Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
Ha kb ki akarod maxolni a rendszered lehetőségeit kábel-ügyileg, szerintem szavazz a Cordialra. Csak hogy meg tudd magad nyugtatni.
Én pl. anno semmi különbséget nem tapasztaltam Beyer 990 Pro - Musiland Dragon US 02 - PC szinten semmilyen kábel cseréjével és a beszerzett párezer forintos külső táppal. Cérna USB és 12 rongyos darab ugyanúgy szólt nálam, az én rendszeremen. Most meg nemrég hatszámjegyű összeget adtam ki egy pár IC-kábelre és egy koax-ra, és a mostani szettem egy egész kategóriát (ha nem kettőt) lépett előre hangzásban. A kábelek fontossága errefelé mindig elég forró talaj.
Egy bizonyos szint alatt szerintem nem érdemes túl sokat kábelre költeni. Egy bizonyos szint felett meg (sajnos vagy nem sajnos), mindent is fogsz hallani/értékelni.
Szerk.: és a Cordial péntekre itt van, pl Thomannról
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- 3D nyomtatás
- Windows 10
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest