Hirdetés
Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Az F1 Racing-et nagyon ajánlom, mert sok érdekes dolog van benne, amit máshonnan nem igazán lehet megtudni, illetve eszedbe sem jutna rákeresni. Sokat foglalkozik a technikai oldallal, de mélyinterjú is van majdnem minden számban. Nekem a kezdetektől fogva meg van az összes pár számtől eltekintve. Állítólag nagyon elismert emberek írják, olyat is hallottam, hogy 1-2 pilóta mélyintejút csak az F1 Racing-nek ad.
Ja és az utóbbi 10 számból legalább 8 Hamilton címlapos!

Egyébként most újult meg!
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
Nincs harag. El szoktam olvasni a Gorbe Tukroket, a FORMAbontokat, a Futamelozeteseket esatobbit, sot lehet, hogy elo is fizetek az F1 Racingre. (Mondjuk azt nem ok irjak es szerkesztik, de nekik is hoz penzt.) Tisztelem FP-t, es elolvasom az irasait. Tisztelem DS-t, es elolvasom az irasait. De nem mindig tetszik minden.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem, mint 'irodalmi anyag'
tetszett valamennyire, szakmai melysegeket nem is varok tole, azt megszerzem magamnak mashonnan. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Értelmezési probléma. Írtam, hogy nem vagyok Ferraris, így nem az én szám íze szerint van tálalva.
Pont most írtad gv-nek, hogy kitérő válaszokat adott. Hát a tiéd sem volt más. Ráadásul nem is vitának szántam, tényleg puszta kíváncsiság hajt, hogy miben látod te elfogultnak, amikor még Hamiltont is dícséri. De nem csak most, korábban is volt ilyen, pl. a fél Monacoi Görbe Tükör (még a címválasztása is) arról szólt, hogy a McLaren milyen profi csapat, és Hamilton milyen jól vezetett. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"A DS cikk sokkal jobban tetszett, mint az FP"
Ez fájt
Ugye azt tudod, hogy Sanyi bátyánknak fingja sincs a mai F1-ről? Főleg a technikai háttérről. Teljesen érzelmi alapon, mondhatni, hogy populista módon fröcsög össze-vissza. -
uszkart
tag
Alonso a Ferrarihoz! Alig várom! Legalább meglesz az esély, hogy Alonso is Hamilton torkára lép!
-
hunnylander
őstag
Unalmas es kitero valaszokat adtal.
Es Luca (korabbi) unalmas es kitero nyilatkozataibol is felesleges meriteni. 1-2 even belul Alonso a Ferrarinal fog versenyezni, honapok ota igy latom es egyre novekszik ra az esely, ahogy kezd osszealni a kep, 90% eselyt adok a dolognak.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
De hol van az elfogultság a cikkben? Tényekről ír. Arról, hogy hol b@szták el a Ferrarisok, és mit csináltak jól a McLarennél.
Felmerül a kérdés, hogy azért nem látom az elfogultságot, mert Ferraris vagyok. Sosem voltam Ferraris, Kiminek szurkoltam a kezdetek óta, de azért az aktuális csapatához jobban húztam mindig is. De amikor Kimi még McLarenes volt, ugyanúgy olvastam a Görbe Tükröt, és nem vettem észre, hogy leszólta volna a többi csapatot, vagy hogy magasztalta volna a Ferrarit (nem megérdemelten). Lehet, hogy elfogult, de én nem veszem észre. Neked miből tűnik ez ki? -
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Farkas Pétertől ne várj sokat, kissé elfogult a Ferrari irányába.
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
De elolvastam tobb, mint a felet es a tobbit is atfutottam. Ne a szohasznalatomba koss bele, tudod te pontosan, hogy mit mire ertettem. Annyira elfogult hogy az, mar (neha) faj. (Annyira mindent a Ferrari es Kimi szemszogebol nez es magyaraz ki ...) DS-re legalabb nem tudod rafogni, hogy mclarenes, mert nem az. Nade FP ... egy hatalmas nagy Kimi rajongo ...
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
A mostani Gorbe Tukor (masodik resze) viszont fortelmes, annyira egysiku es savanyu a szolos Kimi/Ferrari mosdatas.
A savanyú a szőlő kifejezés akkor állná a helyét, ha azt írná a veszteségre, hogy "nem baj, úgyse akart győzni". A mosdatás meg akkor, ha azt hozná ki belőle, hogy nem az ő hibájuk volt. De egyikről sincs szó, meglátszik, hogy nem olvastad el.
Az okokat és történéseket írja le részletesen. Pl. Hamiltont is dícséri, amikor írja, hogy mennyire egyenletesen vezetett, alig volt olyan, hogy ő lett volna a leggyorsabb, mégis folyamatosan távolodott. Ez egy nagyon lényeges dolog, ehhez fejben kell nagyon ott lenni, kontrollálni a sebességet, a vezetési ritmust. -
!Overdose!
őstag
-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
2009 már megvan
2010 lehet ugyan ez, amugy csak Kimi személye a kérdés ha Ő visszavonul a helyére Rosberg jöjjöna Ferrarinak a kocsikból és a szponzori pénzekből van pénze, ez elegendőnek tűnik
Ferrari eladasok 2 éves várolista van, asszem többet nem kell mondanom
világnyelv a portigál is az mégsem hinném h ez annyira számitott volna
Luca Kimit kedveli és jobbnak is tartja ezt elmondta mikor szerződést kötöttek vele emellett kijelentette h örül h olyan pilótái vannak akik eggyütt tudnak dolgozni az a spanyol meg -ja tényleg ezt- bizonyította (és nem csak tavaly) h erre képtelen -
hunnylander
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
Jol van mar. Minden cikkben van figyelmetlensegbol adodo hiba. A Webber-dolgot az auto setupjara erthette, de kit erdekel, en szeretem a cikkeit, szeretem a stilusat, a poenjait.
A mostani Gorbe Tukor (masodik resze) viszont fortelmes, annyira egysiku es savanyu a szolos Kimi/Ferrari mosdatas. Vegig se birtam olvani, annyira faraszto. Az elso Silverstone-os resze az viszont egesz jo es poenos is.
-
wildrain
addikt
Niki Lauda fedetlen fejéről nincs valakinek képe, vagy videója?
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
DS-be nem csak a szubjektív véleményei miatt lehet belekötni, hanem a hozzá nem értése miatt is. Pl. most azzal jön, hogy Webbernek nem volt jó a gumiválasztása a rajtnál. Ebből kiderül, hogy fogalma sincs arról, milyen gumikat tehetnek fel, hogy melyiket mivel jelölik, stb.
Szerinte a felhőkre nézve tervezik a taktikát a McLarennél, meg a többi - most éppen - jól döntő csapatnál.
Ezen kívül újságíróként azért le kéne tudni írni Doningtont helyesen.
Monaco után, amikor Sutilról írt, arra utalt, hogy 2007-ben a Nürburgringen ő vezette a versenyt extrém esőgumin indulva (valójában Winkelhock volt), és ez a tévedés szerintem egy szakújságírótól elég meredek és röhejes, főleg, hogy a mostani cikkben azt állítja, ő a tényekre támaszkodik. Kíváncsi vagyok, mennyire lehet az tény, hogy Barrichello a bukása után ellökte magától az orvost...
De tényleg, most kivételesen nem írt olyan nagyon durva dolgokat, mint szokott.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Nem azert, de ez a DS cikk jo lett es erdemes elolvasni foleg a zaro reszet azoknak, akik belekotottek DS-be sajat szubjektiv velemenyei miatt.
Mi ugyanis már akkor megszerettük a vörösöket, amikor még Niki Lauda és Clay Regazzoni versenyzett a színeikben, és bizony, mi "még láttuk (nem Lenint, hanem) Enzo Ferrarit", a nagy mágust, és akkor is szerettük őket, amikor teljes tizenkilenc (19!) évig a bányászbéka feneke alatt voltak.

-
törölt tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ez most teljesen rendben van szvsz, frankón olvasható-véleményezhető.
-
!Overdose!
őstag
"Az extrém esőgumikon egyébként Button diktálta a legbrutálisabb iramot: a 37. és 38. körben 1:37-es illetve 1:38-as köröket teljesített, holott ekkortájt a leggyorsabbak is csak 1:41 felett tudtak autózni. Ez a lassan járj, tovább érsz tipikus esete volt; Jenson ugyanis egy körrel ezután a pálya szélén végezte."
Majdnem el is sírtam magam, mert már kezdtem beleélni magam, hogy 2 Honda pilóta is állhat a dobogón!

-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Egyébként sztem is behúzza Kimi idén a vb-t, ha végre megfordul az utóbbi versenyek trendje.

A jövő év meg nagy kérdőjel minden csapatnak.
-
hunnylander
őstag
Marmit a Ferrari szemszogebol nem latom borusan.
Szerintem iden is inkabb tul jok. 
Neha megemlitik a kommentekben. Pl. Lewisrol emlitettek tegnap, hogy konstansan egymas utan nyomot sok 1:15-os idot, tehat valosziuleg egy hosszabb etapban. Massarol vagy Kimirol ilyet meg nem irtak, illetve csak azt tegnap, hogy senki nem ment Lewishoz hasonlo konstansan gyors etapot. De ebbol valoban nem lehet levonni pontos kovetkeztetest. Pl. a BMW is a tabla vegen kullog, mert egyszeruen ok lassabb idokkel szoktak tesztelni.
Sajnos most az a spanyol website (sportlifepress) nem tudosit, amelyik reszletesebb es meg szokta emliteni, hogy ki pontosan hanykoros etapban milyen idoket ert el.
-
Pá
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Gyorsan ellensúlyoznám: Görbe tükör
mod: még sosem olvastam DS cikket, most megpróbáltam és belenézegettem, de fél bekezdés alatt 2 faszságot is találtam. Feladom.
-
!Overdose!
őstag
Megszületett a "várva várt" iromány: Most kezdődik a tánc!
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
"De en nem latom ilyen borusan a jovot..."
Ha ez így van, az a Ferrarisoknak már rég rossz.

mod: a teszten a leggyorsabb körök meg nem sokat érnek, amíg Vettel a Toro Rossoval fél mpen belül van, tuti, hogy mindkét élcsapatban még legalább egy bő fél mp benne van.
Sokkal hasznosabb lenne tudni egy-egy hosszabb etap köridejeit, ezekről esetleg nincs infod? -
lenox
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Ja, csak egyik oszlopban ez van, masikban az, megnezed google-n, kiderul, hogy egyik 1999-es adat, masik 1984-es, stb.
Amugy is en arra hajlok, hogy a masodik nyelv is erdekes, ha az f1 nezettseg miatt van errol szo, meg ugye USA-t el is lehet felejteni (ami nagyobbat von le az angolbol, mint a spanyolbol, egyelore).
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Faszsagot irtam... Jobban utana kene nezni, ossze-visszak ezek az adatok...
-
uszkart
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem kell most utolérni, ráérnek jövö héten!
-
lenox
veterán
válasz
JJános
üzenetére
Minden adott volt, akkor. Ma mar nem. Nekem pont az ezustko hetvege nyitotta fel a szemem, hogy ez a Ferrari mar nem az a Ferrari... Szerintem leszalloagban van a Ferrari, es a szuk 7 esztendo kovetkezik. Lehet, hogy iden meg vb lesz, de csak ugy, ha a Meki eleget hibazik, jovore meg mar ugy sem... Szerintem...
-
hunnylander
őstag
1. F. Massa Ferrari F2008 1:15.090 48 pit
2. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:15.289 +0.199 43 pit
3. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:15.378 +0.288 40 pit
4. S. Vettel Toro Rosso STR3 1:15.556 +0.466 38 pit
5. F. Alonso Renault R28 1:15.593 +0.503 56 pit
6. R. Kubica BMW Sauber F1.08 1:15.869 +0.779 35 pit
7. G. Fisichella Force India VJM-01 1:16.113 +1.023 35 pit
8. J. Button Honda RA108 1:16.241 +1.151 51 pit
9. J. Trulli Toyota TF108 1:16.294 +1.204 47 pit
10. K. Nakajima Williams FW30 1:16.412 +1.322 32 pitMassa megkozelitette az 1:15-ot. Tegyuk hozza, hogy a palyaviszonyok ma mar megjobbak, mint eddig, es sut a nap, meg a beallitasokkal es fejlesztesekkel is elorebb tartanak. Szoval, a Ferrarisok nehogy elbizzak magukat, hogy utolerhetik a McLewist.

-
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Ezért írtam, hogy sztem sem olyan, csak a Nick utal a Törökre.

Egyébként néha tetten érhető a hasonló stílus, de persze nem lehet azt produkálni minden hsz-ben, pl:
"Ze egy. Nagy sokk puppu teve vaggy! Irrtam már nekkedd.Hogy Te kerüüld el. A bosszorgánt! Esz tégedett be akkar fonni mindd. Egy tczoppfott. És majdd a véggül. jólll adjon lövnek. Fogok llátni-Te lló.Ne dudgi
"
sry Neddudki-tól hogy ennyit dumálunk róla, meg az offokért.
szerk: Rejtő-t olvasni, és Hofi-t hallgatni muszáj és kötelező szvsz
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Hát pont ezért nevezem igénytelenségnek. Ha csak így tudna írni, akkor azt mondanám, hogy ilyenek a képességei, de nyilvánvalóan nem így van.
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
A statisztikák szerint 446 millió anyanyelvi beszélője van napjainkban (angol, wiki)
az anyanyelvi beszélők száma egy 1986. évi felmérés szerint 322 299 171 (spanyol, wiki)De ne kezdjük el légyszi...

-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
csak nemrég tudtam meg, hogy állítólag rejtő stílusában ír...
Ez vicc. Ha Rejtő így írt volna a könyveiben, akkor senki nem olvasta volna. Én ugyan nagyon régen olvastam Rejtőt (még 6-7 évesen), és nagyon élveztem. (Talán azért, mert nem volt benne helyesírási hiba.) -
hunnylander
őstag
válasz
helkis
üzenetére
Bruno Senna meg tapasztalatlan, meg korai lenne egybol egy Ferrariba szerzodtetni. Es ezt Berger szavai alapjan mondom. Senna maximum jovore debutal a Toronal, es ott majd beletanul az F1-be. De eloszor nyerje meg a GP2-t vagy legyen dobogos a vegelszamolasnal, keri Berger.
A szingapuri ejszakai futammal minden a legnagyobb rendben.
-
wildrain
addikt
válasz
üzenetére
De milyeneket? Ilyeneket?:
"Ten yelg elmetn mindeki fekedni???"
"na megnesztem a futmot /majdnem nem, de azert igen:- )))/ essak annyti mondanak:
BOMMMBBBBIIIIIIIIIIIIII:- )))"Nekem az elütésekkel van a bajom, és a rendszertelenséggel, amitől olvashatatlan lesz. Egy-két elütés belefér, semmi gond nincs vele. De pl. ott az első idézett mondata, amiben egyetlen jól leírt szó sincs. Ez nem stílus kérdése, szerintem ez igénytelenség.
-
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
egyetértek veled, én sem szoktam olvasni neduddki postjait, évekig azt hittem, hogy diszlexiás vagy fogyatékos.
csak nemrég tudtam meg, hogy állítólag rejtő stílusában ír...
mondjuk tőlem nagyon távol áll rejtő, egyetlen művét sem tudtam végigolvasni.
(nemere istvánon és a kozmosz fantasztikus könyveken nőttem fel
)ps.: tőlem neduddki úgy ír, ahogy akar, sosem szóltam le ezért. viszont számolnia kell azzal, hogy sokan hülyének nézik, ha ez neki nem gond, akkor minden oké

bocs az offért, ez nagyon nem ide való téma...
-
helkis
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
arról is volt szó valahol, hogy Senna unokaöccsét bedobják a mélyvízbe..

ill ott vannak még a tesztpilóták, akikkel fel lehet töleni a csapatokat.ahogy nézem eddig Kiminek ill Kubicának volt csak 2 pontnélküli versenye a szezonban, a többieknek 3 vagy több, szerintem élre fognak törni a következő pár futamon, ha nem lesznek extra időjárások..

még év elején volt hír éjszakai futamról idén, azzal hogy áll az FIA, tud erről valamit valaki?
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Egy dolog valamilyen stílusban írni, bizonyos szóhasználatot felvenni, a szavakat érdekes láncba fűzni, és egy másik dolog melléütni, betűket felcserélni, és ezzel a szavakat olvashatatlanná tenni, mondatokat nem használni, és ezzel nem is törődni. Igénytelenség, nem más.
-
deniro2
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Az angol anyanyelvűek jó száz millával többen vannak, csak, hogy pontosak legyünk, bár a lényegen nem változtat.
Amúgy a Török Szultán tök máshogy irt, mint neduddki, nincs kapcsolat szerintem.
Na, akkor megvolt a napi nem-egyetértésem.
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
persze lejön dörög szultán (ne dudd ki te marha), vagy don fülig de jimmy (palota, félemelet balra)...csak hát az egy Rejtő könyv, élmény olvasni.
Nekem nincs bajom, Neduddki-val, de általában én is átugrom a hsz-t, tartalomra koncentrálok fórumon.
-
szilu84
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
de abból a 400 millióból sztem sokan azt se tudják h mi az a forma 1
-
szilu84
tag
válasz
venember83
üzenetére
mennyiségben nem, de minőségben lehet

-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Maga "írta" egyszer, hogy nem figyel oda, csak kalapál, és nem érdekli, hogy melléüt, hibázik.
-
uszkart
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Na, ebben egyetertünk!
Meg hát az ALO-RAI páros azért merőben más lenne, mint a tavalyi McLaren.
Alonso képtelen volt megbírkozni azzal, hogy egy olyan pilóta lett a vetélytársa, aki úgymond a "semmiből" jött.
Kimivel más a helyzet. Talán ők azok a pilóták, akik a legjobban tisztelik egymást. -
szilu84
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
"a spanyol-latin vilag hatalmas (Emellett Nemetorszag vagy Lengyelorszag eltorpul)"
azért ez egy kicsit túlzás... -
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Webber alá adhatnának végre egy kocsit, amivel bizonyíthat.
De hátha majd a Red-Bull szárnyakra kap.
Egy Webber-Rosberg csapatot el tudnék képzelni mondjuk 2010-től.
De nagyon úgy tünik Lonzi megy, úgyanis nem zörög a haraszt, ha...
Raikonnen meg szerintem maga se tudja még pontosan, meddig marad. -
hunnylander
őstag
Akkor mond meg nekem, hogy milyen pilotaparost szeretnel 2009-re, vagy 2010-re? Tetelezzuk fel, hogy 2009-re Massat elbocsatjak, es tetelezzuk fel, hogy Kimi 2009 vegen visszavonul.
Itt a lenyeg (english).
Alonso mogott oriasi penz van (ami jol jon a Ferrarinak a fejlesztesekre), Alonso mar bizonyitott (Vettel vagy Kubica meg nem), Alonso mogott oriasi piac es szurkolotabor all (Ferrari eladasok), a spanyol vilagnyelv, es a spanyol-latin vilag hatalmas (Emellett Nemetorszag vagy Lengyelorszag eltorpul). Alonso nagy kuzdo, es kiegyensulyozott. O lesz a Ferrari valasztasa, egyre biztosabb vagyok benne. Es di Montezemolo is kedveli.
-
wildrain
addikt
Schumachernek volt kedve, motivációja hozzá, Alonsonak nincs. És akkor mi van?
Érdekes felvetés, hogy csak azért ne menjen a Ferrarihoz (pedig tegyük fel, hogy mehetne), mert az éppen élcsapat, és keressen inkább egy középcsapatot, amit felhozhat vb szintre. Ezek szerint te megtennéd a helyében? Nem hinném.
Egyébként meg nem ártana mondatokat írnod, mert baromi nehezen olvasható, értelmezhető a mondanivalód. Kábé arra a szintre jutsz, mint neduddki, akinek átugrom a hsz-eit, mert úgy ír, mint egy fogyatékos.
-
gV
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
nem, csak őt mivel most ugyan abban a helyzetben van mint Schumi amikor a Ferrarihoz ment momentán van egy gyengén teljesítő csapat igaz akkor a Ferrari több évtizedes multjához képest volt gyengébb, mig a röno csak 2év eredményeitől
#20829 nem tudta, azt a mondást ismered h: "csak a halál biztos" ?
#20828 magának adjon esélyt h összekapja a csapatot

-
hunnylander
őstag
1. F. Massa Ferrari F2008 1:15.424 20 pit
2. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:15.433 +0.009 18 pit
3. S. Vettel Toro Rosso STR3 1:15.556 +0.132 22 pit
4. F. Alonso Renault R28 1:15.814 +0.390 17 pit
5. R. Kubica BMW Sauber F1.08 1:15.869 +0.445 20 pit
6. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:16.160 +0.736 16 pit
7. J. Button Honda RA108 1:16.241 +0.817 23 pit
8. G. Fisichella Force India VJM-01 1:16.250 +0.826 30 pit
9. K. Nakajima Williams FW30 1:16.412 +0.988 31
10. J. Trulli Toyota TF108 1:16.497 +1.073 16 pitJelenpillanatban: red flag by Nakajima (ha jol ertelmezem a Google Translate-tel keletkezett angol zagyvasagot, leallt az autoja, szoval most nem tort ossze semmit
) -
JJános
addikt
Butaság. Sumi sokat dolgozott a Ferrarival, mire VB lett, de Sumi tudta, hogy ott minden adott ahhoz, hogy élcsapat legyen.
Lonzi menjen mielőbb a Ferrarihoz, drukkolni fogok neki, mert látványos házi versenyekre is számítok.
És Lonzié lehet a jövő, még lehet többszörös VB a Ferrarinál, ha Kimi visszavonulna, de szerintem Lonzi Kimit is felpiszkálná. S az alvó oroszlán, ha felébred........
-
hunnylander
őstag
A Ferraribol ki lehetett nezni es benne is volt a felemelkedes valoszinusege, pusztan a tradiciok miatt. Ugyanezt a Renault-rol nem lehet elmondani, ennek ellenere ad nekik eselyt jelen pillanatban is. A Renault-t jelenleg egy sullyedo hajohoz lehet hasonlitani, es a jovojuk is nagyon bizonytalan. Lehet, hogy par even belul ki is vonulnak az F1-bol, mig ugyanezt a Ferrarirol nem lehet elmondani.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
mikor Schumi a Ferrarihoz ment Ő sem lehetett biztos h vb fog nyerni, vegyen róla példát és maradjon a rönonál és probálja összekaparni őket, amugy is gyenge ember/pilóta a 7vb-al összehasonlitva vmit illene már fargnia
-
hunnylander
őstag
1. F. Massa Ferrari F2008 1:15.778 8
2. F. Alonso Renault R28 1:15.955 +0.177 10 pit
3. S. Vettel Toro Rosso STR3 1:16.109 +0.331 10
4. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:16.144 +0.366 9
5. R. Kubica BMW Sauber F1.08 1:16.355 +0.577 11
6. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:16.450 +0.672 6
7. J. Button Honda RA108 1:16.624 +0.846 14
8. K. Nakajima Williams FW30 1:18.091 +2.313 12
9. G. Fisichella Force India VJM-01 1:18.141 +2.363 14 pit -
shev7
veterán
válasz
tuskooo
üzenetére
Artatlan barany? Hat nekem nem ez jut rola eszembe. Nagyon ellenszenvesnek erzem azt, ahogy a Kimivel valo kapcsolatat kezeli... Nekem a viselkedesebol az jon at, hogy nagyon frusztralja az, hogy nem elsoszamu pilota a csapaton belul. Amikor elen megy akkor egesz jol megy neki, de ha nagy rajta a nyomas, akkor tul sokat hibazik. Egy VB-nek ennel tobbet kell nyujtania... Kulonosen ellenszenves az nekem, amit Kimivel rajtoknal csinal ha egymas mellol indulnak. Tobbszor is lattam mar olyat, hogy rajtnal rahuz Kimire, es nem erdekli, hogy ezzel a sajat csapattarsaval tol ki. Erdekes modon, ha Kimi rajtol elrol, es Massa van mellette sosem latni ilyet... Szoval nekem kicsit ugy tunik, hogy komplexusos lett ettol az egesz szituaciotol, es ez a teljesitmenyere is ranyomja a belyeget....
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy egyelőre nem tudja önerőből legyőzni őket, de ha folytatják ezt a fejlődést, akkor jövőre bármi lehet!
-
hunnylander
őstag
Az utobbi idoben csak ket nagy csapat van amivel egy pilotanak evrol-evre jo eselyei lehetnek egy VB cimre. Alonso mar a McLarent kipipalta, neki mar csak a Ferrari maradt. That's the one and only ultimate target!
Mas csapat csak lutri es csak nagyritkan kepes valami rendkivulire, mig egy Ferrarival es egy McLarennel szinte garantalt, hogy a pilota az elmezonyben kuzdhet.
(BMW-t meg ne emlitsd harmadiknak, mert az is csak 1/3 vagy max. 1/2 szezont bir a nagyokkal a fejlesztesi versenyben, es arra is raszorul, hogy a nagyok bakizzanak. Csak haszonleso, aki ott sertepertel a nagyok hibaira varva, onerobol nem tudja legyozni oket.)
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem is jó ötlet Lonzit a Ferrarihoz vinni. Bár Kimit nem fogja lenyomni, de sok olyan verseny lesz, ahol Lonzi evvel az autóval ott lesz a dobogón. Feleslegesen nem dobja el a vasat, hanem menni fog. Kimit is ösztönözni fogja, és verseny lesz.
Massza-nak rapszódikus a természete. Amit legutóbb csinált, az minden volt, csak versenyzés nem. Szegény szerelők már olyan mértékben szégyelték, hogy a hatodik forgását már csak úgy nézték, hogy a kezüket a szemük elé kapták. Ha a verseny végén Lonzi beállt volna a Renaultal a Ferrari boxba, üdvrivalgás lett volna.
Várja mindenki a jó pilótát, miközben Massa-ért is mindent megtettek. Massa a legviszataszítóbb, Lonzi viszont népszerűsége felemelkedésén van, csak kéne egy jó autó, ami úgy néz ki össze is jön.
Nekem tetszene.

-
Pá
addikt
Semmi bajom nincs vele, azon túl, hogy - ahogy #20814-ben is rámutattam - irritál a feje.
A képességeit elismerem, nincs ezzel gond, csak egyszerűen úgy néz ki mint egy durcás/jóllakott(adott naptól függően) napközis... Tényleg próbálom, de egyszerűen nem tudom komolyan venni az embert.
Egyébként az ovis jelzővel is erre céloztam a korábbi hszemben, eszembe sem jutott az életkora. -
LOTR
addikt
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nocsak, kíváncsi lettem
Mi bajod van Massával? -
bdav
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Webber vagy Button már annyira nem fiatalok. Másik kettő az sztem is nyerő választás topcsapatoknak (bár Nicot mintha akarta volna a McLaren Kova előtt csak nem ment)
-
Motion_Blur
félisten
Massa nagyon nem illik a képbe, rakják bele egy Red Bull-ba, vagy mittomén, de ez a gyerek nem Ferrariba való. Talán az ő viselkedése és stílusa a legvisszataszítóbb a mezőnyben... főleg, ha Kimihez hasonlítom. És ezt tudja szerintem ő is, látszik a fején.
Ha mégis összejön az Alonso, Massa páros, remélem Lonzi "végleg" elkeni a kis pösze száját

-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mivan ha Kimi visszavonul és Massa vs Alonso lesz.
Muhaahaha és Lonzi milyen fejet fog vágni, ha az ovis néha lenyomja.
Már ezért megérné. -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Webber vagy Button vagy Rosberg, esetleg 1-2 év múlva Vettel.
-
tuskooo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Régen én se bírtam Alonsot, de mostanra már sztem sokkal normálisabb lett, mint volt, főleg tavaly Hamiltonnal szemben látszott ez.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Kit vinnél? Nem szimpatikus kell, hanem agresszív és motivált

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyszerű... Miért nem lehet valami szimpatikus embert vinni oda? Ja, hogy más világbajnok nincs a mezőnyben...

Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tetszett valamennyire, szakmai melysegeket nem is varok tole, azt megszerzem magamnak mashonnan.