Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Még csak itt a fórumban kerestem a replay gain funkcióra, erről érdekelne, hogyan lehet minden szám hangerejét feljebb venni egyszerre.
A következő történt: normalizáltam egy válogatást a futáshoz használt lejátszómra, de így minden nagyon halk lett (most csináltam ilyet először, ha jól emlékszem, akkor apply replay gain per track info alapján csinálta, és át is írta a számokat - ami nem baj, mert FLAC-ból konvertált másolatokról van szó).
Egy Sony E353-et használok sportoláshoz, és az amúgy sem túl kraftos kimenet így már végképp gyenge max. hangerőn is.Tehát: szeretném minden a lejátszólistában szereplő szám erősítését valamennyivel emelni. Ez végrehajtható, vagy csak a program által észlelt szélsőértékekhez való igazítás?
Üdv!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Call of Duty: Black Ops 7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Közèpkategóriás fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest