen beszerezni.
(Egyébként ezt is Prágából hozták be, 1 nap alatt, nem itt tartják, vagy csak épp nem volt)Szerintem ennyiért jó vétel, nincs semmi, ami kifejezetten nem tetszene, de vannak jobb fülhallgatók nyilván -csak nem ebben az árkategóriában, és ha hallasz jobbat, akkor nyilván van hiányérzeted. Lehetne részletesebb, tisztább, akár erősebb basszussal..
-
buci30
addikt
Meggyőztettek, nem lesz vezeték nélküli
Már csak abba reménykedem ,hogy a RHA nem esik ki a fülemből majd
-
honfoglalo
senior tag
válasz
buci30 #42687 üzenetére
Hú hát az tényleg nagyon ciki, most hogy mondod rá is ébredtem hirtelen, hogy az ajánlásom bűnös gondolat vezette.
30ert a Sony kb hozza a 10k s fülesek hangzását, azt csak te tudod eldönteni, hogy mennyire kell a vezetéknélküli megoldás.
Rendeld meg a Sonyt, ha kiesik visszaküldöd 8 napon belül és rendelsz egy RHAt. Kész. Én is ezt csináltam. -
ku-cu
tag
válasz
buci30 #42683 üzenetére
Próbáltál már ilyen vezeték nélküli füleseket? Nekem backbeat 903, backbeat GO-val van tapasztalatom, de sportra, még kondira sem ajánlanám. Így képen tök kényelmesnek tűnik, de mozgás közben baromira nem az, folyton igazgatni kell. Ahogy lefekszel a padra, a gyak mögötti kábel már nyomja is ki a füledből a fülest. Futás közben szintén agyrém, könnyen kiesik, veri a tarkód a vastag kábel. A hangjuk meg olyan amilyen, megvannak a technológia korlátai.
Egy clip, vagy urambocsá' ipod shuffle, meg valami sport earbud, ügyesen elvezetetett kábellel messze kényelmesebb tud lenni szvsz. Ha nem izzad a füled, akkor egy fül mögött elvezethető kábelű iem-ral is lehet próbálkozni, engem nyáron nagyon zavart ahogy "cuppog".
Filléres sport earbud, kis lejátszó, csipesz a kábel rögzítéséhez. Nyilván a hangja nem lesz olyan, de a minőségi zenehallgatás + rendes edzés egyidőben, hát khm. Mindennek megvan a maga... -
buci30
addikt
válasz
honfoglalo #42685 üzenetére
A Sonyval két bajom van. Az egyik, hogy iPhone telefon és Sony füles kicsit úgy mondván ciki lenne egybe
De ha még ezen túl is teszem magam akkor ott van az ,hogy ezen véletlen sincs olyan kiegészítő ami bent tartja a fülbe így félek ,hogy kiesik mint az össze fülbe dugható eddig a fülemből, ami ilyen "simán" ment a fülbe csak -
buci30
addikt
válasz
kemcso #42681 üzenetére
Értem én ezt és el is hiszem de a kényelem az első most. Ha nem akkor RHA MA750i lenne csak hát ugye nem vok kábelbarát
Hangminőség ide vagy oda azért olyan fos nem lehet és 2h edzésnél nem igen arra fogok koncentrálniebay menyire megbízható szerintetek ilyen téren?
pl: Jaybird BlueBuds X Sport Bluetooth Stereo Earbud Headphones BBX1SW - White32ezret előre utalni azért merész dolog lenne nem de?
-
buci30
addikt
Na gyerekek találtam kettő vezeték nélküli fülest.
Plantronics BackBeat Go 2 - fehér
TesztAz anyagi része a Plantronics BackBeat Go 2 - 21ezer Ft de "csak" 4h bír az aksi igaz edzésre elég is.
A JayBird BlueBuds X 49ezer FTde találtam 44 ért
de ez mellett szól ,hogy 8-9 az aksi idő.
Mind kettőnél van kis segéd ami megoldja ,hogy ne csúszón ki a fülből.
Valaki ismeri valamelyiket?
Igaz az anyagi része elég döntő de azért még gondolkozok rajta ,hogy a drágább legyen e... -
Ati1979
veterán
válasz
buci30 #42675 üzenetére
Pár éve még én is ebben bt füles lázban égtem.
Vettem egy nokia valamit 10k-ért. (azt hiszem) Agybadugós volt amúgy.
1x elmentem vele futni, aztán az egyik oldala már nem is szólt. Plusz folyton kiesett a fülemből.
Beleb*sztam a kukába és soha többet ilyet. Azért nem vittem csak vissza mert a város másik végén volt...
-
Bucicimaci
tag
válasz
honfoglalo #42639 üzenetére
Hello!
Az apple strore-ban nem írják, hogy 3 év gari lenne rá, de el hiszem neked
És az a 3 év elég csábító. Viszont amitől félek, hogy van rajta mikrofon meg vezérlő. Ez plusz egy hely ahol tönkremehet. Bár 3 év garival tönkremehet nyugodtan
A szigetelés nem eget rengetően fontos csak azért a HÉV-et és a villamost szűrje ki ha lehet, ha nem is tökéletesen, de ne legyen zavaró.
Nem vagyok pesti, de Pesten dolgozok(igazából Budán
), lehet hogy belehallgatnék valamelyik nap, de azért még olvasgatok.
Egyébként mi az ami nem tetszett benne? Mármint miért nem vagy vele teljesen elégedett?
-
buci30
addikt
Egesz nap ilyen vezetek nélküli fülest keresek de semmi
ez hihetetlenAkkor igy minek kiadni 25-30ezret egy vezetékes re ha csak a kondiba kell jo lenne egy 10ezres is ami jol nez ki es nem esik ki
Nem hiszem el ,h vezetek nélkülibol nincsen márkás csak max a Sony gyárt ilyet...
Se a Dr. Dre Beats ott is csak fej hallgató van AKG se , Apple semmi... pfff -
-
Kalos7
tag
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Csáó!
Egy Asus Xonar DS hangkártyába, hogyan kell beüzemeltetni egy Labtec Clearvoice Head Mic LVA-7330 fejhallgató és mikrofont? -
contaxg
veterán
válasz
buci30 #42666 üzenetére
Nekem fejhallgatóm van.
(#42667) Narakh
- Az aramtúrások hangját én nem bírtam megszokni. De ahogy hallottam nem vagyok ezzel egyedül.
- Mélyhangok nélkül egy hangkeltő számomra értékelhetetlen. Az összes egy armatúrás amit hallottam nagyjából cincogás volt számomra. Egyébként van aki ezt szereti...szerintem borzasztó lehet ezekkel együtt élni.
-
Narakh
senior tag
No, Akos1994 jóvoltából alkalmam nyílt meghallgatni az XBA-C10-et, és azt kell mondjam, a kis Sony-nak nincs miért szégyenkeznie. Szép tisztán szól, és armatúrás létére csak egy egészen kicsit hiányoltam belőle a mélyet (ami egy VSD1-viszonylatban nagy szó).
Nehéz kifejezni - valahogy kevésbé természetes a hangja, mint amit várnék - egyébként ezt eddig minden BA-fülesben hallottam -, de az is lehet, hogy csak a szokatlan hangkép viccel meg. Mindenesetre megszokható.
Az a véleményem, hogy ez a kis dög a nyolcezer forintos áráért ajándék, sőt megkockáztatom, hogy a tízezres ársávban, itthonról az egyik legjobb választás, ha valaki a visszafogottabb mélyeket szereti.
-
törölt tag
válasz
buci30 #42662 üzenetére
Én amit hallottam, és egész tűrhető volt, az például a SonyEricsson MW600. De ez mondjuk egy csíptetős vevőegységből meg egy normális IEM jellegű füles részből áll, és ugyanúgy kicsúszhat adott esetben.
Nem szoktam fekvenyomni (meg is látszik sajnos), de miért zavar annyira a kábel ilyenkor?contaxg: Az a vészes benne, hogy drága. Mert arra a cicergésre egy EX50 vagy Metallics is jó, csak annyi a különbség, hogy kábel van rajtuk, és töredékébe kerülnek egy hasonló képességű BT-s megoldásnak.
-
buci30
addikt
válasz
#16820480 #42660 üzenetére
Nekem edzés melle kell igy a minőség számít de azert nem annyira
Persze nem azt jellenti ,hogy doboz basszus legyen XD
Elso a kényelem a minőségi zene megvan itthonS hogy van a netes vásárlásnál ha mondjuk kipróbálom
es kicsúszik akkor hany napom van penz vissza fizetésre?
3-8? S ebbe benne van a posta út is vagy amikor kézhez kapom s mondjuk betelefonálók ,hogy ez es ez a problémám igy küldeném vissza... ? -
törölt tag
válasz
buci30 #42659 üzenetére
A bluetooth audiónak úgy tudom mind 10m a hatótávolsága. Egyébként a méretek miatt nem lehet igazán jó minősége egy ilyen vezeték nélküli fülesnek. Mivel a digitális-analóg átalakítást a fülesben levő elektronika kell végezze, így kb az egész lejátszót be kell zsúfolni oda. Ez pedig nem sok jóhoz vezet.
-
buci30
addikt
válasz
honfoglalo #42658 üzenetére
De ez se full mögötti igy remelem nem esik ki
Meg sehol nem találom ,hogy mennyi a hatótávolsága? -
buci30
addikt
Nekem ilyen van most, nem csúszik ki az teny csak
le szeretnem cserélni jobbra.
sony MDR-AS400EX / 400iP -
honfoglalo
senior tag
Sony SBH80 az már nem rossz MH1C szintje. Egyébként várható, hogy egyre csak javul a hangminőség, de egyelőre ez nem igazán népszerű irányzat, mivel jóval drágább megoldásról van szó. A fül fölötti kábeles se feltétlen esik ki.
-
buci30
addikt
S ha kimondottan a fo cél az lenne ,h a telefonom leteszem es egy Bluetooth-t fülest szeretnek ami igy agyba dugos es nem esik ki edzes kozbe, akkor melyiket javasolnatok?
-
Ati1979
veterán
válasz
honfoglalo #42647 üzenetére
Annyira nem vészesen túlárazott azért szerintem. Inkább a drága kifejezést használnám rá.
Akinek bejön a hangképe annak összességében nem rossz választás az se215.
-
honfoglalo
senior tag
Ezt nem is állítottam, csak hogy tovább javíthatja.
-
contaxg
veterán
válasz
honfoglalo #42647 üzenetére
Csak a foamtól nem lesz jó az izoláció. A fülhalgató konstrukciója legalább annyira fontos.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
#16820480 #42641 üzenetére
Ezzel egyetértek, mindössze arra irányult az észrevételem, hogy mindkét fülest látva-hallva én nem javasolnám a Shure-t 20k fölött. Kivéve talán, ha az izoláció kiemelten fontos, de azt olvastam, hogy Foammal ez is orvosolható az RHA esetében. Csak hangminőség alapján eddig is túlárazottként volt aposztrofálva, leginkább a kiemelkedő masszivitás miatt volt ajánlott, de azért várható volt, hogy az évek elôrehaladtával valamikor előrukkolnak más gyártók is egy-egy versenytárssal.
-
honfoglalo
senior tag
Ezt ki mondta neked?
Nem gondolnám, hogy az alapján kéne fülest választani, hogy 16 vagy 20ohmos. Mindkettő tartós halláskárosodást okoz max hangerőn hallgatva, ezeknek az adatoknak kb. semmi relevanciája nincsen a döntésre nézve, egy iPhone is kényelmesen meghajtja az RHA-t. Nekem sose esett még ki, stabilnak érzem. -
buci30
addikt
válasz
S a kialakítása ennek is olyan ,h nem esik ki a fülből edzes alatt mondjuk?
-
buci30
addikt
válasz
Erre en is felfigyeltem
De az se215
érzékenység: 107 dB/mW (1 kHz)
impedancia: 20 Ohm
frekvencia tartomány: 22 Hz - 17.5 kHzMíg az rha ma750
Frekvenciaátvitel: 16–22 000 Hz
Impedancia: 16 ohm
Érzékenység 100dBNekem azt mondtak az Impedanciat es az Érzékenységet nézzem.
Itt pont gyengébb arra célzok... -
törölt tag
válasz
kemcso #42618 üzenetére
Az iM50 szerintem is jó lehet neki, hasonló hangja és felépítése van a 215-höz, csak olcsóbb.
honfoglalo: A 215-öt összességében egy elég jó fülesnek tartom továbbra is, de az igaz, hogy kezd eljárni felette az idő, és egyre több versenytárs van hasonló árban, vagy olcsóbban, így lassan a Shure-nak kell valami frissítenie, hogy tartsa a lépést. Ha nagyjából ugyanezt a kialakítást és hangot beviszik mondjuk 20e alá árban, akkor máris rendben lenne a dolog.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
Bucicimaci #42616 üzenetére
A legegyszerűbb olyat venni, amit 3 évig cserélnek
A cserélhető kábel egy 24 ezres fülesnél inkább szívmelengetésre jó szerintem, de ebbe a vitába most ne menjünk bele.. Persze, jobb mintha nem lenne cserélhető.Mondhatni egész nagy utat tettem meg az elmúlt egy-két hónapban eddig a fülesig (többet vettem, illetve kipróbáltam azóta), s bár nem vagyok ezzel sem teljesen elégedett, ha fontos a jó ár/érték arány, az erős basszus, a masszivitás és a hosszú garancia, ráadásul pont V hangzást keresel, akkor szerintem neked ezt kéne megpróbálni. Ha gondolod meghallgathatod valamikor, amennyiben pesti vagy.
Én nem ismerek semmilyen alternatívát, ha bárki tud, akkor csak szóljon. (mind a GR07BE, a Yamaha EPH-100 és az RHA MA-750 (ezeket vettem meg) is jobb mint a SE215 hangzásban, az RHA pedig szvsz szigetelésen kívül mindenben)Egyébként nem azért adnak rá 3 évet, mert nagyon félő lenne, hogy tömegesen mennek tönkre az RHA MA-750-ek, ez tényleg elég minőségi cucc, jóval inkább mint egy SE215.. Amit nem fikázni akarok, de szerintem eljárt felette az idő, már nem igazán érdemes azt venni, csak ha mindenáron azt a hangzást keresed, de amint írtad te a V hangzást kedveled, és az pedig nem az.
Én 10 ezer körül akartam venni fülest két hónapja, úgy jöttem a topikba, aztán eljutottam idáig, és valószínűleg nem ez a füles lesz a végállomás (pedig sajnos nem én nyertem múlt héten..). Érdemes egy kicsit még költeni rá, 30 ezerig pedig szerintem még ésszerű is, mert itt tényleg kapsz valamit a plusz pénzért cserébe (lásd: minőség, garancia, ha mondjuk hangzásban nyilván nem is 3x-osa az E10-nek, de ár/értékben hasonlóan jó)
-
honfoglalo
senior tag
válasz
Bucicimaci #42607 üzenetére
RHA MA-750
Több, mint egy hete megvan (csak azt hallgattam), és raphez kíváncsiságból elővettem a GR07BE-t.. A V-shaped hangkép után a GR07 szűk hangzású és unalmas volt elsőre, amit nem tudott kompenzálni a precizitása sem. A kialakítás ugye ég és föld, és 3 év garancia van az RHA-ra, amit elvileg vizsgálgatás nélkül cserél az Apple (tehát kábeltörésnél is jó eséllyel cserélik majd, nekem simán cserélték a Klipsch S4-emet anno egy drágábbra ráfizetés nélkül, a "rosszat" pedig megtarthattam
).
A plusz 6k-t nekem mindenképp megérné a SE215-hez képest, szebb is - jobb is!
Ja, hogy ne csak az én állításaim álljanak itt:
"I reviewed last month and the Shure SE215 from our Wall of Fame. I prefer the MA750 for a number of reasons, not the least of which is the bass-heavy but very competent sound of these little buds."
innerfidelity -
Ati1979
veterán
válasz
raven12 #42634 üzenetére
Nagyon durva az a kábel. Szerintem olló kellene ahhoz, hogy megtörjön!
Én használtam már esőben is. Jól elázott szegényke, de víz nem folyt be sehol sem. Úgyhogy elég elpusztíthatatlanok ezek a fülesek.
E30 sem rossz szerintem amúgy. Csak kérdés, hogy bírja strapát.
(#42635) GML
Én nem!
-
GML
őstag
Sportol valaki közülünk, közületek IEM-mel a fülében?
-
raven12
senior tag
válasz
Ati1979 #42629 üzenetére
Jó, akkor vegyen Shure-t, ahol ha megtörik a kábel, ugyanúgy egy M6 kijönne a pótkábel árából, ha netán meg nem viseli el az izzadtságot, akkor faszán lehet cserélni legalább az egyik felét, amiből már inkább 2 M6 kijön.
Szvsz felesleges az SE215, de magamból indulok ki, nekem ez a logikus, racionális. Ha szükségem lenne zenére sportoláshoz, én biztosan max 11k-ban gondolkodnék (E30), de valszeg inkább M6 lenne belőle végül (főleg, ha szól a rádió a konditeremben, oda azért kell jó izoláció, hogy minél kevesebbet hallj belőle, és ne kelljen feltekerni ehhez a hangerőt).
GML: mire vagy kíváncsi? Vagy csak felmérés?
-
Ati1979
veterán
válasz
raven12 #42625 üzenetére
Nem jobb szerintem 3-4 havonta cserélgetni ezeket. Csak szenved vele az ember, hogy egyszer az egyik máskor a másik oldal halkul el.
Inkább 1* kell megvenni a jót aztán ki van pipálva.(#42624) Narakh
Ez oké csak ő kifejezetten mély túlsúlyos fülest keresett. Meg sajnos én nem hallottam még a vsd1-et, így nem tudok róla véleményt mondani...
(#42627) GML
Zöldike?
Abban nehéz lenne futni!
-
-
Narakh
senior tag
válasz
Ati1979 #42615 üzenetére
Túlsúlyosnak nem túlsúlyos, de bőven van benne, ahol kell. Még a többévnyi "óccsó-V" füles után sem éreztem kevésnek, pedig abban aztán volt töménytelen mennyiségben.
Persze tényleg nem az a nyűhető fajta, elég vékonyka a kábele (igaz, húzta már három évig vékonyabb is).
-
Ati1979
veterán
válasz
buci30 #42619 üzenetére
Nekem se425 van (az is) és mondhatom, hogy nagyon prímán illeszkedik. Ha egyszer behelyezted nem fog kiesni, meg mozogni.
A bt-sek nem jók, mert nem fül mögött átvezetősek. Azok meg kiesnek pillanatok alatt, mivel nem tartja azokat semmi.
Szóval hiába nincs vezeték, a füles ki fog esni. Én egyszer még régebben próbáltam ilyennel futni. Nem volt egy nagy sikertörténet...
-
Bucicimaci
tag
válasz
kemcso #42618 üzenetére
Hm. Meggyőztetek
Találtam 2 év garival 24e-ért. Ha megjön a fizu akkor meg is rendelem
Köszönöm szépen!
(#42619) buci30: Árat nem mondtál, de amit én is nézegettem Audio-Technica ATH-CKP500 azt sportoláshoz mondják, lehet hogy megérne egy pillantást
De majd jönnek az okosabbak és mondanak többet.
-
buci30
addikt
Milyen fülest ajánlatok edzeshez?
Ami fekvenyomas kozbe nem csúszik le es futás kozbe mem esik le.
Volt agyba dugos az kieset futasnal volt külső nagy az lecsúszott
De az is jo lenne ha Bluetooth lenne, mert akkor a zsinórja nem
akadályozna!Párat mondjatok legyszi!!!
-
válasz
De, csak akkor olyat kell venni, ami cserélhető kábeles. Az kb a SE215 környékén kezdődik, meg ott vannak az ATH-IM50 is, az még a keretedbe is belefér, ha a külföldi rendelés is játszik. Ebben is van mély rendesen állítólag
Jah és nagyon kell rá vigyázni, nem tekergetni, rángatni a kábelt, stb Ha vigyázol rá, akkor sokáig kitarthatnak
-
Ati1979
veterán
válasz
Ezek shure-ok simán kibírják addig.
-
Ati1979
veterán
válasz
Bucicimaci #42611 üzenetére
Az szerintem pont jó lenne neked, a leírásod alapján!
(#42612) Narakh
Biztos, hogy mélytúlsúlyos?
-
Narakh
senior tag
válasz
Bucicimaci #42611 üzenetére
Vsonic VSD1.
-
Ati1979
veterán
válasz
Shure se215. De jó az ath is.
Monster
-
Zoli133
addikt
válasz
NOs vajon miért az AT van benne az első hozzászólásban és nem a mosnterek? Bizony azért mert azt ajánljuk, a monster amúgy is felejtős márka...
-
Bucicimaci
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy fülhallgatót venni. Fő szempontok, jól szigeteljen, sok legyen a basszus és 3 évnél tovább bírja(lehetőleg minél több garival). Árban 20e körülre gondoltam. Equalizerben általában V alakot állítok be, de szeretem a basszust.
Nézelődtem az első hozzászólásnál. Első ránézésre kiválasztottam az ATH-CKP500-t. Innen aztán cikkek során elkeveredtem a Monster Immersion-re, onnan pedig a Monster Turbine-re. Ti ezek közül melyiket ajánlanátok, esetleg mi mást ajánlanátok ami illik az elképzeléseimhez?
-
Ati1979
veterán
válasz
Zoli133 #42605 üzenetére
Még azt sem tudjuk ki akar részt venni a tesztben.
Én csak azért írtam, hogy sok idő, mertha visszaemlékeztek, hogy mennyi ideig teszteltük a füleseket...
Hát nem volt kevés. Majd ott eldöntjük szerintem hogy legyen.Fülest osztályoznak?
Az is lesz?Abban én mindenképp részt akarok venni! Ha egyszerre lesz akkor én inkább azt választom.
-
Narakh
senior tag
-
GML
őstag
Valaki végigcsinálta a PGE-s tesztet?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest