Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Természetesen az SP2 is. Időközben itt bíbelődtem Korcsiival és rájöttem, hogy akkor sérül a textúra, ha napszak változás van. Most éjszaka indultam és mint látható a képen, napközben lett hibás a rajzolat. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy a gép az első jele, hiszen a levegőben nincs más, de a földi textúra ilyenkor ugyanúgy sérül.
Viszont megoldást hozott, hogy visszaraktam éjszakára és már rendben is van a gép kívülről, pár perc és meglátom, hogy Anchorage is rendben van-e. Ha igen, akkor már csak arra kell rájönnöm, hogy ezt most miért kezdte el, hiszen én évek óta csak napszakváltozásos long haulokat repülök és soha nem volt gondom ezzel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- BMW topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest