Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Mini PC
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
karlkani
üzenetére
Köszi, sajnos az nem segít
Ahogy keresgéltem közben-utána, rátaláltam én is. WASAPI (event) és WASAPI (push)-ból van olyan, ami a Realtek Digital Outputot írja... mindkét esetben az erősítő prologicot kap, és a centeren szól a zene fele 
Hm, bár kicsivel meg "PCM DDPL" felirat van... hmmm... megnézem, lehet, hogy valamit az erősítőn is állítanom kell, csak ha simán átnyomom az erősítőn sztereora, akkor meg mindenből azt csinál :S
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy keresgéltem közben-utána, rátaláltam én is. WASAPI (event) és WASAPI (push)-ból van olyan, ami a Realtek Digital Outputot írja... mindkét esetben az erősítő prologicot kap, és a centeren szól a zene fele