Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz MPeter87 #84995 üzenetére
Dehát barna, nyilvánvaló a színválasztás...
Gyors fórumtúrás:
"In my case, after giving both the silver and gun metal BL03's more than 100 hours of play time, my conclusion reveals that there's a slight variation in the lower sub-bass and the treble as well. With the silver, I hear slightly deeper and extended detailed sub-bass response, while the treble carries better detail and clarity at the very top. Now, in the other hand, the gun metal BL03 seems to carry more of a bass/mid-bass approach with a more noticeable lower treble splash while still maintaining transparency as the silver, but not likely as natural or lush."Opciósan nem mondod le, hanem majd bejáratás után összehallgatjuk az ezüsttel, és hosszan hümmögve okoskodunk. P1-et nézni mikor jársz erre?
-
Gabbbb
senior tag
válasz MPeter87 #81273 üzenetére
Ezt nem tudom kitől hallottad, a pro-nak jelentősen erősebb a magaskiemelése.
Az eredeti T2 enyhe magaskiemeléssel rendelkezik és a szub basszus tartomány gyakorlatilag hiányzik, minden másban szuper. Amennyiben rendesen be van járatva (elég sok idő kellett neki), akkor egyáltalán nincs bántó szúrós hangja.
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
válasz MPeter87 #81273 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Akkor a T2 ugrott.
Olyan hangzást keresek, mint az RHA T20 (vagy A550Z fejhallgatóé), de nem szeretnék fül feletti kábelt. Igaz, hogy azzal nincs kábelzaj. De szemüveggel nem az igazi. Nem kell annyi mély, mint a T20-ban, ha cserébe nem sziszeg. Max 50E HUF-ig mit ajánlanátok elsősorban barokk zenéhez? (Bár lassan esedékes az amazon húsvéti akciója, hátha lesz vmi érdekes...) -
Bodz
nagyúr
válasz MPeter87 #80997 üzenetére
Nem akarom megvenni, csak kölcsön tudná adni a gazdája. Ez nekem egy Mo-Mo, Mo-Szlovákia postaköltséget jelentene (5xxx Ft összesen). Csak azért érdeklődtem, hogy ennyi pénzt ne dobjak ki valami vacakra.
(#81001) darvinya: Ez mi ez? Erősítő, egyértelmű..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MPeter87 #79152 üzenetére
nem vagyunk egyformák
plusz a nagyobb lyukas (és puha) Sennheiser illesztékkel valószínüleg jobb az illeszkedés és a hangszigetelés, ezáltal a basszus is meg-meg jön, de hiányzik belőle a testesség
most már nagyjából 10-14 órát ment, még pár órát hagyom had járatódjon, és utána lesz final verdict.
továbbra is: ezért az összegért kifejezetten jól szól“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
dragonfx
veterán
válasz MPeter87 #78634 üzenetére
csak már van 2 piston tartalékba
mert most a pro2öt nyuzom ez jobb mint a piston.de te a piston alatt a hybrid hd.ről beszélsz vagy a piston3 fresh/youth.ról?
a hm7 még a piston3 szintjét se üti meg?
na cska mert ez az audiobadget oldal az awarded közé rakja a hm7et....még a pro hd.től is előrébb........vagy ez is csak egy lefizetett oldal???[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Mizurichi
tag
válasz MPeter87 #77503 üzenetére
A forumos kollega szerint, aki n5005-t hasznal brutalis a basszusa. Nos ezen nem hogy sima de semilyen basszus nem szol, ugy, hogy a Fiio q5- nel kiemelik hogy milyen mely basszusa van. Elotte Sennheiser momentum fulhallgatom volt. Annak boven eleg basszusa volt. Szerintem nem nekem keves. Erre rakhatok barmilyen illeszteket, adtak hozza vagy 6 parat, minden felet.
Nincs itt senki aki meg ilyet hallgat??
Udv -
Linde
junior tag
válasz MPeter87 #76454 üzenetére
Igen, sokat olvasgattam most vissza a keresőbe, hogy megismerjem kicsit azokat a modelleket amit meg tudok venni, és jó lehet az ízlésemnek. Egy rha t20i lett végül 45k ért, szerintem ezzel jártam most a legjobban ennyi pénzből, aztán ha bejön az in-ear talán kacsintgatok feljebb is, meglátjuk, de lehet kiszolgál ez is teljesen. Reméljük a Shanling m3s is elég lesz neki.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
-
akela91
addikt
válasz MPeter87 #50635 üzenetére
Volt R1-em és Pistont is most hallgattam a héten. Nálam Piston bőven veri az R1-et. (20 dodo körül van az is külföldről). Pistonhoz viszont valami értelmes bogyót venni kell, mert ami hozzá van az szörnyű volt az én hallójáratomba. (mind3 méret) E10 bogyói tökéletesek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz MPeter87 #49789 üzenetére
Ha nem akarok valakinek válaszolni, akkor nem fogok.
De hülyeségre minek vegyem rá?? Nekem ez nem vicces.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz MPeter87 #49742 üzenetére
Az ilyen 12 Hz és társai szerintem biztosan azok. Nem létezik, hogy 12 Hz-es hangot képes kiadni egy 2-3 ezres füles. Az meg még ennél is valószínűtlenebb, hogy élvezhető minőséggel adná vissza. És ugye nem csak az olcsó vackoknál kamuznak ekkorákat, ott az Se535 például, dobozon az áll, hogy 19kHz, mérések szerint meg olyan 16 környékén olyan vágás van benne, hogy majdnem teljesen eltűnik a felette levő tartomány.
dragonfx: Ahogy írták, ezek a számok nem sokat árulnak el egy füles hangjáról. Ahogy egy autónál sem tudsz meg arról semmit, hogy milyen vezetni, az alapján, hogy milyen fordulatszámtartományban pörög a motor, vagy mekkora a kipufogó átmérője...
Füleseknél ezek a számok vagy kamu értékek amúgy is, vagy úgyis olyan tartományban mozognak, ami teljesen normális. Eléggé keresni kell az olyan termkéeket, ahol modnjuk már problémát okozhat az impedancia mértéke például. -
törölt tag
válasz MPeter87 #49368 üzenetére
Már olyan másfél hónapja megvan, még azelőtt vettem, hogy hazamentem volna október elején. Az 535 meg ment az egyik kollégámhoz, lényegében árában cseréltem be, szóval van egy új fülesem nulla ráfordítással
Egy kicsit megijesztett egyszer, mert pont a fülestalálkozón egyszerűen elhallgatott az egyik oldal, de aztán megjavult magától és azóta is tökéletesen megy.
Igazából nagyon szeretem, pofátlanul kényelmes, sokkal tovább tudom a fülemben tartani, mint a Shure-t, bár ebben nagy szerepe van szerintem a bogyóknak is, nekem a Westone szilikonharangjai nagyon kényelmesek, és bár vettem olyat az előző fülesre is, de valahogy azzal nem ült olyan jól. A hangja szerintem nagyon jó, kicsit V karakter, nagyon hasonlít a W40-re szerintem, a tónusa, az egész karaktere, csak kicsit több a mély talán, nem érződik olyan tágnak a tér, közvetlenebb az előadása és egy hangyányival kevésbé részletes. Igazából nem bánom egyáltalán, hogy nem W40-re cseréltem, az is egy nagyon jó füles, jobb is ennél nylván, de ezzel is boldog vagyok. Van hozzá két kábel (egy mikrofonos kicsit vaskosabb és sima felületű, és az a csavart, ami már a W4r óta használatban van).
Megéri midnenképpen váltani, ha használod, mert nagyon jó fülesek, és a konkurenciához képest nem is olyan drágák. Viszont akkor vehetsz újra alá forrást Esetleg egy használt AK120-at?kemcso: Ja, azt a topikot nem szoktam annyira figyelni, mert a logout nem megy munkahelyről, otthon meg alig vagyok mostanában. Akkor össze kellene megint szedni a változásokat, és ma vagy holnap megcsinálom. Ugye VSD3(s) és Piston2 be, egyéb esetleg? Valami ki?
honfoglalo: Nem is külföldről van létjogosultsága az ES18-nak, hanem otthonról, otthoni garanciával. Mert ha a magyar árát nézed a Pisonnak, az már nem olyan olcsó, ráadásul a fene tudja, hogy honnan szerzik be azok a boltok, nyilván ők is valahonnan rendelgetik aliexpressről, mert hivatalos forgalmazása nincs, szóval lehet simán hamis. Ha valakinek maceramentesen kell gyorsan otthonról egy füles, akkor az ES18 teljesen jó választás, annyi pénzért. Ahogy az ilyen EX50 és hasonlók is azért vannak ott az ajánlóban, mert nem mindenki szeret heteket várni egy külföldi rendelésre, ezek meg könnyen beszerezhetőek egy MM-ban általában, vagy legalábbis hazai forgalmazótól, 1-2 napos szállítással.
[ Szerkesztve ]
-
coqito
tag
válasz MPeter87 #47270 üzenetére
Köszönöm szépen! Figyelmetlen voltam, látom egyre jobban fejlődnek a fórumon az összefoglalók, érdemes olvasgatni.
Esetleg a Nomono webáruházzal kapcsolatban van információtok? Érdemes onnét rendelni? Az ingyenes kiszállítás nagyon meglepett (egy 5000ft-os termék esetén)
-
dreed
tag
válasz MPeter87 #46663 üzenetére
Szia!
Biztos, hogy nem jól tuszkoltam be (s bogyó), mert akárhogy is próbáltam a busz legkisebb döccenésére kifordult. A fülpiszka picit lötyög, ezért gondoltam, hogy kár 4-esnél nagyobbal foglalkoznom. Az 5,2 plusz s-es bogyó halott ötlet. Szivaccsal élvezhető volt, ha nem mozogtam, de sajnos miután lemostam, már nem lehetett annyira összenyomni, hogy a hallójáratomba passzoljon. Most vettem egy Shure se215-öt kb. félárban.
Ha az sem jön be, talán nem veszítek a vételen túl sokat. -
-
Kobe
veterán
válasz MPeter87 #46368 üzenetére
Feher a szivacs....kepzelheted mennyire konnyen elkoszolodott. A szinvalasztas a legszerencsetlenebb. Osszenyomkodtam, igen, de pl mar a vetocsore felrakasnal megserult kicsit. Egesz egyszeruen egy reszen elvalt a belsejeben levo kis atlatszo muanyag gyururol. Gyanitom levetelnel siman leszakad rola majd. Illetve a kulso reszen a szivacs 1-2 helyen elkezdett "hamlani" mint a retesteszta kb.
Kenyelemre otos, kivitelezesre kettes ala kb -
enginev3.0
félisten
válasz MPeter87 #46114 üzenetére
Elhozta a srác mindkettőt, kipróbáltam, de nekem az m9 jobban bejött, basszus sokkal több van benne
Már meg is találtam a megfelelő gumit rá, kicsit visszadugtam a gyári fulhallgatot, hát most már tudom mért költenek rá ennyit az emberek
Pedig eddig a gyári is olyan jól szóltA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
honfoglalo
senior tag
válasz MPeter87 #40864 üzenetére
Igen, most nézem, 42e mp4 nation-ön. Csak jobb vétel lehet 42-ért a DN-1000, mint a GR07BE 40-ért, feltéve, hogy nincs sehol olcsóbban.
Mire cseréled?[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz MPeter87 #40857 üzenetére
Persze hogy nem érted. Ha értenéd amit írok, feltűnt volna hogy dudika10 user hasonló tartalmú kommentjére adott válaszomra úgy akarsz rákontrázni, hogy felteszed nekem ugyanazt a kérdést, amire éppen neki válaszoltam abban a kommentben, amire te válaszoltál nekem. Nem is kell megértened.
Makes sense.
Köszi a műgratulációt! -
gelbelex
őstag
-
törölt tag
válasz MPeter87 #40198 üzenetére
Igen, ebben a kategóriában érdemes azért szétnézni. Szerintem ami jobb az 535 LTD-nél, az árban úgy a duplája volna... W4R-t meg tudsz hallgatni (volt múltkor is amúgy, csak kevés figyelmet kapott), talán még az UE900-at érdemes, de csak a hangkaraktere miatt, ha esetleg olyanra vadászik az ember, mert szerintem amúgy technikailag nem olyan jó (de majd újra ki fogom próbálni, mert még az 535 előtt hallottam). Akkor ott az új Westone széria, az Earsonics, Noble, meg hát végülis a K3003 is, csak hát...
Kábelnél az előre gyártottak általában marha drágák, több száz dollárosak. Ami nekem van, az ilyen házilag készített, szerintem jó, de azért arra figyelj, hogy főleg az ezüstre azt mondják, hogy világosítja a hangzást, elvileg a réz az melegebb hangzást ad. Nyilván mindenképpen OCC kábel kell, és 4-5-6-7N (minél magasabb a szám, annál tisztább az alapanyag, ugye azt jelöli, hogy a 99,99...%-os tisztaság esetében hány 9-es van). De amúgy nem kell hinni annak, hogy a nagyon drága sokkal jobb, sok esetben ez simán placebo, meg lehúzás keveréke.
-
Ati1979
veterán
válasz MPeter87 #40198 üzenetére
Igen azért az 535 sokkal komolyabb ezeknél. A w4r az részletesebb meg nagyobb tere mint az 535-nek. Az 535-nél viszont jobban összeáll a kép.
Összességében valamivel jobbnak tartom a w4r-t. A 846-ot nem hallottad a múltkor?
(#40198) MPeter87
Hát én annyira nem értek hozzá. De azt olvastam, hogy a minőségi kábelek eléggé megdobják a hangminőséget.
Ezek olyan 200 USD-től kezdődnek. Szinte tiszta ezüst kábelről van szó.Amiket írnak róla az alapján:
Kissé világosodik a hangzás, nagyobb lesz a tér és tiszábban részletesebben szól. Kb. erre lehet számítani.
De ezek azért nem olcsók...
Volt aki azt írta, hogy az ezüs kábel többet javított a hangminőségen, mint a hozzá adott kb. 600 USD-s kis erősítő...
Persze ezeket azért fenntartásokkal kell kezelni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest