Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Néhány info a Sabaj D3-ról. Tényleg kattog egyet bekapcsoláskor, ami függ a hangerő beállításától, hogy mennyire hangos. Nem hiszem, hogy károsítaná a fejhallgatót, pont ezért mert hangerő függő. Hálózati betápra dugva sem érzek különbséget hangerő vagy a hangzás terén, felesleges ezért külön konnektorba dugni. A 32 Ohm-os fejhallgatóval nagyon hangos, elég közepesen feltekerni, valamikor még menet közben abból is vissza kell vennem a hangosabb részeknél a számban, mert zavaró. Nagyobb impedanciájú fejhallgatót is biztosan elbír. A potméter digitális rajta, és ha Windows-ban maxra rakom a hangerőt, akkor nem valami finoman szabályozható, egy kis tekeréssel is nagyok a változások. Szóval az ajánlottakkal ellentétben visszaveszem 50%-ra Windows-nál a hangerőt emiatt. Az alaplapi hangkártya néhány számnál berecsegett a különösen hangos részeknél, ahol többen is énekelnek, ennek viszont az sem okoz problémát, ahogy elvárható. Írták pár review-ban, hogy könyörtelen a zenék minőségével kapcsolatban, ezt meg tudom erősíteni, a legkisebb hibát, recsegést is hallani a felvételen, nem ken el semmit. Tényleg alu és nem műanyag a borítása, bár a fényképeken úgy tűnik. Elég nagy a hőleadó felülete a kisebb DAC-okhoz képest, mégis kéz meleg ha járatom.
Innen rendeltem: [link]. A csomagolás ahhoz képest, hogy több, mint 1000km-t utazott a DHL-el szerintem sem megfelelő (több comment-ben is írták). Cellux-al leragasztották az eredeti Sabaj-os dobozt, nem rakták külön szivaccsal bélelt dobozba, plusz telenyomták DHL-es matricákkal. Engem zavar az ilyesmi, mert meg szoktam tartani jó állapotban az eredeti dobozokat. A doboznak csak az alján van szivacs, úgyhogy fentről simán megüthette volna bármi. A DHL-es szállítás ezt leszámítva egész pontos feb 17-én rendeltem, feb 28-ra jósolták, és csak két napot késett, ami nekem elfogadható. Egyelőre még hallgatom pár napot mielőtt review-ot küldök. Maradni marad, ha rendben lesz ezután is.
Ami még feltűnt, hogy nagyon nem illik hozzá a fehér USB kábel, és jó lenne lecserélni azt is feketére, illetve, hogy a 44.1/48 led pirosan ég rajta, ami remélem nem valami hibát jelez. Holnap vagy holnapután megnézem a mini hifi-vel is, ha megjött az RCA kábel, kíváncsi vagyok azzal hogy szól majd. Bár amilyen erősítő abban lehet, nem hiszem, hogy egy nagy élmény lesz...
-
GML
őstag
válasz
milkabrams #61896 üzenetére
Azt a realtek szoftverében tudod beállítani, viszont akkor nem fog kelleni a sanskrit.
-
GML
őstag
válasz
milkabrams #61894 üzenetére
Ha azt a hátlapu kimenetet szeretnéd használni, akkor a sanskritot le is húzhatod a gépről.
A fenti útvonalat kell követned. Ha nincs erősítő, akkor szerezz/vegyél egyet. -
inf3rno
nagyúr
Ahogy nézem csak 24bit, 192kHz-re lehet beállítani, lehet, hogy mégsem ez lesz a jó driver. Írtam közben a Sabaj-nak, hogy tákolják meg az oldalukat, mert nem tudom lerántani a driver-t. 24 biten is egész jól szól amúgy. Úgy néz ki, hogy a tekerés miatti kattogást a VLC player okozza, mert ugyanúgy van ezzel is, kipróbálok majd más lejátszót. Azt hiszem elleszek a tesztelésével most egy pár napig. :-)
-
GML
őstag
válasz
milkabrams #61890 üzenetére
Nem.
Úgy néz ki, hogy
Forrás (PC, bármi) -> Sanskrit(USB/optikai/Coax) -> RCA kimenet -> Erősítő -> hangkeltő(fejhallgató/hangdoboz) -
inf3rno
nagyúr
A régi Sanskrit 6th Driver (2016-12-23), amivel nekem összejött setup.exe-vel indítva, nem csak úgy kikeresve. A többivel illesztőprogram hibát írt, de lehet, hogy én próbáltam rosszul, és azokkal is menne. Van hangereje, közelében sem vagyok a maxnak. Maxra feltekerve kb. úgy szól, mint egy kisebb hangfal.
Ezeket is kell járatni pár napig, hogy letisztuljanak, mint a fejhallgatókat?
-
GML
őstag
válasz
milkabrams #61888 üzenetére
Mi van a sanskrit után? Az csak egy DAC. pre outtal. az bemegy egy erősítőbe... ugye?
-
Bodz
nagyúr
válasz
milkabrams #61884 üzenetére
-
GML
őstag
válasz
milkabrams #61884 üzenetére
A win alatt az az elsődleges hangkeltő?
-
Bodz
nagyúr
válasz
inf3rno #61880 üzenetére
A Magic, Sanskrit driverével próbálkozz.
(#61871) jolti: Hogyne ismernénk, egy csomószor volt már róla szó a topikban.
(#61876) milkabrams: Gondolom nincs lenémítva, be van lőve alapértelmezett eszköznek Winben, lejátszóban kimeneti eszköznek, az usb bemenet van kiválasztva a dac-on.
-
inf3rno
nagyúr
Nekem ma jött meg végre a Sabaj D3. Eddig szopóág van vele, a Windows 7 nem ismeri fel, és nem tudom letölteni a driver-t hozzá a sabaj.com-ról, mert hibát ír. Esetleg létezik valami alternatív forrás is Sabaj driverekre?
-
gabika0013
tag
Kingston HyperX Cloud + JBL LSR305 és/vagy Klipsch R-15PM kombóhoz milyen hangkártyát, DAC-ot ajánlanátok úgy 40.000Ft-ig. Jelenleg egy Xonar DG-t használok. Logilink ua0211 jó lenne?
-
susnament
csendes tag
Az Smsl shop nem csomagolta az M7-et, aztán lejárt a 2 nap postázási idő így automatikusan refund lett belőle...
Elnézést kértek és elvileg adtak 10% kedvezményt a következő vásárlására, nem tudom várjak-e a refundra vagy rendeljek egyet újra, már beleéltem magam... -
jolti
senior tag
válasz
#56474624 #61872 üzenetére
Elvileg meg lehetne oldani nem?
Hisz az olvasó mechanikából is bemegy a dac-ba valahogy a jel. Gondolom arra csak rá lehet valahogy csatlakozni.
Vagy kikapni belőle a dac-ot és egy házba belerakni.
Mindegy az akkor egy következő project lesz.
Moat megveszem vagy a kisDacot, de inkább a Sanskrit-et és tesztelem azzal.Azt csak offban kérdezném, hogy van egy kb. első kiadású, (most már gagyi, de akkor még jó) Lg házimozi erősítő, kis műanyag mikka-makka hangszórókkal, de már vagy 5 éve be sem volt kapcsolva és most szeretném beüzemelni, mert a sima tévénél biztos jobb a hangja. (Panasonic 42 S20 plazma).
Van egy Asus Oplay
media player-em.
A kérdésem az lenne, hogy ezez a mikka-makka (Lh-d6245) rendszeren csak 1 db L-R rca aux bemenet van, tehát ezen, ha beleviszem az Oplay-ből a jelet rca-an, akkor abból lehet 5.1-es hangot kicsikarni, vagy csak a sztereót viszi át?
Meg van még egy, mivel itt csak hifisták vannak.
Azokat a gagyi műanyag kis dobozokat akarom lecserélni, valami rendesebb, kis költségvetésű hangfalakra, mert ezek ugy szólnak, mintha tejfölös dobozokat hallgatnék.
Néztem, de nem nagyon találok olyan olcsóbb polcos hangszórókat, csak azt a Auna vagy mi a neve. 13ezer forint per pár. Ezt ismeritek?
Fa dobozos, meg kb. 5x akkorák, mint ezek a kis tejfölös dobozok, tehát gondolom, hogy sokkal jobban szólnak.
A mélynyomó, meg a center az jamo, még régen lecsereltem oket, de aztán megrekedt ez folyamat.
Tehát úgy tudnám majd megvenni, hogy egyik hónapban kettőt, aztán majd a másik honapban megint kettőt hátra.
Igy legalább normálisabb hangja lenne. Elvileg.
Szerintetek? -
törölt tag
Az már újabb generációs (persze így is vintage). Biztosan nem rossz amúgy az sem, 5000-et röhögve megérhet, ha tényleg jól olvas, de a hangkarakteréről sajnos nem tudok nyilatkozni. A Philips CD-150-ről, 350-ről, 204-ről, 304-ről tudom, hogy a hangkarakterük bizonyosan passzol a DT880-hoz (még a plüsspárnás 770 premium editionhöz is, én hallgattam is egy CD-350-nel, csak behalt rajta valami; el kéne vinnem szerelőhöz, bár a lézere már nem az igazi). Van egy másik CD-lejátszóm, egy Proton AC-420 (szintén gyenge a lézere), az már vékonyabb hangú, de meglepő módon nagyon jól szólt a DT770-nel, szerintem mai napig azt mondanám, hogy arról szólt a legmuzikálisabban, annyira egyben volt vele az előadás, miközben nagyon szépen részletezett is.
Sok jó hangú CD-lejátszót árulnak tényleg, csak a hátrányuk nyilvánvaló (csak Audio CD, haldokló lézer esetleg, vagy csak néhány év múlva). Ha valaki meg tudja oldani rá a digitális bemenetet, akkor nagyon megérheti, mert relatíve olcsón lehet velük jó hanghoz jutni, és általában ezeknél a vintage CD-lejátszóknál jobban ügyeltek a zenei, összeszedett megszólalásra, én ezt tapasztaltam.
-
mcs
veterán
válasz
Spíler #61866 üzenetére
Az a hülye helyzet adódott, hogy gallyra vágtam a videokártyám hűtését, és ha veszek rá újat, akkor az be fogja fedni azt az egyetlen pci-e x1 slotomat, amiben éppen a Xonar DGX van. Megy az agyalás ezerrel.
Ha vennék E10K-t, akkor ugye az alsó mélytartományból nem csippantana le? A felső 100-200 Hz még nem zavarna, ha visszafogottabb lenne. -
mcs
veterán
Sony MDR-XB950 fejeshez lenne értelme Fiio E10K-t vennem?
-
törölt tag
Eszembe jutott most valami, aminek tényleg jó húsos mélyei vannak és vastag, "analógos" hangzása. Azok az ősrégi, 14 bites Philips CD-lejátszók (TDA1540-nel). Vaterán szoktak menni, egy Philips CD 150 vagy CD 350 általában elég emberséges áron beszerezhető.
Csak ugye ezek csak Audio CD-ket játszanak le (már ha olyan állapotban van a lézerük, amúgy nem egyszerű mutatvány lézeregységet/mechanikát szerezni bele, ha már olvasási gond van vele), ez a hátrány, de abban szinte biztos vagyok, hogy olyanról hallgatva elégedett lennél még a DT880 mélyeivel is. Tényleg annyira másképp szólnak azok az első generációs Philipsek, mint a modern DAC-ok, CD-lejátszók. Igazából egy ilyenre kellene digitális bemenetet fabrikáltatni, akkor mint külső DAC is használható lenne. Ráadásul még a közepet is jobban előtérbe helyezi picit, magasban visszafogottabb, pont illik a DT880 karakteréhez. -
Fandango
veterán
válasz
milkabrams #61862 üzenetére
Windowsban megjelenik az audio eszközöknél a DAC? Minden kábel jól be van dugva, illetve jók a kábelek?
-
Fandango
veterán
válasz
milkabrams #61860 üzenetére
Mivel programmal próbáltad?
-
sas55
aktív tag
válasz
milkabrams #61858 üzenetére
Kicsomagolás után átírod a kínai karaktereket
-
törölt tag
válasz
milkabrams #61854 üzenetére
*SMSL
-
sas55
aktív tag
válasz
milkabrams #61854 üzenetére
[link] saját drivert rakd fel.
-
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams #61853 üzenetére
*SMLS
-
milkabrams
őstag
Csere által hozzám került egy SLMS Sanskrit 6th. USB-vel csatlakoztattam PC-hez, a win10 telepített valamit, viszont ha azt választom lejátszóeszköznek meg sem szólal.
-
jolti
senior tag
válasz
#56474624 #61847 üzenetére
Köszi Csoki sokat segítettél!
De sejtem, hogy mire gondolsz!(#61849) Bodz
Az jó az?
Olyan műanyagkupcak' tűnik.
Én inkább erre gondoltam volna. -
törölt tag
Egy külön DAC beszerzése abszolút kétélű dolog szerintem, mert egy mobiltelefonhoz képest rendszerint a magastartomány is jobban érvényesül, amellett, hogy a mély is dinamikusabb lehet, tehát nem biztos, hogy összességében arányaiban többnek fogod érzékelni a mélyet. A plüsspárnás dt770-nél például mobilról kissé brummogós volt a mélye, hangkártyáról jóval fegyelmezettebb volt, a magas meg idegesítőbb (kevésbé fedett, előhozta a dt770 magaskiemelését), összességében kevésbé mélyorientált lett jobb forrásról.
Persze egy jobb DAC bármilyen fejhallgatóhoz jól jön, tehát nem pénzherdálás hosszú távon. -
jolti
senior tag
Hali!
Lassan időszerű lesz a dac beszerzése a Presenter3 - hoz.
Az eredeti terv a hozzávaló kisDac beszerzése.
A kérdésem az lenne hogy ezen az áron, illetve esetleg egy pár ezer forinttal megpótlva kapok e jobbat?
Mert nem ragaszkodom a kisDachoz, ha mondjuk kicsivel többért sokkal jobbat kapok. -
bteebi
veterán
Köszi, fontolóra veszem
. Amúgy az M6-ról és az M7-ről lehet tudni némi infót, pozitívak a vásárlói visszajelzések, de nyilván nincs annyi vélemény, tapasztalat, mint mondjuk a Fiio-ról. Drágább is, ismeretlenebb is, de ettől még simán lehet sokkal jobb is. Na egyelőre marad a gondolkodás, a végén meg majd lehet, hogy kockadobással vagy zsákban futással döntöm el, hogy melyik legyen a befutó
(na jó, nem). Ha a pénz nem számítana, akkor egyszerűbb lenne a helyzet. Mindenesetre szerencsére nem nagyon sürgős a vásárlás, szóval egy kicsit még majd agyalok rajta.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
susnament #61837 üzenetére
Eredetileg én is azt akartam, de végül jobban megtetszett a dupla 4495SEQ panel, így ezt vettem. a szimplát próbálták többen is diy fórumokon, tetszett nekik. Kapcsolási rajz nincs hozzá, viszont a szarvashibákat, amiket a 2017es tervezésű paneleknél irtak, ebbe már nem rakták bele.
Nem lesz ez se olcsóbb, de reményeim szerint jobb lesz. Papiron mindenképp. Ha nem vámolják, akkor 2e opa, 20e panel, 20e trafó+9e xmos, 8e doboz. 59e, és még dolgozni is kell vele. plusz eladhatatlan.
-
Bodz
nagyúr
válasz
bteebi #61840 üzenetére
Amúgy ha mindenáron valami ismeretlen cuccot akarsz kipróbálni, akkor Serenade iDSD. Érzem hogy nem lehet rossz az áráért.
Elég meggyőző a bácsi is, nem?
(#61837) susnament: Szuper. Várjuk a véleményt.
-
bteebi
veterán
válasz
susnament #61839 üzenetére
Köszi neked is
. Hát lehet, hogy alszom még rá egyet-kettőt, esetleg megvárom a véleményed az M7-ről
. Én az Amazonon nézelődtem, de az Aliexpressről azért olcsóbb lenne. Nekem Angliába kell, szóval a UK raktárjuk esetében végképp nem kellene, hogy gond legyen az egyéb költségekkel
. Az M6 jelen állás szerint kb. 170, az M7 pedig 212 dollár lenne (elvben kb. 44, illetve 55 ezer JMFt). Hát nem tudom. Most költöttem el vagy 100k-t fotós cuccokra, és (sajnos) mostanában nem is szoktam túl sűrűn zenét hallgatni, úgyhogy alapból szívesebben költenék kevesebbet... de persze ez hosszú távra lenne. Na majd meglássam
.
-
susnament
csendes tag
válasz
bteebi #61838 üzenetére
Az M7-est Aliexpressről rendeltem, az smsl store-nak van Angliai raktára, így nem kell vámot és áfát fizetni(remélem
). 57.000 Ft lett a vége szállítással együtt. Az M6-ossal is szemeztem, az kb. 45 ezerre jött volna ki, de a tekerő gomb és legfőképpen a beépített táp miatt döntöttem az M7 mellett. Az M6-hoz ajánlják egy jobb táp megvételét, ami kb. +20 ezer.
-
bteebi
veterán
Köszi a magyarázatot! Most néztem meg az SMSL M7-est, annyi pénz még talán beleférne
. Többek szerint olyasmi a hangzása, mint az E10K-é (fura lenne...), de volt egy kommentelő, akinek van ez is, az is, meg normális fejesei (DT 770 Pro meg AKG K712), és szerinte meg egyértelműen jobb az M6. Illene is, mert jóval drágább... Arról hallottál valamit? Nekem eléggé jónak, szimpatikusnak tűnik.
Könnyen lehet egyébként, hogy D3 lesz a vége, sőt még az E10K se teljesen kizárt, de ez az M6-os eléggé megdobogtatta a szívemet
.
-
susnament
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy smsl m7-est, kíváncsi vagyok rá mit fog tudni. Volt kölcsönbe nálam egy Audiolab q-dac, ahhoz tudom majd mérni. Majdnem tudtam venni egy használt Teac UD-H01-et csak elvitték előlem. Sokat gondolkodtam hogy megérheti-e egy kínai cucc egy használt márkás dac helyett, nemsokára kiderül. Sajna kevés teszt van a kínai dolgokról, főleg nem összehasonlító, megbízható forrásból. Úgyhogy a puding próbája az evés...
-
bkercso
nagyúr
válasz
Speeedfire #61827 üzenetére
Ez egy játék, tanulási folyamat a részemről. Kézzel készült terméknáél ugye ezt könnyű játszani. Ezért fejlesztek egyelőre, nem azért a "busás" haszonért, ami van belőle, mert azért nem érné meg ezzel fogalkozni.
1000-es darabszám alatt nincs értelme anyagolag szerintem.
-
bkercso
nagyúr
válasz
Speeedfire #61824 üzenetére
A P2 folyamatosan fejlődött (ahogyan az 1 is), nem jelöltem a változtatásokat a nevében. Az utolsó kb. 30% kapott külön tápszűrést az OPÁ-nál, így sokat simult a hangja.
A P3 MKII sok tekintetben tovább javult.
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #61814 üzenetére
Jól értem, hogy csak ennyi változott és hangzásban nincs változás?
"Változások: az erősítő új házat kapott, lehet bele DAC-kártyát tenni és szinte bármilyen műveleti erősítőt befogad."Bkercso meg tudod ezt erősíteni?
-
MasterMark
titán
Hello, valami olcsó egyszerű analóg bemenetes kis fejhallgató erősítőt tud valaki mondani? Nagy teljesítmény sem kell, csak erősebb legyen mint egy TV vonalkimenete. Nagymamámnak kellene TV-hez.
Köszi.
-
attiss66
senior tag
Sziasztok! Van egy sennheiser hd 435 fejhallgatóm. kmplayer lejátszóval működtetem pc/win7/-ről. letöltött filmek bluray-ben pöpecül szólnak. viszont, ha a youtube-on nézek vele filmet jócskán visszavesz a hangjából. kérdésem, hogy tudnátok e ajánlani fejhallgatóerősítőt hozzá/akkumlátoros nem kell/ amiben van DAC is? Használt előnyben, már az ára miatt.
-
bteebi
veterán
Sziasztok! DAC-ot, vagy DAC-ként is használható zenelejátszót szeretnék venni max. 40-50 ezer Ft-ig, de nem bánom azt se, ha érdemben olcsóbb. Jó, ha tud USB-t, mert elsősorban számítógépről használnám, de az se baj, ha van saját tápkábele is. Volt szerencsém - igaz csak nagyon rövid időre - kipróbálni egy barátom Fiio E10K-ját, nekem nagyon bejött. Hangminőségben legalább olyat szeretnék, árban meg max. kétszer annyit szánnék rá. Tudnátok ajánlani alternatívákat? Nézelődtem online, de viszonylag vegyes véleményeket találtam.
A Sebaj-suhaj D3 elsőre nem volt annyira bejövős, de ha szerintetek egyértelműen jobb az E10K-nál, akkor jöhetne akár az is. Ezen kívül az SMSL SD793-II PCM1793 DIR9001 tetszett még valamelyest, hasonló árban az E10K-hoz hasonlóan jót, vagy nem megdöbbentően sokkal többért jobbat viszont nem láttam. Egy AKG K701-et és egy Sennheiser HD590-et hajtanék vele, illetve elsősorban az utóbbit. Egyik se nagy impedanciájú (ha jól emlékszem, akkor a Sennheiser 120, az AKG pedig 62 ohmos), és 250-300 ohmnál nagyobb impedanciájú fejest egyelőre nem is tervezek vásárolni.
Előre is köszönöm a javaslatokat!
-
fericske
addikt
Szakértőink, hallatlanban mit szólnak ezhez? [link]
-
Speeedfire
félisten
A presenter és a presenter2 között mi a különbség hangzásban? Esetleg tuning van hozzá?
-
attiss66
senior tag
Sziasztok! Érdeklődök olyan ügyben, hogy van egy sennheiser hd 435 fejhallgató. pc-hez használom filmnézésre. youtube-ról is nézek, de elég halk. letöltött filmekkel nincs gond hangerővel. a fejhallgatóerősítő erre szolgál egyfelől, hogy felerősíti a hangot? tudnátok ajánlani ilyen erősítőt, jó óccsón. de nem ez az elsődleges szempont, jó legyen, ha drágább is.
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Laptophoz szeretnék dac/amp kombót (külső hangkártyát) zenehallgatásra max 20e Ft-ig. Csak fejhallgatók mennének róla, egyenlőre Marshall Major 2 illetve Superlux 662, később talán valami kicsit komolyabb is, de semmi extrém impedanciás. Xonar U7 Mkii-t néztem ki, pont beleférne a keretbe, van ennyiért ennél jobb választás? Külföldről is jöhet, bár jobban örülnék ha minél hamarbb kézhez kapnám.Szerk.: Ha jobban meggondolom néha 1-1 film is menne róla, de nem mérvadó szerintem.
-
megott
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, mert bizonytalan vagyok. Egy Yamaha RX-A860 boldog tulajdonosa vagyok amit nagy megelégedéssel használok házimozira Tannoy (álló)) dobozokkal, mivel sztereóban nem hozta azt a minőséget amit szerettem volna ezért vettem egy régi Yamah A-500-as sztereó erősítőt gyönyörű állapotban. Mondanom sem kell hogy össze sem lehet hasonlítani a két hangot. Igen ám de most szeretném a nagyfelbontású (sztereó DSD, FLAC, stb) zenéimet is évezni a sztereó erősítőn. A lejátszó többségében a PC-m lenne amiben egy SB Audigy 2 Platinum EX zenél, természetesen a külső egységből továbbítottam eddig a digitális jelet. Az SB-nek analóg kimenete csak a kártyán van a külső egységen nincs.
Milyen alternatívát javasoltok?
-Hajtsam az SB analógjáról?
-Vegyek egy külső DAC-ot (Topping D30???)
-Maradjak a digitális átvitelnél a RX-A860-ba és annak analóg kimenetéről hajtsam az A500-at? egyáltalán milyen minőségű az AVR DAC-ja szetereón?Köszönöm segítségeteket.
U.I.:Ha külső DAC, maximum 30.000 forint a keret jelenleg.
Üdv!
Megott
-
Bodz
nagyúr
válasz
ekkold #61798 üzenetére
Musiland 04 MX már 60 dollárért is van. Azzal érdemse foglalkozni. Vannak/voltak vele ugyan driveres gondok, de ha ezeket sikerül megoldani, akkor igen jó hang ennyiért. Bár itt a végén elég jó hírt olvasok.
-
-FreaK-
veterán
válasz
oneal1 #61800 üzenetére
Ilyet használok, kettő is van a háznál. Nem mondanám hogy szegényes mélyben, de ez amúgy is inkább a fulestol függ amit rádugsz. Ennyi pénzért nem kell csodát várni, de nálunk integrált hangkártya és laptop kimenet helyett van, és mindkét esetben jól hallható a javulás.
Egy nagy hátránya van viszont, mégpedig hogy nincs rajta hangerő szabályzó. Erről nem gondolnád elsőre hogy olyan nagy gond lenne, pedig de..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest