Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz RCH663 #9272 üzenetére

ARMA-val játszottam már (van is neki ingyenes része ami csak a multit tartalmazza). Szeretem meg minden, de néha csak egy kis lazább, pörgősebb akcióra vágyom, de azért ilyenkor is szeretem ha kell egy kis csapatmunka meg némi harctéri logika a boldoguláshoz. Ezért sem CoD-ozom, mert az csak agyatlan lövölde.

A BF eddig teljesen oké volt erre a célra. Még a Bad Company 2 is a konzolossága ellenére, mert ott a játék jutalmazta a csapatjátékot, ezért csak a nagyon kezdők mániája volt, hogy egyedül, a squadtól leszakadva rohangáljanak.

Aztán jött a BF3 ami már sokkal kevésbé honorálja az igazi csapatjátékot. Inkább a gyilok és a zászló foglalás a kifizetődő, mint a support. Ráadásul eleinte a BC2 mintájára a BF3 is alapból berakott egy squadba... most már megszűnt ez. Alapból squad nélkül indulsz és a játékosok 90%-a nem is csatlakozik egyikhez sem, inkább egyedül rohangál.

Teljesen ki van gyilkolva a BF3-ból a csapatszellem. Ráadásul a Bad Company 2 játékmechanizmusát akarja vegyíteni a BF2-vel ami nagyon nem begyere. A BC2 önmagában jó ahogy van, nem tekinthető teljes értékű Battlefieldnek és ha így kezeled akkor nagyon szerethető. De a BF3-ban ez a formula nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák