-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Sonykat én is nézegettem, de hogy nem cserélhető a kábele egy 50e+ os fülesnek, az nem tűnik jó vételenek. Nálam valahol 30e az-az összeg amit még egy ilyenért hajlandó lennék fizetni. UE900 jónak tűnik, de ez itthon tuti 100e fölött van. 7550as kialakítás miatt bukó, nem szeretem ha sok merev eleme van egy fülesnek. Aurisonic fülesekre még ránézek, jónak tűnik asg 1. De hogy ezt sem lehet itthon kapni, az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- E-roller topik
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13.6" M2 (2022) 16GB RAM / 256GB SSD Éjfekete 36 hó garanciával
- Poco X4 Pro - 6/128
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged