Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED TV topic
- VR topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Még csak itt a fórumban kerestem a replay gain funkcióra, erről érdekelne, hogyan lehet minden szám hangerejét feljebb venni egyszerre.
A következő történt: normalizáltam egy válogatást a futáshoz használt lejátszómra, de így minden nagyon halk lett (most csináltam ilyet először, ha jól emlékszem, akkor apply replay gain per track info alapján csinálta, és át is írta a számokat - ami nem baj, mert FLAC-ból konvertált másolatokról van szó).
Egy Sony E353-et használok sportoláshoz, és az amúgy sem túl kraftos kimenet így már végképp gyenge max. hangerőn is.Tehát: szeretném minden a lejátszólistában szereplő szám erősítését valamennyivel emelni. Ez végrehajtható, vagy csak a program által észlelt szélsőértékekhez való igazítás?
Üdv!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 0perces Kolink KLA-003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest