Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz PR0JECTNR56 #31695 üzenetére
Köszi szépen.
contaxg
Jól hangzik. Milyen csokit szeretsz? -
Zoli133
addikt
válasz PR0JECTNR56 #31695 üzenetére
Pont azt a kommentet kerestem vissza amiben nekem linkeled, de lassú voltam.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #31692 üzenetére
Úgy hogy 1-2 dollárért adják 10000 db-os rendelésnél.
(#31691) kolosanyi
Ilyen earhook nálam is van a fiókban és a csokit nagyon szeretjük![ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
kolosanyi
veterán
Valaki legyen szíves segítsen, nem találok sehol kábel elvezetőt, ami könnyíti a fül mögötti elvezetést. Komolyan idegesít, hogy ilyen balfék vagyok, de nem találom, pedig már mindenhogy kerestem...
-
kolosanyi
veterán
válasz baluka26 #31692 üzenetére
Én se egészen értem, hogy hogy sikerült ezt összehozni. SLFLN szerint az XE200 jobb volt, szerintem viszont simán hozza azt a szintet és kevesebb, mint a fele az ára. Ezt azért nem hamarkodnám el, majd otthon megvizsgálom jobban, de így zajos környezetben, utcán, tényleg azt hallom, hogy kifejezetten jó. Valamit nagyon tudnak Maxellék, mert nem hittem volna, hogy tényleg értékelhető hangot produkál ennyiért.
-
kolosanyi
veterán
Mivel semmi értékelhető információt nem tudtam beszerezni az itthon gyorsan beszerezhető olcsóbb sport fülesekről, vettem egy Metallicsot ilyen célra. Első tapasztalatok:
Kurva jól szól 4 ezerért, de komolyan. Van egy kis mélyközép emelése, de egész szép alul. Csillapítottabb, gyorsabb, mint az XE200. A közepek tiszták, a vokál artikuláltan, szépen szólal meg, szeretherő itt is. Felül viszont nem az igazi, visszahúzódó, emiatt kicsit sötét, testes karaktere van, de bőven belefér. Azért egy 4 ezres fülesről van szó.
Ami miatt ezt vettem sportoláshoz, az a viszonylag rossz szigetelése, ugye meg van fúrva a ház, emiatt hallod a külvilágot, nem fülled be annyira a füled, tud egy kicsit szellőzni és nincs driver flex. Emellett nagyon könnyű, kényelmes darab, a pici ház miatt észre se veszed, hogy bent van a füledben, ráadásul felül is el lehet vezetni könnyen. Egy kábel elvezetőt majd veszek hozzá, olyat, mint amit a PL50-hez adnak és akkor tökéletes lesz. 2 év garanciával (fél évig cseregarancia, de egy évig ki szokták tolni), könnyű beszerezhetőségével és az árához képest korrekt hangjával nem csoda, hogy ajánlott modell. Én még elsődleges IEM-nek is el tudom képzelni, ha meghal az XE200, engem nagyon meggyőzött. A fentebb említett elvezetőhöz tudna valaki adni egy linket? Így hirtelen nem találom... -
NyxNyxNyx
addikt
Köszönöm a tanácsokat! Kis hangerőn hallgatom biciklizés közben, futás meg futópadon, vagy a töltésen (forgalom mentes helyen) történik. 1 héten belül döntök.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
benki95
csendes tag
Hali.
Milyen fülhallgatót ajánlanátok, ami jól elzárja a külső zajokat és jól adja a basszust?
Max 5e forintig -
contaxg
veterán
válasz Zoli133 #31683 üzenetére
Én is inkább a gyári earbudot támogatom kerekezéskor. Egyébként is praktikusabb a felvevő gomb miatt. A szélzaj viszont elég kellemetlen tud lenni szinte bármelyik fülhallgatóval. Nem igen találtam tökéletes megoldást erre, ha csak nem egy fejpántot teszek a fejemre, ami takarja a fülem.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
baluka26
nagyúr
válasz fi:zi'k #31682 üzenetére
Én ezt úgy oldom meg, hogy út közben nem hallgatok klasszikust. Egyébként ezzel csak arra utaltam, hogy ahhoz nehéz fülest választani.
Én mondjuk még BKV-n és sétálás közben sem tartom nagyon jó ötletnek a zenélést, tatabányai helyi járaton meg főleg...marad a vonat.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Zoli133
addikt
válasz NyxNyxNyx #31680 üzenetére
Kerékpározáshoz én nem használom a saját se215-ömet. Szerintem veszélyes mértékben szigetel a forgalomban. Csak gyalogosan használom de ért már meglepetés mikor nem halottam a mentőt...
Biciklizni én emiatt csak a gyári SonyEricsson earbud headsetem viszem, hogy halljam mi van körülöttem.
(#31682) fi:zi'k: Mire megírtam megelőztél.
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
fi:zi'k
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #31680 üzenetére
Nem a kábel szokott gond lenni, hanem a csatlakozóhoz való illesztés.
Klasszikust szerintem nem ideális dolog még csak fejhallgatóról is hallgatni.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #31679 üzenetére
Nem a tárolásnál, hanem ha biciklizek és hallgatás közben a zsebembe van bedugva. De most látom ennek kevlár a kábele, azzal talán nem lesz gond.1 évet bírjon az a lényeg.
Az imént említett V-Modáról van valakinek tapasztalata? Aki ajánlotta az olyan típusú srác, hogy ami neki van, az mindig a legjobb Nem soká kipróbálom, de sajnos nincs Se215 szintű tapasztalatom, hogy össze tudjam hasonlítani. Szeretem a részletgazdag zenéket (klasszikus, vagy akár 30 Seconds To Mars)
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #31653 üzenetére
Hát hamarabb vennék fel rózsaszín fülhallgatót, mint Chelsea mezt.
Amúgy most azon gondolkozok, hogy vegyek egy Shure se215-t, vagy egy V-Moda Remix 4S-t és egy Meelectronics M6-t futáshoz. Utóbbi kombináció olcsóbb, de valamiért a Shure-höz húz a szívem.
Mibe kerül egy kábel hozzá?
#31677: Nálam gyakran törnek meg farmer zsebbe, és ha ki kéne cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Udv,
tudnatok ajanlani vmi jo hangeroszabalyozot fulhallgatohoz?
Eddig csak Koss vc20-t talaltam, de mire hazaer 5k:/
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
törölt tag
válasz #48201984 #31665 üzenetére
Ilyen árban mondjuk Soundmagic E10m, vagy a Brainwavz-nek vannak mikrofonos fülesei, illetve Meelec is jó választás lehet, abból is több mikrofonos van.
gyorsfröccs2: A méréssel pont az a baj, hogy teljesen objektív. Egy CPU sebességénél, vagy hasonló területeken persze tökéletes támpont, viszont a zene teljesen szubjetív, érzelmekre épülő műfaj. Nagyon egyszerű példa mondjuk, hogy leszarom milyen egy füles frekvenciamenete mondjuk 20-50Hz-en, ha mondjuk akusztikus gitár zenét hallgatok rajta és a legmélyebb hang 82Hz.
A számok megmondhatják, hogy a fülesben levő technológia mire képes fizikailag, de arról kb. semmit nem mondanak önmagukban, hogy adott zenével hogy fog szólni. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz maszekember #31670 üzenetére
Majd leírom de a yuin még meg sem jött, valamint mindegyiket kéne használni egy 150 órát, külön külön megszokni őket, lehet csak szeptember végére fogok tudni mondani átfogó normális értékelést. Persze az az én laikus véleményem lesz, az amit én fülem meg agyam kitalál. Kár hogy a K319 kifingott.. mert azt is szívesen beraktam volna 3. nak a tesztbe. Meg vagyok fázva és a fülem is be van gyulladva kicsit, de ma próbálgattam az mx880 at, és az tűnt fel, hogy sokkal jobban lefedi a hangképet, mint a K319, szépen szól pl van "sub" mély tartomány, ami az akg esetében teljesen kiesett, de a K319 et mikor sikerült bejáratni, majd megszokni, megszerettem az igen éles de kellemes magasát, és egy furcsa közép basszust, ritmus gitárok nagyon élesen határozottan szóltak vele, az mx880 al nem vehető ki úgy, meg talán kicsit dobozhangúbb is mint az akg volt. De ami a seni mellett szól, hogy az ő hangképének kb a 60% át tudta az akg, de stílusosabbnak tűnt vissza emlékezésem alapján, szóval ahol szólt, az lehet utolérhetetlen lesz ennek a két fülesnek. Majd kiderül, mondom ezek is csak nagyon "gyors" megállapítások, mert kb 10 számot hallgattam végig az új mx880 al kissé gyulladt füllel.. egyébként már ez idő alatt is annyit járatódott, hogy amire a 10 szám lement, visszatértem az először hallgatottra, és már szebben szólt. Nem hülyeség ez a járatás.
Valamint az is furcsa volt, hogy az mx880 szivacs nélkül nem tűnt kényelmesnek, vagyis egy helyen picit törte a fülem, a K319 meg nekem nagyon kényelmes volt, pedig azt rengetegen leszólták, hogy túl nagy durung, használhatatlan.. nem vagyunk egyformák.. de aztán az is lehet hogy pár hét használattól megszokom az MX et.
Ha a két füles közül egyiksem fogja űberelni az akg -t, akkor szomorú leszek, mert megharagudtam az AKG -re és többet nem szeretnék tőlük vásárolni, baromira vigyáztam rá, mégis tönkre ment, ahogy sokan másoknak is. Van egy MX560 asom, annak vastagabb merevebb a kábelje a 880 asnál is, akg vel meg össze sem hasonlítható, mikor sokat jártam helyi járattal Pécsett 1 évig, akkor azt a fülest szét aláztam, folyamat be volt gyűrve a farmer zsebbe stb, majd még másfelet használtam hosszú buszozásokon, ott is mindenhova begyűrve.. de az a mai napig olyan mint az új.. akg meg a tokjában megmurdelt 1 éves kora után..[ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
válasz ---Lasali--- #31586 üzenetére
Majd leírhatnád a konklúziót. Én a YUIN-t favorizálom
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
Ati1979
veterán
válasz gyorsfröccs2 #31668 üzenetére
Én nem vagyok mérnök, de gondolj csak bele:
Az emberek különbözőek. Még azt sem lehet feltételezni, hogy 2 különböző ember ugyanazt a dolgot ugyanúgy hallja. A méréseket meg az emberi fület nem lehet egy kategória alá venni szvsz.
A következő ellenpont meg az, hogy az emberek zenei ízlése sem egy objektív dolog.Azzal viszont egyetértek, hogy támpontot ad. De mást nem...
Meg kell hallgatni, ez a lényeg. Amúgy ebben az árkategóriában igen jó vétel pl shure se215. Ami pl. kipróbálható, könnyen beszerezhető és jobban szól több mint valószínű.
Külföldi tesztek sincsennek elszállva ettől a fülestől. Pl. [link][ Szerkesztve ]
-
gyorsfröccs2
csendes tag
válasz bepken #31663 üzenetére
Hali
Szerintem igen is lehet véleményt alkotni. Egy mérés azért mérés mert adott körülmények között újból előállítható, míg a hallás szubjektív, de leginkább a baj vele hogy alkalmazkodik. Nem véletlenül más mikor meghallgat vki egy számot reggel és este. Estére (elsősorban) a zajterheléstől elfárad a fül, nem képes az agy számára azt közvetíteni amit pl reggel tudott. [Audiogrammot] is csak a fül pihentetésével lehet csinálni, különben süketnek (hallássérültnek) fog a teszt mutatni. Írod is hogy bíztál sok emberben mégis csalódtál, akkor van-e értelme más szubjektív véleményére adni? A mérési eredmény pont az h támpontot ad. El fogom tudni dönteni a következőnél vagy ha kipróbálom valakinél mennyire jó vagy sem.
Nem akarok csak a számadatokra hagyatkozni, de vmi kézzel fogható kell nekem, semmint az hogy egy nagyon zeneértő rám erőlteti azt ami tetszik neki. Nyilván én is azt venném ami számomra a legjobban hangzik, (nem pedig azt aminek a legszebbek a görbéi), és nyilván nem vagyok olyan naiv, hogy azt higgyem tökéletes hallásom van. Viszont be kell azt is látni, hogy a piacon lévő összes fülhallgató kipróbálására nincs lehetőségem vásárlás előtt. Az, hogy ha tudok egy termékről mérési adatokat (és ezek a marketingtől függetlenek) az a jövőbeli választásomat fogja orientálni (feltehetően a számomra megfelelő irányba).kolosanyi:
Azzal egyetértek, hogy a személyes tapasztalat erre rá tud cáfolni, nem is várom elsőre, hogy a tökéletes fülest kiválasztom. Még amúgy sem dőlt el hogy etymotic lesz, mivel nem tudom beszerezni, de az biztos, hogy olyat amiről van valami mérési adat.Üdv.: fröccs
[ Szerkesztve ]
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Milyen zenékkel lenne érdemes fülhallgatókat tesztelni? Mondanátok konkrét számokat is?
-
törölt tag
Sziasztok!
Sennheiser CX 300-II-t cserélnék valami hasonlóra (agyhallgató, 10-15k), ami mikrofonos, mit javasoltok?
-
kolosanyi
veterán
Körülnéztünk Zolival az Allee környékén és találtunk pár fülest sportoláshoz:
Panasonic: RP-HS200, RP-HS33
Sony: MDR-AS400EX, MDR-AS200Valakinek tapasztalata véleménye a linkelt fülhallgatókról?
Esetleg ajánlható hasonló sportoláshoz 5k környékén? -
bepken
veterán
válasz kolosanyi #31662 üzenetére
pusztán számadatok alapján egyáltalán nem lehet véleményt alkotni ebben a témában. aki így tesz, egyszerűen becsapja magát.
felhasználói véleményekre, összehasonlításokra már lehet építeni, de ekkor is ismerni kell a viszonyítási alapokat. azt, hogy mihez képest jobb vagy rosszabb egyik a másiktól. amíg ez nincs meg, addig az egész pusztán bizalom kérdése. én bíztam több tucat ember véleményében, akik hasonló zenéket hallgatnak R1-en és hasonló igényeik voltak. azt kell mondjam, nem csalódtam╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
kolosanyi
veterán
válasz gyorsfröccs2 #31660 üzenetére
Szerintem meg ez tipikusan az a témakör, ahol nem lehet csak a számokra hagyatkozni. Hiába mérnek, tesztelnek le mindenhogy egy hangkeltőt, lehet, hogy egy a számok alapján szarabb modell neked sokkal jobban bejön. Egy támpontnak jó, lesz elképzelésed róla, hogy milyen, de erre a személyes tapasztalat rá tud cáfolni.
-
hobbyone
aktív tag
válasz gyorsfröccs2 #31660 üzenetére
Szia
Lehet, hogy számodra érdekes lehet ez az oldal: http://rinchoi.blogspot.hu/
Az mc5-ről is van két cikk: http://rinchoi.blogspot.hu/search?q=Etymotic+Research+MC5+
-
gyorsfröccs2
csendes tag
válasz hobbyone #31658 üzenetére
Hali
A hallás egyénenként változó, lehet h épp az úrnak nem volt kielégítő de a frekvenciamenetét független mérések igazolják. Mivel mérnök vagyok nekem ez mérvadó, hogy olyat rakok a fülembe amiről tudok valamit és tudok mérlegelni. Persze a frekvenciamenet nem minden de lényegesen több mint a semmi, megtehetném ugyanezt egy random fülhallgatóval, de a márkán kívül nem sok mindenre tudnék hivatkozni.
Üdv.: fröccs
-
hobbyone
aktív tag
válasz gyorsfröccs2 #31654 üzenetére
gyorsfröccs2
Az Etymotic mc5-ről azt olvastam, hogy élettelen/szar a hangja. Jobb és olcsóbb head-fi olvasás alapján az EtyKids.
http://www.etymotic.com/ephp/epcomp.html
Reduced sensitivity for safe sound output: Impedance (@1 kHz) 300 Ohms
Itt olvastam róla: http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-283-iems-compared-dunu-dn-22m-detonator-and-dn-23-landmine-added-06-03-13-p-701/10395
[ Szerkesztve ]
-
gyorsfröccs2
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani valami ötletet, honnan tudok szerezni etymotic mc5-t magyarországon. Ha amerikából rendelem a szállítási költség többe kerül mint a fülhallgató (20ezer alatt szeretném megúszni a beszerzését). Másik pedig, hogy ha valami probléma lenne a garanciát hogy oldom meg. Gondolkoztam ebay-en is, de attól tartok valami kínai koppintást fogok szerezni.
-
baluka26
nagyúr
Én most egy Westone UM3X-re egyezkedek egy sráccal.
Mike: Ha olyan szégyent megengedsz magadnak, hogy Spurs drukker vagy, ilyen rózsaszín fülhallgatókon ne akadj ki
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szakibá... #31651 üzenetére
Úgy értem, annyiért megérte akármi legyen is, mert az otthon magányában filmnézéshez tökéletes. Általánosságban írtam. A kérdés meg költői
Na befejeztem az Off-ot
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szakibá... #31648 üzenetére
Csak itt a kábel is rózsaszín , de 1500-ért megvenném én is. Otthon ki látja?
[ Szerkesztve ]
-
-
bepken
veterán
válasz fi:zi'k #31641 üzenetére
kicsit elszomorított ez a "felfedezés"... legutóbb valahogy átsiklottam felette.
na de hátha lesznek majd akciók. R1 árát is levitték nem sokkal a megjelenése utánmp4nation-éknél mikor szoktak nagy leárazások lenni?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
NyxNyxNyx
addikt
Futáshoz mennyire b*zis szerintetek egy rózsaszín fülhallgató? Meg úgy általában
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Olcsó megoldásnak kell most hirtelen egy IEM. (Futáshoz kell, amit eddig használtam, azt elkevertem valahova.) Maxell vagy Canyon, mik az érvek és ellenérvek? (Így tippre a Maxellnek jobb hangja van, viszont szarabb az összeszerelés.)
-
bepken
veterán
az R3 várható áráról nincs infója valakinek? legutóbb olyasmit olvastam head-fi-n, hogy az R1-nél jóval drágább lesz, sőt... az M3 árát is meghaladja majd. ez jelenleg 89 zöldhasú...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Sajnos szeretett Sennheiser MX170-es fülhallgatómat utolérte a fülhallgatók végzete (elnémult az egyik oldala) ezért újjat kell vennem.
Tudnátok esetleg ajánlani hasonlót? Nincsenek extra igényeim, a pár hsz-el fentebbi canyonok vannak ilyen jók?
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy a manapság divatos ilyen lapos kábeles kialakítású füleseknek van valami előnye (pl strapabíróbb) vagy csak divat?[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
mekelek
csendes tag
Sziasztok! Sennheiser IE8-a van itt valakinek? A hangszínszabályozó csavar mennyit állít a mélykiemelésen? És fokozatosan, vagy fokozatmentes állítja? Mert én nem érzek számottevő változást, illetve nekem fokozatmentes, ami egy kicsit furcsállok, mert amikor először állítottam rajta akkor még -emlékeim szerint- fokozattal állítódott...
-
Luissimo
veterán
igen,valoban mindketto kék, lehet, hogy késöbbi elnevezés az egyik.
amikor én vettem EP8B volt a neve, abban volt egy pici és egy közepes gumi csomagolva, szerintem most is adják hozzá mindkét méretet.
azthiszem akkor volt még olyan is a választékban, hogy EP8O, ami nem nyolcvan, mint hihetné az ember, hanem Orange, azaz, ami ezen kék, az azon narancssárga.
Én az edigitalnál vettem, még 1490-ért, anno.csapjál bele, nincs semmi különbség köztük szerintem
-
Luissimo
veterán
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Mi a különbség a Canyon CNR-EP8 és CNR-EP8BL között? Mi az a BL a végén? Árban olyan 600 Ft a diff.
-
ku-cu
tag
Prémium sport füles, a'la westone.
-
Vodar
senior tag
Vajon van a MediaMarkt-ban Canyon CNR-EP08?
-
Alg
veterán
Halódik a PL50 kábele másfél év napi használat után mehetek majd Dudikához hogy rakjon rá egyeneset
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
pinnacle
nagyúr
A Canyon-nál a magas alapzaj a probléma, de lehet, hogy ez a ZTE Blade telefonom hibája, mert iPad2-nél semmi zaj, Samsung Fame-nél is alig van valami. A PCX-nél 14 napig visszaviheted ha nem tettszik. Olcsóbb fülhallgatók közül a Metallics a másik ajánlott, de nekem gyengébb kialakításúnak tűnt. A Maxellre 2 év azonnali cseregarancia van, ha MediaMarkt-ban veszed. Webshopban még nem találtam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Canyon CNR-EP08, 2 év garanciával. Nekem a Maxell Metallics nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Melyik most a legjobb választás fülhallgatók terén? Mondjuk max. 3000 Ft-ig, zenehallgatáshoz és filmnézéshez.
-
MPeter87
őstag
TDII valoszinuleg jobb lenne a TD4-nel. TDIII es TD4 jart nalam, a 4 valahogy mosottabbnak hatott es a problema is tobb (volt) vele. TDII-t sokan dicsertek. Ha nem akarsz tobbet szanni ra, inkabb a 2est vedd, szerintem.
Ha esetleg tolakodonak/zavaronak talaltad volna a TDIII eles magasait, akkor erdemes lenne kiprobalnod a Brainwavz R1-et. Ez is boven belefer az arba, MP4nation-rol be tudod szerezni, megbizhato oldal. -
ovecs
senior tag
válasz ggeleven #31607 üzenetére
Huha, nos arszintben max 50 euro , a TDIII (Pardon, nem TD II , ahnem TDIII , ugyanez mint ebben a hsz ben [link] ) 2 evig birta, igaz, hogy mar reg kabelt csereltem benne, es csak a pilalnataragaszto tartotta ossze, de en angyon szerettem.
Altalaban ilyen jellegu Zenet (masoknak ez zaj ) hallgatok. A TD II titan t gondoltam utodkent megvenni , vagy a td4 blacket , de hatha tudtok valami jobb alternativatAz akcios kuponnal mind2 - 35 euroba kerul + 8 euro szallitas
[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
-
MPeter87
őstag
Ha addig birta Nalad a TDII, akkor vagy vegyel ujra Xears fulest, vagy szanj ra legalabb 2-3-szor annyit, mert pl a BW Beta-t azzal a lendulettel fogod a kukaba hajitani, ahogyan kivetted a fuledbol... TDII utan hatalmas visszalepes lenne. Hangjat tekintve a TDII helyett az akcios araert nehezen fogsz talalni masikat, viszont ha szansz ra tobbet is, akkor minosegi fulest is vehetsz.
Nezd meg az elso hozzaszolasban ajanlottakat pl. -
ggeleven
őstag
Nem egy rossz füles, láthatod, h a topicnyitóban is ajánlott!
Itt pedig keress rá és nézd meg mit írnak,
Amúgy nem tudom, hogy mit hallgatnál vele, de eléggé kiegyensúlyozott a hangzása. Mélyben nem bővelkedik, ellenben nagyon tisztán szól!
Amúgy itt a topicban is megoszlanak a vélemények róla. Van akinek nagyon bejön, van akinek nem.
Amúgy jár hozzá Comply foam, ami már magában 10-15$!!!
Annyit fontos tudnod, hogy félig in-ear a kivitelezése!
Nézd meg, hogy mennyi lenne Neked szállítással együtt az ára!
[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB-DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest