Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz filózoli #31499 üzenetére
Nálam eleve kiesik a nem cserélhető kábel miatt. Ugyanúgy mint az akg.
Ha elromlik a kábel azonnal buknék rajta 200k-t. Elég sok olcsóbb fülest tettem már tönkre így.
Fejesbe lehet, hogy alternatíva lesz az sh. De nem most egyenlőre...Amúgy annyi lóvé nincs erre, hogy minden egyszerre menjen.
A füles nem tudom mikor lesz cserélve. Egyenlőre szerintem marad a mostani. Első a player.Király láttam. Majd megy fel az enyém is nemsokára.
-
-
Ati1979
veterán
válasz filózoli #31497 üzenetére
Dehogy, sőt ellenkezőleg. Iszonyat jó! Utcára mást nem is használnék.
Viszont ki szeretnék próbálni valami high end fejest. Ezért keresek olyasmit ami el tudja vinni. Előkészítem a terepet.
Már most is csak wav-ot meg flac-ot használok. Ezen amúgy kb. minden hiba kijön. A rossz minőségű lossless felvételeket sem nagyon szereti állítólag...Hát szerintem az az se425-nek se846 lesz az utódja.
Ja töltsd fel ide a múltkori képet a sony + sh párosról.
-
filózoli
senior tag
válasz Ati1979 #31494 üzenetére
Döbbenet! Elégedetlen vagy a mostani cuccoddal? Én mindenesetre azt javaslom Neked, hogy az iBasso mellé vegyél egy Sennheiser IE800-at is, aztán mesélj, hogy szól! Mellesleg ezek nagyfelbontású hanganyagra van ám kitalálva, szóval nehogy mp3-mal etesd...
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz maszekember #31488 üzenetére
Inkább az E10 a basshead...
Persze mindenkinek más a sok vagy éppen a kevés.(#31493) maszekember
A 10 óra játékidő nagyon szerény szerintem egy ekkora aksitól.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Ati1979
veterán
válasz maszekember #31493 üzenetére
Köszi a jó tippet! Nem tudom még mikor rendelem, de szerintem max 1-2 hónap, de lehet, hogy előbb.
Ibasso dx100 a nyerő nálam eddig.
[link]
Hangminőségben veri a colorfly4-et (ezt írják róla + jobb dac van benne) Plusz a colorflynak van egy nagy hibája. A hangerő gomb elég szerencsételenül van elhelyezve rajta. Egy rossz mozdulat és 100%-on van.
Nem szeretnék megsüketelni, abból kiindulva, ahogy ezek a lejátszók szólnak.A másik alternatíva a Hifiman 901 lenne. Az 1000 USD. Ugyanaz a dac van benne mint a ibasso-ban csak 2db van belőle. Ennek nem tudom mi a jelentősége amúgy.
Ami még szóba jöhet: [link] A mostani sony mellé. Csak ezzel az a baj, hogy az erősítő része gyenge. Komolyabb fejesekkel nem bír el.
Igen ez nem rossz darab. Innen a fórumról is fognak venni ilyet páran szerintem.
Csak nekem a sony F series mellett nem lenne létjogusultsága. Meg nekem olyan kell ami jobb fejesekkel is jól megy. Amúgy az én sony-m is kapható most egy helyen 63k-ért. Az rohadt jó ár érte...[ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
válasz Ati1979 #31492 üzenetére
Am ha megmondod a kínai eladónak,hogy sima Economy Int'l shippingel adja fel az árut,tutti nem vámolják le ( az a sima postai szolgáltatás,vámon pedig nem számítanak arra,hogy a több 10ezres lejátszó sima postával jön).
Am melyik lejátszóban gondolkodsz? 900 dodóból már kijönnek jobbak,az új Hifiman 901 esetleg? Colorfly C4?Én ebbe ruháznék be -lehet,hogy fogok is : [link] -fizikai kezelőgombok,elfogadható lejátszási idő,losless,beépített amp... hmmmm
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
Ati1979
veterán
válasz maszekember #31490 üzenetére
Én most középtávon egy 900 USD-s lejátszón gondolkodom. Csak attól félek, hogy levámolják meg rányomják az áfát. Ha Kínából redelem akkor szerintem így van. De ha az UK-vól akkor lehet, hogy nem. (ott is kapható). Sajnos még regem sincs, meg nincs semmi gyakorlatom a dologban.
Ok, ha esetleg meglesz akkor majd elolvasom.
Igen az sh ie80, egy elég jó dinamikus driveres füles. Vélhetőleg ezért jó benne annyira a mély. Mondjuk még nem volt még szerencsém hozzá.
Szerintem próbálj ki egy több driveres armatúrást is abban az árkategóriában. Ott nem lesz gond a magassal, meg a középpel.Nem is tudtam ezekről az új lejátszókról. Amúgy náluk a csúcs: [link]
Jó ötlet!
A head-fi-n is láttam ilyet! El is mentettem. Hamarosan én is rakok fel képet![ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
Bocsi srácok,de szerintem ebből mindannyian profitálunk
Nyitottam egy kizárólag "KÉPES" topikot,hogy megcsodálhassuk egymás gyönyörűségeit egy helyen :idegyertek .
-
maszekember
aktív tag
válasz Ati1979 #31489 üzenetére
Am nyugodtan rendelheted e-bayről,Én szinte az összes cuccomat onnan rendeltem (eddig kb. 300ezer ft értékben,abból a legnagyobb a 70 ezer ft-os Hifiman volt) ,és kivétel nélkül mindegyik megjött. A garancia pedig ezeknél a prémium dolgoknál ugyan úgy szopóág,mindegy,hogy belföldről veszed,vagy külföldről,mert a szerviz is csk kiküldi a szerkezetet,Ők maguk nem foglalkoznak vele.
Am nagy erőkkel keresem a tesztet,de headfi-on olvastam,és emlékszem,a YUIN PK2 volt a kereső szó,erre meg rohadt sok találatot dobott ki,szal lehet,eltart majd egy darabig
Egyébként,ahogy említettem,másfél hónappal ezelőttig Én is az in-ear on the road,over-ear at home elvet követtem (Sennheiser IE80 volt a top,amit hallottam,in-ear témában -lévén utcára kellett- Én magam a különféle középkategóriás AKG,Senni,SoundMagic trióknál ragadtam le) ,de mindig éreztem,hogy az in-ear zárt (mmint a hangképen) . Életemben nem hallottam még olyan dinamikus,ütős mélyeket,vagy részleteket stb. mint az IE80-nal,de akkor is éreztem,hogy a magasak vhogy "csapottak",természetellenesek voltak (nem tom hogy mondjam) ,ami a zárt kialakítás velejárója.
De szerintem ez is afféle "ízlések és pofonok"
HisoundAudio pont mostanában hajtott végre egy jókis vérfrissítést,állítólag a Nova N1 és nagytestvére az N3 igazán jól sikerült lejátszó lett,pont ínyemre való (rideg,lapos,analizáló hangzás ) ,szemezek is velük rendesen Am mindkettőhöz csomagolja a Hisound,a középkategóriás in-ear és earbud fülesét (az N3-nál pedig még a top in-eart is!)
Nyitottam egy kizárólag "KÉPES" topikot,hogy megcsodálhassuk egymás gyönyörűségeit egy helyen : idegyertek
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz maszekember #31488 üzenetére
Ha lehetne itthon kapni, komolyan vennék ennyiért egy ilyet próbának. A grado fülesek igen igen drágák. Főleg ehhez képest.
Szóval, ha megközelítik egy picit hangminőségben is azt a szintet akkor ez best buy. Mehet az ajánlottak közé.Kíváncsivá tettél. Nem tudom mondjuk a shure se425-höz képest, hogy telejesítene a PK1.
Fi:zi'k írta, hogy próbálta. Ő biztos tudja.Amúgy az se425 simán összehasonkítható hangminőséget produkál a jóval drágább beyer t70p-vel. Középben meg is veri nálam. (Magyarországon nem sok az árkülönbség, de listaáruk: 300USD vs 600USD)
Szóval szerintem próbálj ki egy jobbfajta agybadugósat is.
Hisoundaudio lejátszóról hallottam, a studio elég jó darab.Egy időben gondolkodtam a beszerzésén. Most a sony F mellé egy ennél valamivel komolyabbat szeretnék.
Szóval az a füles sem lehet rossz.Esetleg tudnád linkelni azt a tesztet?
-
maszekember
aktív tag
válasz Ati1979 #31486 üzenetére
bizonyíték nem ígéret.
A Yuinok baromi jók -még minőségben is- annak ellenére,hogy echte kínai az egész,driverestől,koncepciótól,mindenestül. Én is csk szinte "véletlenül" kattintottam ebayen a "buy it now" gombra,nem hittem vna,hogy ez tényleg tud vmit,aztán megjött,kinyitottam,meghallgattam,és azóta az in-ear és fejhallgató szekcióból átpozicionáltam magam az earbudokra,mert igazi mindenesek: hordozhatóak,azonban akkora térrel is rendelkeznek,mint egy over-ear,kényelmesek,tehát otthon is több órát lehet a füledben. Ha ez tönkremegy,beruházok egy ilyenbe ,vagy egy PK1-be.Am nagyon durva,egy csávó csinált egy "everything there" összehasonlító tesztet fej-és fülhallgatók között,a csúcsra az AKG K701-et,és a YUIN PK1-et helyezte!
Pinty!
A SoundMagic E30 minden,csk nem részletező,bassheadeknek ajánlom (bár attól még jól muzsikál),de ahogy olvastam,az E50 ellenben direkt erre lett kitalálva, bár egy kicsit magasabb az ára a rászántnál
[ Szerkesztve ]
-
Pinty
csendes tag
Sziasztok!
In-ear fülest keresek:
- 4-7 ezer Ft között
- kiegyensúlyozott és részletes hangzás lenne jó, elkerülném a basszus-orientáltságot, már amennyire lehet ebben a kategóriában. A Soundmagic PL30-ast és 50-est mondták e téren jónak, de azok kissé kívül esnek a kereten.
- A "zárás" fontos, de nem elsődleges
- lehetőleg szimmetrikus legyenEzeket néztem:
- Soundmagic PL11
- Soundmagic PL21
- Sony DR-EX12IP
Eddig talán a PL21 a befutó. Itthon beszerezve kb. mekkora ár reális? (ebay stb. nem igazán játszik). Természetesen más fülesek is szóba jöhetnek.Köszönöm előre is, ha vki adna tippeket!
Pinty
-
Ati1979
veterán
válasz maszekember #31484 üzenetére
Nem is hallottam még erről. Ha olyan hangja, mint amilyennek leírod akkor durván jó vétel lehet. Főleg 15 USD-ért.
Ezek a YUIN cuccok tényleg nem lehetnek rosszak. Főleg annak aki nem akar agybadugósat. Kinézetre olyan 20 dolláros fülesnek nézeném őket.
150Ohm.Gondolom a HisoundAudio PAA-1-et adják tartozékként a rocco, studio playerekhez...
[ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
válasz ---Lasali--- #31461 üzenetére
Nekem PK2-őm is van,ha jó forrásról hallgatod,le fog esni az állad,egy percet se félj Sokáig Én is a Senniket preferáltam,de az elmúlt pár évben iszonyat szétnyílt náluk az ár-minőség olló
-
maszekember
aktív tag
válasz Ati1979 #31449 üzenetére
Sztem ilyet vegyen,ne vmi gagyit
Headfi-on,ABI-n írták róla,hogy olyan hangja van,mint egy Grado-nak (meleg,mélytónusos,de mégis részletező hangzás,nyitott magasakkal,"előretolt" közepekkel) . Állítólag tényleg nagyon brutálul szól a cucc. Ha nem tetszik,vehetsz még YUIN-t (csak ajánlani tudom őket,fejhallgatók fülhallgató méretben) , HisoundAudio PAA-1-ről is jókat írnak. Ha kell tapasztalat vmeikről,csk szólj[ Szerkesztve ]
-
slecht
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem ide kellene írnom, de nem találtam a témához közelebbi élő topikot.
Headset-et szeretnék venni az Xperia L telefonomhoz, ki is néztem egyet, de nem tudom, hogy a CX680i kompatibilis-e a telefonommal. Ha valakinek van ilyen leírná a tapasztalatait? Vagy ha esetleg valaki tudna jobbat ajánlani 15-18k-ért azt megköszönném.
-
HGTimber
tag
Hi!
Szerintetek jó választás egy VERBATIM "Sound Isolating" füles POP és Club zenék hallgatására?
Nem sok infó van róla. Telefonnal használnám, az elvárásaim csak annyi, hogy kicsit több mély és csilingelősebb magas legyen, mint a telefonhoz adott gyári füles.
Ár: 4-6e Ft -
bepken
veterán
válasz PR0JECTNR56 #31479 üzenetére
szerintem az R1 kialakítása sem épp hétköznapi. néztek már meg a buszon, miközben fül mögött elvezetve bedugtam ezt a fura valamit a fülembe
egyébként ahogy a képeket nézem, szerintem a szélzaj is minimális lehet.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
kissé absztraktnak tűnik így elsőre, de a kábel kifejezetten tetszik!
nagyon kíváncsi vagyok az árára!
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
tomazin
veterán
liquid dnb-hez (nagyon sok mély, de képviseltetik magukat eléggé bennük a magas hangok is) R1-et vegyek 45$ ért, vagy a zakciós M2 40pénzért is jó választás (azt olvastam,h a mély nem annyira jau az M2-ben)
-
hobbyone
aktív tag
válasz ---Lasali--- #31455 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
hamarosan fent lesznek az első képek a Brainwavz R3-ról az mp4nation fórumon!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz ---Lasali--- #31461 üzenetére
Az a baj, hogy ez csak egy vélemény.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz fi:zi'k #31460 üzenetére
Azt mondják a PK1 hez nem árt a 150ohm miatt fejhallgató erősítő, de mindegy is, annyiért nem kell.
Viszont most egy külföldi hozzászólás teljesen elbizonytalanított mert már majdnem megrendeltem a PK2-t, PK2 vs MX880 ról van szó ugye. Vicc hogy árban is teljesen ugyan az a kettő.
"I've had the PK2 for 3 years, and the MX880 for a few months. Both are very smooth and natural through the midrange, but that's where the similarities end. The MX880 extends much deeper in the bass, although there can be a slight bump in the mid- and upper-bass if you insert them too deep. The Senns are also far more extended and detailed through the treble. They're not bright, just smooth, natural, and detailed. The PK2 was always fairly lifeless to me in the upper 1.5 octave.The MX880 is also more detailed and dynamic across the board. It lets you pick out individual instruments quite easily, while the PK2 just sort of muddies everything together.
The only area where I'd give the edge to the PK2 is in the fit. It's a little smaller than the MX880 and fits my ears perfectly. The MX880 is just slightly bigger than ideal for me. They're still fairly comfortable, but I have to readjust them frequently. The PK2 stays put.
You can probably tell I'm a big fan of the MX880. It's by far the best earbud I've heard, and it's a mile better than any of my IEMs (Shure E2C, Klipsch S4). I'd even rank it above my Sony MDR-V6 and Grado SR60."
880 ast részletesebbnek írja (ez a külön hallod a hangszereket dolog nálam nagy előny, valamint jobbnak írja a magasát ami szintén nagy előny)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Volt szerencsém a PK1-hez, remek füles. Csak mint earbud, semmit nem szigetel, ezért nálam kilőve.
Ahogy írtad is a kisebb testvérekkel, a PK2/3-mal érdemes még próbát tenned.Sokáig egyébként az egyik fórumtárs hirdette a PK1-ét, de most hirtelen nem is tudom mi lett vele.
(#31459) gooool
Sok sikert hozzá!96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
---Lasali---
Közösségépítő
Na használtam a google -t meg az ebay-t..
PK1 ről ugye leteszek meg 34 ezerért sok.
Viszont van PK2 olyan 13 körül, PK3 pedig 8 ezer körül. Ez a kettő milyen minőséget képvisel? Érdemes lenne a PK2 re beáldozni? Valaki próbálta ezeket? Sennheiser 880 hoz és az AKG K319 hez képest hogy szólnak. Melyik mennyivel gyengébb mint a PK1? -
gooool
őstag
Sziasztok!
Ma a Xears PB120Pro-m egyik oldala elhallgatott, a jack-csatlakozónál valószínűleg megtört a kábel, ott ha mozgatom ritkán elő tudom csalogatni a másik oldalt is.
Nos minél olcsóbban mit tudtok ajánlani helyette?
Amiért szerettem és az újnál is jó lenne:
-erős mély, és dinamikus hangzás (rock és disco a műfajom)
-kis méret
-korrekt minőség, bírta a strapátKöszi!
Üdv, Balázs
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz fi:zi'k #31454 üzenetére
17 ezres fülesem ment tönkre, valamint az említett PK1 van vagy 30 ezer, szóval azért a sony 3 ezres füleseitől többek az igényeim. Van egyébként egy Sennheiser MX560 asom otthon, de annál ezt az AKG -t sokkal jobban szerettem, magasai meg a finom közép mélyei nagyon tetszettek.
Annó az MX880 ason gondolkodtam, de itt sokan leszólták, viszont más nem inear jó fülesről meg nem nagyon tudok, PK1 re 34 ezret meg nem igazán tudok kiadni.
Audiotechnika is kár hogy már nem árul ilyet..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ---Lasali--- #31453 üzenetére
Ha nincs nagy igényed, akkor szokták ajánlani az egyik Sony earbud-ot 2-3E között.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
---Lasali---
Közösségépítő
Na fasza! Meg akartam hallgatni egy számot, kiveszem az AKG K319 esem a tokjából, ahova mindig vigyázva vissza volt rakva, meg mindig úgy használtam hogy ne feszüljön stb.. erre egyik napról a másikra teljesen megdöglött az egyik oldala! hogy rohadna meg... ki akartam piszkálni a hangszóróját a műanyag házból hogy rámérjek a kábelre, hogy az tört-e meg valahol, erre ez olyan f*szul van megcsinálva, hogy a fém hálót, ami látszik kívülről, lepattintod, onnantól kezdve mehet a kukába az egész, mert a hangszóró membránja meg minden sérül..
Most gondolkodhatok mit vegyek helyette ami nem rohadt drága..
PK1 en kívül milyen nem inear füles létezik amit érdemes megvenni..? -
tomazin
veterán
válasz Arween #31438 üzenetére
hát én most jó szomorú vagyok a mee-vel.
1,5évig tartott MEE CC-51P-em, pedig igyekeztem tisztán tartani. ugyan csak most vettem neki alkoholt, amikor elkezdett fura zajokat kiadni az egyik oldala (sercegés), de nem sikerült megmenteni. jelenleg már nem serceg, de alig szól -
ggeleven
őstag
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
kolosanyi
veterán
Szerintem vess egy pillantást a Soundmagic E10 mikrofonos változatára, a Brainwavz R1-re, esetleg az M5-re.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Milyen fülhallgatót ajánlanátok ami nem a fülbe gyömöszölhető? Igazából az a bajom az in-ear típussal, hogy mindegyik kiesik amit eddig próbáltam. Próbáltam már mindenféle harangot, illetve "beillesztési technikát" de nem igazán győztek meg. Csak telefonról hallgatnék zenét, metrón, buszon szóval tömegközlekedésen. Mindenféle stílusban. (Pl Daft Punk, Parov Stelar és hasonló stílusúakat)
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Ati1979
veterán
válasz -Faceless- #31444 üzenetére
Ha ebben az árkategóriában gondolkodsz akkor szerintem nem érdemes cserélned azt a lejátszót. Inkább arra helyezd a hangsúlyt, hogy minnél jobb fülest kapj annyi pénzért.
Szerintem ne oszd ketté a kereted. Inkább vegyél egy jobb fülest mint két kevésbé jó minőségű eszközt.
Amúgy szerintem fülesek terén a látványos minőségi ugrás olyan 25k körül kezdődik. Szerintem a te lejátszód még ehhez is elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz Ati1979 #31443 üzenetére
Komolyabban szeretném, és cserélni is akarok. Csak most még eléggé hoppon vagyok költségvetésileg, így el van csúsztatva, amíg nem lesz munkám. Csak ugye azért kérdeztem, hogy akkor érdemes-e ezt is cserélni. (hogy tervezzek)
Majd 10 ezret terveztem rá szánni, max. 12.
Már az is megfordult a fejemben, hogy veszek egy Retro Dj-t a laptopomhoz, és egy utazós jobb fajta fülhallgatót, de hát ugye ez így plusz költség... -
Ati1979
veterán
válasz -Faceless- #31436 üzenetére
Igazából nem egy rossz darab. Az E series, ha jól tudum az A series alatt van egyel vagy annak a helyére jött.
( Az már nem kapható ha jól tudom. )Milyen fülhallgatóban / fejhallgatóban gondolkodsz?
Ha komolyabban, akkor érdemes cserélned szerintem. -
Zsocó
aktív tag
Az AKG K512 MKII-n a gumis fejmagasság állító oldalsó rögzítő fülei állíthatóak? Amiben van két kis csavar. Gondoltam így lentebb állítható, mert nekem mintha kicsit tág lenne és lentebb csúszna fejemen. Hozzáteszem még nem vettem meg a terméket és ez tart vissza.
-
Alg
veterán
válasz Arween #31438 üzenetére
Igazán csinálhattak volna belőle mikrofon nélküli változatot egy tizessel olcsóbban... a hangja érdekelne, de a mikrofon+cable down kialakítás miatt inkább most kihagyom (meg kell a pénz a túracuccra )
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Arween
senior tag
Meeltronics promo:
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok, arról érdeklődnék, hogy forrásnak egy Sony NWZ-E453 milyen szintű (anno 24-ért vettem)?
Majd a közeljövőben szeretnék Fül, és vagy Fej-hallgatót beszerezni, és nem tudom, hogy ezt is cseréljem-e.
(Most egy AKG K321-et használok, de nagyon nem vagyok vele elégedett...) -
NyxNyxNyx
addikt
Aki rendelt eddig Vsonic GR06-ot, annak mind megjött Szingapúrból?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
gstup
csendes tag
Sziasztok,
Mindenféle zenéhez (többségében mai "slágereket" hallgatok david guetta,asaf avidian,daft punk stb. ,de alkalmanként jól esik egy kis acdc vagy creedence....) keresek fülhallgatót.Ami nagyon lényeges,hogy sokat járok futni és szeretném hogy microfon-os legyen,mert telefonnal használom az utcán és a sportolás közben is.Ár az max 15e forint.Amit pár órás kutatás és olvasás után találtam az egy skullcandy fix inair.Azért egy hozzáértő ajánlhatna még pár fajtát.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv,
G -
Ati1979
veterán
válasz Arburgnagyúr #31430 üzenetére
Nincs mit.
Szerintem veheted azt is. Sokkal nem drágább.
Azt nem tudom, hogy megéri a felárat, mert nem hallottam. -
Ati1979
veterán
válasz Arburgnagyúr #31428 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Arburgnagyúr
csendes tag
Sziasztok!Vmi jobb hangminőségű, fülbe dugható fülhallgatót szeretnék venni 5-7,5ezer között,mit javasoltok?Régebben volt egy Sony MDR-EX71SL fülesem, amit szerettem, vmi hasonlót tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Tudnátok akkor ajánlani valamit. 10e-ig bezárólag. Itt venném a PH!-n. Lényeg, hogy viszonylag jól szigeteljen.
Szerk.: Na meg, hogy ne legyen túl merev a kábel. Most váltam meg egy Xears TDII-től, mert folyton kiesett a fülemből, pedig már próbáltam 2 marék különféle gumiharanggal is...
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Azonos áron kinéztem 2 fülest: Sennheiser Cx 175 és a Denon AH C360.
Melyiket ajánljátok inkább? Elsősorban rock és metal zenét hallgatok.Köszi!
-
nubreed
veterán
válasz hobbyone #31417 üzenetére
Köszi, jaja a 600-at is néztem, sok jót olvastam már arról is, tavaly meg kellett volna vennem, akkor még több helyen lehetett kapni, úgy értem talán itthon is.
Az armatúrás cuccról nekem is az a véleményem alakult ki, az olvasottak alapján, meg több helyen le is írják, hogy nem rossz de kiforratlan, vannak benne furcsaságok de a Sonynak ez az első ilyen füles szériája, kíváncsi leszek majd az újakra.
Az mh1c-t eddig nem ismertem de olcsónak tűnik és ehhez képest egész jónak. Az XBA-C10 is egy érdekes darab, utána is nézek jobban.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
hobbyone
aktív tag
-
nubreed
veterán
Üdv!
Szerintetek Sony MDR-EX700 -at még be lehet szerezni valahol? Úgy tudom már nem gyártják és gondolom a készletek is kifutottak, így gondolom már csak használtam lehet elkapni egyet-egyet? De ha valahol még lehet kapni újonnan, az tök jó volna.
Más: úgy látom a Sony nagyon ráállt az armatúrás fülesek fejlesztésére, a dinamikus füleseket a felsőbb kategóriákba már nem is gyártják, ott már csak az armatúrásak lesznek? Ha igen, mennyire jó ár/érték arányban mondjuk egy Sony XBA-2 vagy 3?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
fpatrik17
senior tag
WOWME kupon már nemmegy?
• Honor Magic5 Pro •
-
maszekember
aktív tag
válasz zooltan93 #31403 üzenetére
Ha szánsz még rá egy kicsit,akkor Yuin PK2 (PK3-ha több mélyet,és kevesebb részletet szeretnél). Isteni hangja van a PK2-őmnek. Nálam veri a Seni HD 595-ömet is. Ami kemény,bár a cucc eléggé forrásfinnyás,tehát csk yo lejátszóhoz vegyed.
[ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
Ezt a típust nagyon hamisítják,emellett az AKG már évek óta leállt a gyártással. Tehát vigyázz,valszeg fake az áru.
A SoundMagic füleseket tudom ajánlani nagyon,nagyon jókis muzikális hangjuk (mély-túlsúllyal) van. És occók.
[ Szerkesztve ]
-
kezdő
senior tag
Hi!
Jó pár éve nagy megelégedettséggel használok egy AKG K324P fülest.
Szegénykém mostanra megadta magát, számos helyen elszakadt a kábel szigetelése, elég csúnyán fest már.Láttam még mindig be lehet szerezni 5000 Ft környékén. (ezen amúgy nagyon meglepődtem)
A kérdésem az lenne, hogy ebben az árkategóriában van-e jelenleg jobb vétel? (hasonló tudás olcsóbban vagy kicsit drágábban sokkal jobb)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
baluka26
nagyúr
Eladó Shure SE530 nálam, ha valakit érdekel írjon, dumálunk róla, nyilván helyi embernek tudok olcsóbban adom.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
flierqqq
tag
Zenehallgatásra telefonhoz ( xperia u ) keresek fülhallgatót.
Ami fontos, hogy a kábel 60-80 centi körül legyen és maximum 6-7 ezer forintot szánnék rá.Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
baluka26
nagyúr
Heir Audio cuccot hallott már valaki?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
NeOhu
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni fülhallgató vásárlással kapcsolatban.
Bluetooth-os headsethez szeretném használni, lehetőleg agybadugós, és a sarkalatos pont, hogy a kábel hossza minél rövidebb legyen, lehetőleg ilyen 30-40 cm körül.Tudtok ilyet ajánlani?
-
zooltan93
csendes tag
Üdv!
6-8 ezer forintos árkategóriába szeretnék vásárolni valamilyen in-ear fülhallgatót a telefonomhoz zenehallgatás céljából. Lehetőleg ne agybadugós legyen, mert azok nekem a fülem érzékenysége miatt eddig nem igazán váltak be.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Crytek
nagyúr
Azta végignéztem árgépen amiket ajánlottatok hát egyikse lesz.
2x meg 8x ezres fülesek lol.Akkor nem hallgatok zenét menet közben soha!
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest