Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Mennyire fontos, hogy a Ferrarinál szabadabb vagy?
Kimi Räikkönen: "Nagyon fontos. Ez volt az egyik oka annak, hogy elhagytam a McLarent. A csapattagokkal jól kijöttem, de volt néhány dolog, ami nem tetszett."El tudod képzelni az életedet Formula-1 nélkül?
Kimi Räikkönen: "Akkor egy másik sorozatban vennék részt. Talán raliban. Az egész életem az autósportról szól. Soha nem gondoltam arra, hogy valami mást kellene csinálnom."
-
copin
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Van amikor olyan mintha tippelnék az időjárást. Főleg tavasszal.
-
Pá
addikt
Igaz, hogy néha unatkozol az autóban?
Kimi Räikkönen: "Csak akkor, ha toronymagasan vezetek, mint tavaly Ausztráliában. Ilyenkor előfordul, hogy más dolgokra gondolok, vagy a gombokkal játszom a kormányon."
LOL

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
neeeeeeeeeeeeeee

-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
A közelebbi képen slick gumi van rajta?
-
Integra
titán
lol, az f1 is lassan tiszta ládaderbi lesz...
-
hunnylander
őstag

-
válasz
venember83
üzenetére

-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Tessek, profilbol.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Cyrano de Bergerac sem elölről volt ronda.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Egyébként valóban nem érdekel senkit, hogy hogy néz ki.
A lényeg, hogy aerodinakiailag hatékony legyen.
A szponzorcimkék látszanak és nagyok legyenek.
Ezután ha a festéssel lehet javítani az összképen, megteszik. -
hunnylander
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
De, epp azert linkeltem. Szerintem pont eltalaltak az arany kozeputat, hatekony meretu de meg nem ronda.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
....nem ezt írtam én is a végén??

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tudtam radijeszteni.

-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Egyértelműen tudomány, mégis többnyire az az elv érvényesül, hogy:
holnapra 90%, holnapután 80%.. biztos, amit előrejeleznek.A legnagyobb légtömegeket általában tudják követni. Meg tudják mondani, hogy xy hideg/meleg légtömeg kb. melyik napra érkezik.
Mégis kisebb területekre egész pontosan szinte lehetetlen meghatározni.
Mikor még a mi kis városunkban is megesett olyan, talán egy-másfél hónapja, hogy az egyik felében jégeső hullott, míg a másikban épp, hogy szemerkélt.
Idén hányszor harangoztak be esőt egy hét távlatából? Ha emlékeim nem csalnak nem egyszer...
-
hunnylander
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerintem ez meg messze van a rondatol.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Tökéletesen igazad van!
Így mára elérték, hogy vagy olyan idő lesz amit prognosztizálnak, vagy nem......
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem lenne rossz a 18.8-as idő a mekitől, ha nem slicken futotta volna Kova
Pá: pont erre gondoltam én is, minden futamon esik vagy nagyon alacsony a hőmérséklet. Legyen egy 35/50 fok, aztán nézzük meg melyik autó/pilóta hogy tud bánni a gumikkal
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért az durva, hogy egész nyáron nincs egy tisztességes aszfaltolvasztó futam. Kijárna már néhány a Ferkának.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Neked a hibaszazalekkal es az eselyekkel van problemad. A nagydij hetvegejere esofelhozet varhato, ennyi a lenyegi informacio az altalam kozolt idojarasjelentesnek. 100%-ra meg 15 percre sem lehet josolni, nemhogy napokra.
-
válasz
venember83
üzenetére
"Jó sokat fizethettek, hogy ezért hajlandó így elrondítani az autót az istálló."
Lehet, hogy poénnak szántad, de azért megsúgom, hogy bármelyik csapat felrakna az autójára egy fekete fakockát is akár, ha attól gyorsabbak lennének. Emlékezz a bmw rozmárorrára! Ez nem szépségverseny! (bár szerintem a meci így is igen mutatós)
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ja, 15 perc múlva eső... Tudjuk, ismerjük.

-
hunnylander
őstag
1 KOV 1:18.385 65
2 BOU 1:18.830 59
3 COU 1:19.494 53
4 GRO 1:19.561 71
5 MAS 1:19.611 57
6 NAK 1:19.724 51
7 HEI 1:19.915 51
8 SUT 1:19.965 43
9 BUT 1:20.532 61
10 KOB 1:20.878 53 -
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Persze vannak 15 naposak is, szerencsével bejöhet.
-
pH érték
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért 10 napra nem lehet biztosan előre jelezni az időjárást.
-
tuskooo
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Sztem össze-vissza fog cserélődni. Nem rég még a Ferrari volt előnyben...megy ez szépen felváltva.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Tavaly nagyon egyforma volt itt mindkét csapat. Kimi végig üldözte Lewist. Nem tudom talán most a Merci van egy kicsit lépéselőnyben de a Ferrari majd beveti a lyukas orrkúpot.

-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
A Ferrari megtalálta a hockenheimi gyengélkedésre az okokat. [link]
De miért kellett beszerelni egy olyan hátsó felfüggesztést ami ennyire nem jó. Volt 3 nap teszt a futam előtt... Akkor még jó volt vagy hogy van ez ? -
hunnylander
őstag

A homerseklet meg jo lehet a Ferrarinak, de eso varhato.

-
D@ni88
addikt
Nem tudom mit csinál a Ferrari, igazán fejleszthetne aerora. Mert sztem így fejlesztés nélkül fölösleg kimenni a pályára, csak fogyasztják a kilómétereket meg a benzint és a gumit. Látva hogy a Meki mindent pakol a kocsira amit lát, sztem egy tejesládát is rátennének teszt céljából
Erre a Ferrari ugyan úgy körözget. hát így nem lesz VB... -
vagamo
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezért szeretem/szeretném én ezt : A1 Grand Prix csak hát a közvetítés, de az elgondolás kiváló!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne szerenykedjetek, nem vagytok lassabbak. En mar annak is orulnek, ha valoban egy szinten lenne a ket csapat technikailag es az dontene el a versenyeket, hogy ki milyen jol allitja be es vezeti az autojat.
Badarsag lenne elbizni magunkat, amikor a Ferrari Hockenheimben nem talalta a beallitasokat es egyeb problemakkal kuszkodott. Az akkori eredmenyuk nem mervado a valos erejukre nezve.
Allitolag, egyesek tudni velik, hogy ma tesztelni fogja a Ferrari a capauszonyt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha már lassabbak vagyunk, legalább legyünk szebbek

-
Peat;)
veterán
Mclarenre mehetne egy sárkány festés az elejére, Hondára egy tojó galamb vagy sas ha gyorsulnak, Bmw-re egy krokodill. Anno nekem bejött a jordan festése, szerintem most is lehetnének egy kicsit kreatívak. Utoljára talán Reanult próbálkozott még 2006-ban asszem egy egész autós sárkány szerű vonal festéssel.
Na meg ha megcsinálnák milyen szöveget kapnánk Paliktól meg Gyuszitól.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Alonsót nem hiányolod, esetleg?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Ferrarirol hianyolom a Dumbo-fuleket meg a capauszonyt.

-
vagamo
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
De legalább sikerült kiugrasztanom a bokorból
a nyulat! Annyira ült már ez a topik 
Angol-Merci párosítás nekem akkor sem szimpi, majd ha Németek kezükbe veszik az irányítást, na majd akkor szurkolok is tanán nekik! -
hunnylander
őstag
válasz
vagamo
üzenetére
Viccelsz? Tudatlan vagy.
Az 5-elemes elsoszarnyat, asszimetrikus oldalszekrenyt es motorhutest kirol masoltak? Mert ezek az atutobb fejleszteseik, meg a kivalo futomu es sok egyeb.
A Dumbo-ful nem is biztos, hogy alkalmazva lesz, de az uj szarnytol mar most reszkethetnek az ellenfelek, mert az hasznalva lesz.
Lewis a Dumbo fullel es a capauszonnyal volt olyan gyors a legutobbi ket futamon?
Nem csak annyi fejlesztes van am amit vagamo hozzaerto szeme felfedez. 
-
Oliverda
félisten
válasz
vagamo
üzenetére
Kicsit visszább vehetnél a hülyeségeidből...

Mindenki másol mindenkiről. Ha nem tegnap kezdted el volna nézni az F1-et (vagy esetleg nem csukott szemmel tennéd azt) akkor ezt már rég tudhatnád.
"de szégyen és gyalázat amit a versenypályán csinálnak!"
Valóban felháborító hogy nyernek. Ezt a pofátlanságot...öcsééém.

-
Macka
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Lassan ez a fostalicska ugy fog kinézni, mint egy transformer. Röhej.

-
venember83
nagyúr
válasz
vagamo
üzenetére
Merci és a sport? Ne viccelj, a Mercedes nem sportautó-márka jelenleg, úgyhogy ennyit az image-ükről. A lopás meg túlzás, gondolom te sem írtad komolyan.
Undorítóak a Dumbó-fülek, vagy szárnyas betét reklám lenne? Vajon a Disney vagy az Always a McLaren új szponzora?
Jó sokat fizethettek, hogy ezért hajlandó így elrondítani az autót az istálló. Ennél rosszabb már csak az lenne, ha a Ferrari is adoptálná ezeket. 
-
vagamo
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Nekem meg az, hogy ötletszegények, csak mások fejlesztéseit másolják, vagy lopják el! Így a csalásaikat is jobban tudják leplezni és több időt/energiát tudnak szánni a piszkos trükkjeikre! Egyik kedvenc márkám a MErci, de szégyen és gyalázat amit a versenypályán csinálnak! Ideje a Németeknek kezébe venni az istálló irányítását, mert csak az álszent Angolok lerombolják a Merci imázst!
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nekem, ahogy ránéztem EZ jutott eszembe.
Azért megnézném teljes harci díszben a Mekit: ez az új elem, cápa uszony és a jó öreg viking szárnyak...

-
gV
őstag
még jó h jövőre eltünnik ez a sok randa aero elem az autókról
vajon a lyukas orrkúp maradhat? végülis az nem szárny szal maradhatna -
hunnylander
őstag
FIA begins random engine checks
Na ezzel a veletlenszeru szokas szerinti ellenorzessel mostak egybe a bulvarhirek es a tudatlan laikusok a 'csodakormanyt vizsgalatat' (ami ugye januari es nem is vizsgaljak).
Minden motorgyarto sorra fog kerulni.
-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Milyen eredeti?

Az eredeti az nem magyar cikk, hanem a Daily Telegraph cikke.
Ja es honnan veszed, hogy vizsgaljak a kormanyt?
Mar januar ota ilyen.

-
hunnylander
őstag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem tetszik az uj McLaren. Remelem rakerul meg az uszony is, brutalis kinezete lesz.

-
tuskooo
addikt
Ah, dupla.
-
tuskooo
addikt
Na, ha vki nem hitte el, h Kimi tényleg nem látta a gyereket, haverom ma kb ugyanúgy lökött fel egy kissrácot, tényleg nem lehet látni, ha nem nézel le

-
hunnylander
őstag

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na, en is kiszerkesztettem.

Akkor ujra, az 5-elemes elsoszarny:

-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Inkább a Hondára hasonlít. Jó randa.
-
AMD Power
titán
Szabályos a McLaren trükkös kormánykereke
Túl feltűnő lenne ha ezzel akartak volna csalni (megint).

-
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére

Dumbo ful.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Mondhatnánk, hogy az 5. elem, de az már nem első szárny

Honda koppintás (kivettem)
-
AMD Power
titán
Piquet: Semmin sem változtat a dobogó
Szimpatikus ez a hozzáállás Nelson-tól.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Kíváncsi vagyok mi történt a Mekivel.
-
hunnylander
őstag
Vegeredmeny:
Mark Webber Red Bull Racing 1m19.176 85
Nelson Piquet Renault 1m19.334 95
Kimi Raikkonen Scuderia Ferrari 1m19.434 84
Tonio Liuzzi Toro Rosso 1m19.544 86
Pedro de la Rosa Vodafone McLaren Mercedes 1m19.850 39
Sebastian Bourdais Scuderia Toro Rosso 1m20.029 77
Kazuki Nakajima Williams 1m20.097 88
Timo Glock Toyota 1m20.421 78
Rubens Barrichello Honda Racing 1m20.614 68
Nick Heidfeld BMW Sauber 1m20.896 97 -
hunnylander
őstag
The times here at 13:00
1 WEB 1:19.285 56
2 PIQ 1:19.475 44
3 RAI 1:19.667 47
4 DEL 1:19.879 19
5 BOU 1:20.029 44
6 NAK 1:20.097 54
7 GLO 1:20.421 59
8 LIU 1:20.545 49
9 HEI 1:20.896 54
10 BAR 1:21.122 36De la Rosa korszama es ezen foto rosszat sejtet.

pedig ma akartak tesztelni az uj 5-elemes elsoszarnyat is. Nem lenne idealis, ha tort volna a tesztauto.
-
soulcube
aktív tag
válasz
--Nozbert--
üzenetére
Amúgy a virtuális pályabejáró alapján nagyon gyorsnak tűnik hiába utcai pálya. A falak is nagyon közel vannak, a bukóterek is kicsik. Habár lehet, hogy valóságban más.
-
soulcube
aktív tag
Igazi kihívás lesz ez a valenciai pálya. Még úszni is tudni kell majd a pilótáknak.

"Fennáll a lehetősége annak, hogy egyes versenyzők a vízbe zuhannak, mint korábban Monacóban. A szervezők tisztában vannak ezzel és speciális mentési gyakorlatokat végeztettek a búvárokkal. " [link]
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
görbe tükör
rendben van. -
hunnylander
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Mar Monacoban is ott voltak az extra fulek a kormanyon. Es 'marha sokat' voltak hasznalva.
-
hunnylander
őstag
válasz
vagamo
üzenetére
Mikor esik mar le, hogy nincs mit meglatni? Nincs vizsgalat. A cucc mar reg be lett vizsgalva. Es nem a nyomatekhoz nyul hozza, hanem az engedelyezett tobbfele engine mapping kozott lehet vele manualisan kapcsolgatni. Ez csak noveli a pilota feladatait, es egyaltalan nem akadalyozza meg a kiporgest.
A bulvarcikkekbe pedig a minden futam utan kibocsatott Technical Delegate's Report egyik bejegyzese lett beleferditve, es osszemaszatoltak a ket dolgot. Kismillio dolgot ellenoriznek folyamatosan szamos auton az egesz versenyhetvegen (ezeket irjak le a Reportban), es ki szoktak jelolni motorokat rutinellenorzesre. Meglepodsz? Lewis nyerte a futamot nagy folennyel, es most az o motorjat jeloltek ki vizsgalatra. Nem a kormanyt es a kapcsoloit. Ugyszinten ellenorizni szoktak a ECU-t es a szoftvereket, es a McLarennel mindent rendben talaltak. Ja es a kormanyt is vizsgaljak minden versenyen, az is rendben volt.

A Technical Report szokasszeru rutinvizsgalataibol soha sem szokott hirt csinalni egyik normalis hirportal se. Mert nem hir, hanem hozzatartozik az F1 hatterehez. Abbol sem szokott hir lenni, ha Kimi motorjat vizsgaljak.
-
vagamo
őstag
Ha nagyon unatkoznátok F1 játék

-
Male
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Akkor megvan mitől nézett úgy ki Kimi
#21707: Azért ez nem biztos... lehet a McLarené sokkal jobban sikerült.
Betliltani talán be fogják... de büntetés szerintem sem lesz... nincs miért. (Akkor a végén a Force India nyerné a VB-t
) -
Pá
addikt
omg, 2 éve azt hittem innen már nincs lejjeb. most meg visszasírom az akkori topicot
-
copin
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Jah, év elején nyert egy futamot és utána hosszú csend. Amúgy a kommentedből kitűnik valami: Lewis. ŐőŐőŐ... Ki az a másik? Nem Ő az aki miatt a gyártók versenyét elveszti a mclaren? -csak kukacoskodom
Pá Mi a baj?
-
vagamo
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pár héttel később biztosan okosabbak leszünk!

-
Motion_Blur
félisten
Szerintem sok értelme nincs foglalkozni a témával, ez a cucc rendben van és kész. Legalábbis amit eddig tudunk, az alapján nem ütközik a szabályzattal.
-
vagamo
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Majd meglátjuk!
Bár tudjuk, hogy a Mercitől a csalás nem idegen!
"szabály szerint, nem szabad hozzányúlni (a nyomatékhoz), amikor vált a pilóta. ha utána kavar bele, akkor a szabály betűje ellen talán nem vet - ha igaz a hír, akkor nagyon a határon van a rendszer."SZABÁLYVÁLTOZÁSOK 2008-RA
"ELEKTRONIKA: betiltották a kipörgés gátlót és az egyéb, a vezetést elősegítő elektronikai rendszereket, és bevezették az egységesített
motorvezérlést. Ez utóbbi gyártásával a McLarent bízták meg." -
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerintem se lesz levonás.
Főleg, hogy már régóta van hasonló megoldás és a mekinél se annyira új. [link]
Max majd betiltják, de nem hiszem, hogy bármely szabályt sértene a megoldás. -
vagamo
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem csak bulvár sajtó foglalkozik a témával: [link]
-
copin
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A kánikula segít valakinek?
Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- PayPal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A szepseg relativ, a szezon vege fele, amikor mar minden csapat ezzel megy mar joideje, nem is lesz szembetuno. A verseny a lenyeg.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)