- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Így már nehezebb a dolog. Nem hallottam ugyan, de esetleg ott a Heritage, lehet vele egy próbát tenni. Max visszaküldöd.
Ha mégis el tudod engedni a balanced témát, akkor meg ADI-2. Hátha garis.Nézem őket, nézem. Hát nem tom. Mire ezekből itthon is megvásárolható dolog lesz az még biztosan igen sok idő.
-
Klemice
senior tag
Sziasztok!
Egy LG 50UM7450 készülékhez szeretnék hifit csatlakoztatni. Ehhez rendeltem egy FiiO D03K Taishan D/A átalakítót, ami még nem érkezett meg (továbbá egy két méteres optikai kábelt, hogy a tv-t és a DAC-ot össze tudjam kötni). Ezzel bukni fogom a tv-ről a hangerő szabályzást? Vagy csak akkor derül ki, mikor összedugom az eszközöket, mert minden tv egyedi?
Előre is köszönöm! -
Pierre75
senior tag
válasz
#20584850 #81438 üzenetére
Mivel hallgatod az 58x-et?
Ha kevés magas van jelen, azt a dac fojtja el, mert nekem transparens dac-kal hallgatva elegendő magas volt Emma Kirby-hez és Kalmár Magdához is.
A tér valóban nem túl nagy, bár nekem inkább a mélység érzet hiányzik, én azt az AD900x-el oldottam meg (nagyzenekari - és kórusművekre azt használom). -
törölt tag
válasz
Eugene Roe #81436 üzenetére
Az 58x egy jó mindenes fejes lehet hasonlígatni de akkor is csak egy jó mindenes fejes.
Komolyzenére nekem annyira nem jön be, kevés a tér kevés a magas, vagy kellene alá nekem egy picit magasba húzó vas de akkor is marad a szerényebb tér.
Mágneses fejest meg nem biztos, hogy akarok... -
:AMF:
senior tag
Loxjie p20 a britektől 99 dollárért.
-
Sword
őstag
Szia,
Az elmúlt 1.5 hétben a Q5S-em talán a non-stop asztali használattól talán, talán akku hibától egy év után felpúposodott. Szerencsémre iJoe-ék elintézték a cserét asap.
Emiatt viszont kénytelen vagyok az itthoni beszerzés irányába mozogni, nem merek gari nélkül vásárolni.
Esetleg valami ajánlat itthonról?
+1: FIIO K9/K9PRO-t várom. Van valami véleményed róla? (tudom, hogy még csak specifikáció van, max. 1-1 kép a neten). Érdemes rá várni? 650/800$ ár nekem már nagyon felső korlátos -
niof
veterán
válasz
HUNNIA1920 #81432 üzenetére
Hallani úgysem fogod... Láthatóan nem működik.
-
cooi11
senior tag
Üdvözlet hozzá értök!
Tv-re szeretném kötni a Tannoy
aktív hangfal párom!
egy egyszerű ( olcsó ) megoldásra
lenne szükségem.
Tv kimenet: 3.5 jack, optika, ARC.
Van egy Tascam US 2x2 de az nem
tudom összehozni vele. -
-
Sinesol
veterán
válasz
Drenadar #81425 üzenetére
Hát, elvileg az 599 az 5-ös szeria teteje a jelenleg kaphato modellek közül. Az 58x pedig becsapos szamozas, mivel a sokak altal kedvelt régi HD580-as tipust adta ki ilyen néven a Massdrop, amely fejes anno gyakorlatilag a HD600 prototipusa volt.
Szóval itt a nev a kedvelt regi darabra utal, nem pedig a jelenlegi szeriakon belüli helyére. Mondjuk pont ugyanolyan nem lett, meg modositott 5-ös szerias drivert is hasznal, de közel a 6-os szeria hangjat hozza. -
törölt tag
válasz
HD599, (Hd58X, HD6XX,) HD600, HD650 HD660S
Árban így jönnek de attól függ, hogy milyen hangzást keresel pl a 650 hiába drágább újabb, de mégis vannak akik a HD600-ast szeretik jobban.
Számomra a komolyzene miatt a HD600 lenne a nyerő ár/érték arányban, vagy hasonló hangzású, nagyobb térérzetű fejes. -
s4tch
veterán
válasz
Közepes cucc. Nem pocsék, de ha belemerülsz egy kicsit is ebbe a hobbiba, fogod látni, hogy olcsóbban van jobb hang. Hallgasd, szeresd, szolgáld ki, aztán majd látod, milyen hosszabb távon. Nekem a kényelme tetszett leginkább. Lehet, hogy neked pont bejön a hangja is.
-
Drenadar
veterán
de most akkor tudom hogy rossz a topic de valaki mondja már el hogy hol helyezkedik el a ranglétrán a hd599 (igen sajna ez már megvan).
-
s4tch
veterán
válasz
#98320896 #81421 üzenetére
A cyber bullying mellett keress rá a snowflake és a zero self reflection kifejezésekre is. Általában nem vagyok oda a röhögcsélve felkérdezésért, pláne, ha nincs mögötte odafigyelés, tapasztalat és minimális erőfeszítés.
Nyilván hallottam a Cobaltot, fehér_ember kolléga eszköze volt nálam (amitől már ő is megvált azóta). Ha tényleg vetted volna a minimális fáradságot, megtaláltad volna, amit írtam róla. Röviden: jó cucc, ha sikerül megfelelő eszközzel párosítani (nekem ez a Hifiman RE400 volt elsősorban), de egy asztali forrást nem vált ki, ráadásul meglehetősen drága is.
-
Sinesol
veterán
válasz
#98320896 #81421 üzenetére
Szerintem nem tudod mi az a cyber bullying, ha az a komment szerinted kimeriti a fogalmát. Ráadásul epp te mentél neki, fura hogy meglepődsz ha visszaszól. Egyebkent igaza van, ha visszaolvasnal latnad, hogy többször is szo volt rola mostanaban, hogy a Dragonfly kevés komolyabb fejesekhez.
-
törölt tag
válasz
Gzula[HUN] #81416 üzenetére
Így már azért húzósabb az ára. Olcsóbban megoldva pl .[link]
-
Drenadar
veterán
válasz
Gzula[HUN] #81416 üzenetére
hogy s4tch azt írta hogy nem egy jó hangzású füles
viccet félre téve lehet hogy ez sincs rendesen meghajtva.(sb Z hangkártya). És ha már ezen gondolkodtam hogy meg kellene hajtani akkor már azon is elkezdtem kattogni, hogy olyan dacot venni ami ha lecserélem ezt arra is jó legyen és akkor elkezdtem nézegetni a hd650-et és a hd660s-t.
a keretet a dacra gondoltam nem mindenre -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
#20584850 #81414 üzenetére
Vám az nem megy rá, "csak" 27% áfa, meg (ha a posta intézi) 3.600.-HUF vámkezelési díj. Már ha fennakad, mert volt itt már olyan, akinek nem. Szóval most valamivel 76ezer felett állna meg, mert pár hete még 300HUF alatt volt 1$, most meg 310 felett.
Drenadar: Mi "hiányzik" a Sennheiser HD599-ből? Miért cserélnéd?
-
s4tch
veterán
válasz
Drenadar #81405 üzenetére
A külön táp ne zavarjon, egy kategóriával feljebb elvétve lehet olyan cuccot találni, ami usb-ről kapja az áramot. Bizonyos eszközök esetében egy nem gyári táppal lehet dobni a hangminőségen.
A Dragonfly-t szerintem felejtsd el, pláne, ha tényleg HD650 a cél. Fülhallgató és telefon közé jó megoldás, de te nem ilyesmit keresel.
-
Drenadar
veterán
válasz
Sinesol #81403 üzenetére
Köszönöm a tippeket
úgyérzem jól meg kell fontolni mit lépek.
s4tch: köszi neked is, természetesen ha indokolt hogy várjak még nagyobb keretre, akkor meglépem azt is.
eddig első látszatra jobban bejönne "hely" miatt a kompactabb megoldások. kár hogy a k5pronak külön áram kell(jó tudom ez már csak szőrszálhasogatás)
-
s4tch
veterán
válasz
Sinesol #81403 üzenetére
Ezek a kombók elég nehezen jönnek ki 50 rongy körüli keretből.
Én ezt nézném meg:
https://hardverapro.hu/apro/nad_d1050_dac_4/friss.html -
Sinesol
veterán
válasz
Drenadar #81402 üzenetére
Ami bestbuy manapsag, az a Topping e30+L30 kombo, esetleg Magni3+Modi3, de ez utobbihoz altalaban nehez hozzajutni. Ez mind külföld, de EU-n belülről, szoval par nap, egy hét es itt van.
Esetleg itthonrol a Fiio K5 pro az, ami erősitést tekintve elég jo erőben van 650 alá is, viszont a Dac resz ott sem nevezhető tul erősnek.
Persze lehet hogy bőven meg leszel vele igy is elégedve, mivel nagy gond nincs vele, ha meg megis ugy erzed, akkor veszel elé egy külön dac-ot. A K3-nal annyival mindenkepp jobb egybecucc, hogy nincs gond az erejevel, az ugyanis joval nagyobb gond mint egy kicsit gyengebb dac.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest