- Házimozi haladó szinten
- Autós kamerák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- OLED TV topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Cypresss
üzenetére
Ez komoly. A BARO-t már engedélyeztem, hogy együtt tekeredjen a 2 oldal. Szerencsére ez a funkció is nagyon szépen megy az MCP Combórol. Tulajdonképpen mindent be tudtam estére állítani, szerencsére a Saitek Profiler sem buta és az MCP is jól kombinálható.
De ha nincs throttle panel, akkor 2D-ben hogyan van fuel cut off? Nekem igazából emiatt kellene, meg persze a FLAPS állása miatt sem rossz, most hallgatnom kell a kattanások számát 2D-ben.
Gizmo94, Korcsii: Igen, valóban szűz gépen okozhat nagy változást. A töltés amúgy egyértelműen gyorsabb, legalábbis nekem is nagyon gyorsnak tűnik. FPS-ben Seattle-ben nekem eddig olyan 40-50 volt, most mintha nem menne 50 alá szinte soha az NGX-ben, de teljesen biztos nem vagyok. Próbáltam mindkét mérést nappal és hasonló körülmények között tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest