-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Sonykat én is nézegettem, de hogy nem cserélhető a kábele egy 50e+ os fülesnek, az nem tűnik jó vételenek. Nálam valahol 30e az-az összeg amit még egy ilyenért hajlandó lennék fizetni. UE900 jónak tűnik, de ez itthon tuti 100e fölött van. 7550as kialakítás miatt bukó, nem szeretem ha sok merev eleme van egy fülesnek. Aurisonic fülesekre még ránézek, jónak tűnik asg 1. De hogy ezt sem lehet itthon kapni, az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Gitáros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest