Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Brainwavz M1-em sajnos kezdi magát megadni, egyik oldalon a füles tövénél kezd KH-s lenni.
A kérdés: simán vegyek egy újat, vagy az azóta eltelt pár évben jött-e ki valami hasonló, de jobb?
- kis méret, fülből kevéssé lógjon ki (motoron, sisak alá is beférjen)
- jó szigetelés, külső zajok csillapítása
- kiegyensúlyozott hang: nem disco-V mély- és magas-kiemelés, a hangok különüljenek el és legyen részletes, de ne fárasztóan analítikus. Az M1-nél egy kicsivel több mély- és mélyközép nem zavarna.
- tartós, M1 is jól bírta
- 10-15kEsetleg olyan, ami headset is egyben?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Alg
veterán
válasz dReFiX #30896 üzenetére
Volt. (Ezüst) - összeszerelésre ugyanaz mint a cx300 - bogyók tövénél elengedő gumi, utána rövid úton kábeltörés. Szűrőrács-eltömődés miatti hangvesztés (drasztikus megoldás: szűrőrács eltávolítása). Hangra már nem igazán emlékszem, nem volt nagy durranás a cx300 után (kicsit mintha nyers, fémes magas-közép rémlene). Volt utána egy másik akg (talán k331) az kényelemre, tartósságra és hangra is jobban bejött.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
veterán
válasz dReFiX #30896 üzenetére
van. a (fehér verzió) kábele őrült sebességgel koszolódik, a gumírozott kábelvégeknél foszlik le a gumi. egyébként kellemes hangja van, van alja-teteje-közepe, szerintem kiegyensúlyozottabb a hangja, mint a sennheiser cx-300-é (volt mindkettő, eredetik).
mondjuk a brainwavz r1 hangja most jobban tetszik, érezni a minőségi ugrást, de az évekig használt akg-t sem bántam meg.
hanyas vagy, te disznó?
-
dReFiX
senior tag
AKG K324P-ról van valakinek tapasztalata ?
-
wardemi
senior tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire éri meg fülpárnákba ölni a pénzt? Illetve milyet és honnan? Nem nagyon találtam infót a neten. Ami engem érdekelne egy alacsony árfekvésű de azon a legjobb minőség, ha egyáltalán van értelme venni . Köszi
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
Ati1979
veterán
Sorry.
Sajnos nem hiszem. Az ára 400 USD körül van, ami itthon 400 EUR kb. Amúgy anno én is néztem ezt a fülest, de szintén drágának találtam.Esetleg, a magyar logitech-nek lehetne írni, (övéké az UE) hogy forgalmazzák-e v. árulják-e itthon.
Amúgy mo-n, az európai gyártók termékei szoktak olcsóbbak lenni. akg, sh, beyer. Az amerikai + ázsiai cuccok elég drágák...
-
-
Blake05
csendes tag
Sziasztok! Hosszas tanakodás után egy Brainwavz M2-es mellett döntöttem, tapasztalataitok szerint hol érdemes beszerezni? 12-16e. között láttam árakat, valami akció esetleg várható mostanában? Előre is köszi
-
AGE-T
őstag
Sonykat én is nézegettem, de hogy nem cserélhető a kábele egy 50e+ os fülesnek, az nem tűnik jó vételenek. Nálam valahol 30e az-az összeg amit még egy ilyenért hajlandó lennék fizetni. UE900 jónak tűnik, de ez itthon tuti 100e fölött van. 7550as kialakítás miatt bukó, nem szeretem ha sok merev eleme van egy fülesnek. Aurisonic fülesekre még ránézek, jónak tűnik asg 1. De hogy ezt sem lehet itthon kapni, az tuti
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
ku-cu
tag
Hello,
Még megfontolandó lehet: Sony MDR-7550.
Az se535-nek vannak akik a mély, többen a magas hangjaival elégedetlenek. (Utóbbin változtattak a special edition-ban) Nem biztos hogy ideális karakter elektronikus zenéhez.
Jóval olcsóbban ott Sony XBA-3, ez is egy "fun" karakter, csak ugye nem cserélhető a kábel.
Sőt ahogy néztem, még több pénzért, apple boltból, már kapható az UE 900 nálunk is. Elektronikusra (ill lehet kb mindenre) ez a legjobb. Ezt a kis tesztet szerintem érdemes elolvasni.[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz lugosi #30881 üzenetére
Mivel sokan ezeket a modelleket veszik, mert mást nem ismernek, könnyen lehet, hogy ugyanolyan meghibásodási arányai vannak a füleseknek, mint eddig, csak több fogyott belőlük vagy többen olvassák a fórumot.
Illetve az is lehet, hogy csak begyűrik a táskába vagy zsebbe, illetve zsebben hordott telefonra van csatlakoztatva, amit nagyon szerethet a csatlakozó és a kábel... -
MODERÁTOR
Nem azért de most nem voltam egy ideig, így kb 100 hszt olvastam vissza. Érdekes visszatérő motívum volt: "tönkrement a sennheiser cx 300 / 400 fülesem". Ennyire gyenge lett a minősége ennek a márkának?
-
Alg
veterán
válasz filózoli #30875 üzenetére
akkor lemondhatsz a basszusról...
Ilyet állítani bármelyik 50k+ kategóriás fülesről azért picit sarkított...
(még PL50-el sem kell lemondani a basszusról)[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
hobbyone
aktív tag
Ezen az orosz oldalon van pár frekvenciagörbe: http://personalaudio.ru/raa/otchety/naushniki/
-
SSlyTR
aktív tag
Egy igen érdekes problémával találkoztam.
Januárban vettem egy gr06 vsonic fülest. Azóta használom szeretem stb. DE ma azt vettem észre, hogy jön le a füles festése Valami barna festése van és mindkét fülesnél foltokban jön le. Próbáltam lefotózni, de nem látszik sok minden belőle.
Találkozott valaki ilyennel? -
Ati1979
veterán
válasz hobbyone #30863 üzenetére
Igaz én techo drum and bass zenét nem hallgatok. Ahhoz nem tudom milyen.
Azért mondjuk a se215 lehet, hogy kivétel ez alól. Más részről elég jó minőségűek ezek a fülesek. Pl. brutálisan erős kevlárral bevont cserélhető kábel. Ezt is meg kell fizetni.
Ezt a sony-t nem ismerem. Lehet, hogy jó lehet.
Végül is ha ezt a 50-80 ezres kategóriát nézzük (és szigorúan vesszük) nincs is jó ár/ érték arányú füles.
Inkább itt már egyéni preferencia kérdése kinek mi tetszik.[ Szerkesztve ]
-
hobbyone
aktív tag
Úgy látom mindenki ajánlja a maga kis fülesét.
Shure ≠ Jó ár/érték arány!!
Ati1979
Az SE 425-ről nem tudtam, hogy elektronikus zenére lett kitalálva.AGE-T
Mivel csak itthonról akarsz vásárolni: a Sony MDR-XBA-3 erős lehet mélyben, bár alapvetően ez sem egy jó ár/érték arányú füles, ha minden igaz.
Az IE8 nem elégített ki? Pedig az mélyben jó állítólag.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Az 530-at annyira már nem is lenne érdemes újan megvenni. Inkább az 535-öt akkor.
Az árgépen / árukeresőn van fenn néhány hely. Pl. [link]
De ha jól emlékszem az aprón is van egy bontatlan garis.
Szerintem a garanciára kérdezz rá mindnképpen. Shure garancia 100%, hogy van ezekhez.[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz NandorHUN #30855 üzenetére
Elfoglalt szerintem. Előbb-utóbb válaszolni fog. Viszont nagyon korrekt
AGE-T: Én HD25-öt majd ATHESW9-et használtam. Most Shure SE530-at, boldog ember vagyok
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni fülhallgató vásár előtt. Jelenleg egy Sennheiser HD25-1 II fejhallgatót használok, ehhez hangzásvan közel álló fülhallgatót szeretnék. Ami fontos lenne:
Jó izoláció.
Strapabírás/Szerelhetőség.
Minden tartományban legyen hangja, ne csak mély.
Jó ár/érték arány!
Főleg techno, dnb, vonalon hallgatok zenét. Próbáltam IE 7-8 at, nem hozta sz elvártakat. Bár nem volt sok időm tesztelgetni. Olyan 80e ig jó vagyok, fölötte már gondolkodás van
Tipp?For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
NandorHUN
addikt
Valaki tud ajánlani Pesti fülesjavítót? A jack-je megatta magát a fülesemnek, a hardveraproról nézegettem embereket, de azok vagy nem érnek rá vagy sz..nak válaszolni.
THX )www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
descence
tag
Üdvözletem!
Kellene egy kis help.... Megadta magát a jó kis Sennheiser CX-400 II-es fülesem, és most bajban vagyok, milyet kéne a helyére venni.
Kivitel adott, zenei műfajok tekintetében pedig főképp fémzene, de néha előfordul 1-2 "modern" műfaj is (techno...). Ár ~10K
Ha esetleg valamit nem írtam volna le, kérdezzetek, válaszolok
u.i: Tudom, írtam már ide, csak nem találtam a korábbi kérdésemet :S (lehet, csak én vagyok a béna).
-
RunTimeError
tag
válasz szakibá... #30848 üzenetére
AKG K313 esetleg?
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
szakibá...
senior tag
válasz RunTimeError #30847 üzenetére
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
RunTimeError
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani earbud fülhallgatót pár ezer Ft környékén? A lényeg h kényelmes legyen és kevésbé legyen "doboz" hangja. Nem kell hiperszupernek lennie, csak ne doboz hangú.Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
XP NINJA
őstag
Mit ajánlotok 10K-ig?
-kaukázustól dubstepig
-valami nem feltűnő (AKG K518LE van most és nem egy lopakodó fajta )
-agybadugós
-vezérlő és mikrofon jó lenne ha lenne, de szerintem nem fér bele az árbaAKG K375 lenne a legjobb de az persze többszöröse a 10K-nak
-
baluka26
nagyúr
Miért? Én is használtan vettem Shure-om, alap volt, hogy veszek hozzá egy új szett megfelelő méretű füldugót. Más kérdés, hogy csak a füldugó volt annyi, mint a kollega büdzséje.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
MakkeR^
tag
Sziasztok, kb. 6 ezer forintig keresek fülhallgatót, CX300-ra gondoltam használtan, de érdekelnek az alternatívák.
A legfontosabb szempont, hogy minél jobban szűrje a külső zajokat. In-ear / earbud egyaránt jó. -
spadge
tag
Brainwavz R1 tulaj lettem. Váóóó! Igaz a gumiharangokkal kicsit meg vagyok lőve. Most tudatosult bennem, hogy kissé torz vagyok. Egyik fülembe a kicsi jó, másikba meg a közepes. Bár még a duplát nem próbáltam...
-
baluka26
nagyúr
Megjött Meelec S6. Nem szól vállalhatatlanul, azért nem veszélyezteti sem az utazós sem az asztali rendszeremet
Van egy szép nagy mélykiemelése, kicsit sávhatárolt felül, tere kicsi, közepe érdekes
Nagyon kényelmes cserébe!
22 dollárt már csak a tartozékok miatt simán megért[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Erről mit gondoltok ?Pioneer SE-CS12. Semmi extra nem kell csak, hogy szóljon és ne legyen ultragagyi.
-
veterán
vajon a fél órával ezelőtti földrengés összefügg azzal, hogy sokaknak most érkezett meg az akciós bw r1?
hanyas vagy, te disznó?
-
M_o_g_y_i
őstag
Egy kicsi van, de nem zavaró.
Viszont az előző gyorsteszt után rádugtam a teló után hangkártyára (Prodigy HD2) és jött a meglepi, mert mindenféle hangszín-állítás nélkül is élvezhető volt a rock, elektronikus és a komolyzene is.
Persze egy kicsi jót tenne/tesz neki, de anélkül is simán jó a hangja szerintem.Én már pénteken megkaptam volna egyébként, evett is a fene, hogy nem tudtam a hétvégén megzavarni...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
wardemi
senior tag
Sziasztok!
Megadta magát az előző fülesem az Y résznél sajnos (Sennheiser CX 300-II). Nagyon szerettem és sajnálom is, hogy meghalt de ez van. Most szeretnék venni egy másikat. Ugyan úgy in ear fülesre gondoltam 10e plafonnal. Tetszett az asszimetrikus kábel úgy, hogy ha van mód rá bár nem túlzott követelmény ez is jó lenne az új jövevényben. A legfontosabb kritériumom, hogy legalább a CX 300 szintjén legyen vagy följebb az még jobb. Elsősorban ugye utván használnám telefonnal viszont nem fontos, hogy legyen mikrofon inkább csak a zenéimet szeretném a lehető legjobb minőségben hallgatni. Stílusra legjellemzőbb a rock és azok sok sok válfaja és szeretem kihallani az összes kis apró hangot de nem szeretném hogy erőtlen legyen .
Remélem nagyjából sikerült leírnom az elvárásaimat és minden segítséget nagyra értékelek előre is. Köszönöm.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz baluka26 #30830 üzenetére
BW R1 vs MEE S6 vajon hogy viszonyulhat egymáshoz?
Az R1 nekem is megjött végre, egyelőre semmi különös tapasztalat vele, jól szól.
Kicsit mély-hangsúlyos, de annak hiánya zavaróbb lenne.(#30831) kukulec: akkor sok-sok lehetőséget hagysz ki...
Ja, és a webshop is "bolt".[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
kukulec
őstag
válasz beast27 #30826 üzenetére
azért nem írtam keretet, mert nem tudom, hogy mi a legolcsóbb vállalható minőségű eszköz. miután tudom, hogy leharcolom, így nem akarok túl sokat rászánni, mert jövőre vélhetően újra kell vennem egyet.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
veterán
-
-
kukulec
őstag
hello, futáshoz keresek valami normális hangzású, szimmetrikus fülhallgatót. nem kell, hogy a legszuperebb hangzása legyen, mert rendeltetéséből adódóan úgyis 1 év alatt tönkremegy. mit javasoltok?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Blake05
csendes tag
Sziasztok! JBL roxy reference 250 fülesemet cserélnem le. Egy HTC One S-ről hallgatok zenét, ehhez kéne mikrofonos füles. Adná magát a Beats füles de több helyen olvastam hogy ár-érték arányban nagyon nem éri meg. Átolvastam a téma összefoglalót, és sok hozzászólást is, Brainwavz M1...M5 (némelyik között a jelentős különbséget nem látom), illetve Xears II ill III-as füleseket néztem ki, de jo lenne ha mikrofonos is lenne, és ezek közül nincs mindegyiknek. Az előbb felsoroltak közül melyik lenne a legjobb? persze más típusokra is szívesen várok tippeket, árban szeretnék 12e alatt maradni. Előre is köszönöm a segítséget.
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Ma sajnos a JV fülesem bal oldala meghalt, kéne valami más.-Vegyes zene, drum and bass, dubstep, rap, r&b, rock, gyakorlatilag minden.
-Szép tisztán szóljon, ne nyak mögött vezethető legyen.
-5k-ig jó lenne megúszi.
-Fülbe nyomható kéne, ne fül felett vezethető, hanem hagyományos. Távirányító, mikrofon nem feltétel, de pozitívum ha van (iPhone 4).
- Eddig az Apple Earpods fülest néztem, illetve Ministry Of Sound MOS001-et. -
hobbyone
aktív tag
Néha felmerül, hogy ajánljunk strapabíró fülest. Erre egy alternatíva a Philips O'Neill SHO2200.
Itthon 12 rugó körül van, az ebay-en olcsóbb.
Vélemények: amazon.com, ljokerl -
baluka26
nagyúr
válasz akela91 #30816 üzenetére
Nekem még az új S-es is nyomja kicsit a fülemet, a sokat használt kényelmes. Shure foamról beszélek, gumiból simán jó az S-es, M-est be sem tudom tuszkolni a fülembe.
-
Alg
veterán
válasz dReFiX #30810 üzenetére
Csak egy helyet szerettem volna, ahonnan biztonsággal megrendelhetem.
Na ez a másik probléma ami miatt nem ajánljuk, ellenőrzött forrásból drága (10k+), az ilyen 3-4-5 ezres vaterás, ebayes daraboknak meg nagyon nagy része hamisítvány,
-
Alg
veterán
válasz dReFiX #30810 üzenetére
Volt cx300-am, még mikor kijött utána nem sokkal.
Fél év után egyik oldal elhalkult. Következő, fél év után egyszerűen szétmállott a bogyó alatti gumiborítás, és kontaktos lett. Testvére, akg k324p - ugyanez, csak ott még a krómszerű borítás is undorítóan kopott.
PL50 napi használatban van másfél éve, és még mindig ugyanolyan mint újkorában, kopásnak, kábeltörésnek, elhasználódásnak nyoma sincs, pedig még csak nem is tokban hordom (ha nem a nyakamban van akkor asztalon, nagyon ritkán táskában, de akkor nagyon figyelek hogy és hova teszem el.)
A hangbeli különbségről meg inkább ne is beszéljünk.
De jó, akkor meelec M6/S6 - nem szarkoreai/kínai, hanem USA gyártmány, mélye is van, kényelmes is, még mindig jobban megéri mint a senn cx.
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
válasz akela91 #30808 üzenetére
Értem, én is rendeltem már olyat, csilivilli doboz, aztán megfogtam a fülest és kb olyan anyagminősége volt hogy majdnem besírtam 7ezer forintért ilyen 100 forintos fülesnek hat egy sennheiser melett. Nem igazán nézem ki abból a fülesből, hogy fél évnél többet kibír. Sennheiser nekem bevált, elég brutál terhelést kap (gyakorlatilag 0-24) de 2 évet simán kibír. Bár tisztában vagyok vele, hogy itt a topicban nem preferáljátok. Csak egy helyet szerettem volna, ahonnan biztonsággal megrendelhetem.
-
veterán
válasz tboldi #30806 üzenetére
pont ugyanígy, ma hoztam el. elsőre nem tetszett különösebben, aztán meglett az ideális (a kicsi) bogyó, és azzal jó lett érezhetően kerekebb, mint az akg k324p, pedig azt is szerettem. a mély tényleg elég hangsúlyos, de közben megvan a többi tartomány is, szép tiszta az egész.
még csak telefonnal teszteltem (htc desire), az pedig hangban nem egy csúcsminőség, majd meglátjuk, mit tud a sansával.ami nem tetszett, hogy kicsit nehéz volt úgy hajtogatni, hogy ne akarjon a fülemből folyton kimászni, de úgy tűnik, most már jó maradt.
a lényeg, eddig tetszik
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
akela91
addikt
válasz spadge #30807 üzenetére
Naná hogy jó. Ismerős érzés.
(#30805) dReFiX: Cx 300II-őt külföldről így érdemes: mp4nation.com --> Brainwavz R1 -> Buy.
Viccen kívül cx 300II-ről váltottam erre, mivel hasonló karakterisztikájú (mélykiemeléses), viszont fele annyira se nyomja el a közepet, magasat mint a sennheiser.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Tegnap megjött a Brainwavz R1-em (bár csak ma tudtam érte menni). Első benyomás:
Az előd egy Arctic E351-es volt. -
dReFiX
senior tag
Hali, Sennheiser cx300 II fülest külföldről honnan lenne érdemes rendelni, ami megbízható illetve korrekt áron kaptató ? Köszi.
-
törölt tag
válasz Blackhole13 #30801 üzenetére
mondjuk PL50 után ne csodálkozz, hogy sok a mély
-
akela91
addikt
válasz Blackhole13 #30801 üzenetére
CX300 II gyakorlatilag csak mélykiemelés az egész. R1 sokkal jobb középen és magason is.
-
Blackhole13
senior tag
Van nálam éppen egy R1 és egy ProAlpha. Őszntén szólva nem értem az R1 iránti lelkesedést, számomra zavaróan nagy mértékű a mélykiemelése, és az a baj, ez rányomja a többi tartományra is a bélyegét. Karakterben beatsre és társaira hajaz, persze azért több részletességgel. A proalpha nekem lényegesen jobbnak tűnik. Reméltem, hogy valamelyik jobb lesz a PL50nél, de sajnos nem.
Ha valakit érdekel egy zsír új, kipróbáld R1, írjon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest