Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz
Spam123
üzenetére
Pár nappal ezelőtt én is szenvedtem vele egy kicsit

A fő gond az volt, hogy nem volt a komponensek között a lyrics show3. Letöltöttem, bemásoltam, majd foobaron belül menüből is aktiváltam. Ezután szintén menüben Columns UI/Layout fülön a listában is megjelent, kicsit feljebb léptettem, mert nem látszott a felületen, igy most kb jó lett, bár nem tökéletes. Nagyon nem merem tovább piszkálni, mert (mint a fentiekből látszik nem nagyon értek hozzá
) Továbbra sem szedi le automatikusan a dalszöveget, de legalább manuálisan rá tudom bírni a keresésre. Nekem az időzített dalszöveg volt a lényeg és annak karaoke szerű megjelenítése. Ez sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Továbbra sem szedi le automatikusan a dalszöveget, de legalább manuálisan rá tudom bírni a keresésre. Nekem az időzített dalszöveg volt a lényeg és annak karaoke szerű megjelenítése. Ez sikerült.