Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
válasz
paramparya #9 üzenetére
Az ára mától valóban €29.95 plussz posta etc..
Németországban ingyen osztják...
Pontosan, nekem is inkább a netmegosztásra kell. Van egy 4portos router-em amire csatlakozik lanon két gép és harmadik-ba pedig majd megy a Fonera és majd egy harmadik gép a szomszédban pedig majd használni fogja wan privát hálozatát.
La fonera-ának két hálozata van az egyik a sajátod (privát) a másik pedig a public az alien-eknek és a többinek.
A public hálozatnak tudod korlátozni a sávszélességét szóval nem kell attól félni hogy leterhelnek.Ja és ami fontos hogy egyik gépről sem érhető el a másik. csak net.
Ahogy utána olvasgattam ez egy nagyon faxa router, ennyi pézé meg a hüjének is megéri nem hogy nekem. Az egyedüli feltétele az akciós routernek az hogy 30napon belül aktiválni kell és 1éven keresztül napi 24órán át járatni kell. Bár a kötelesség az inkább tanácsként van említve mert a szankció az hogy ki kell fizetned a router teljes árát vagy visszapostázni a routert. Na már az ügyintézési /peres költségük több lenne szóval nem hinném hogy nagy gáz lenne. Mivel nincs olyan elrettentő írva a szerződésben mint egy mobilszerződésben például ezért szerintem a userek többsége nem fog ezzel visszaélni aki pedig igen annak pedig ugrik a tagsága és kint lesz ebből a közösségből.
Fentebb olvasva FPéter példáját elvileg már ki kellett volna fizetnie a router teljes árát..
Arról pedig hogy a szolgáltató engedi-e vagy nem a megosztást szerintem érdemes megnézni a fon térképét... amelyik országban tiltják pont ott van a legtöbb foner@. Itthon pedig a szolgáltatóknak még szinte rohanni kell az ügyfeleik iránt...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest