Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
Azért valljuk be, VATSIM-en néha elég gyér a forgalom, úgyhogy azért lehet szabadon választani... kommunikálok egyet a másik pilótával...
Anno jöttem haza második otthonomból (EGLL-LHBP), és előttem kb 15 perccel szállt le valaki más... 13R, én is azt céloztam meg, mert olyan szél volt... aztán már final-on volt szegény szerencsétlen, amikor valaki gondolt egyet, és departing 31L... na az volt a separation... mondjuk szerencsére nem totózott az emelkedéssel, így siklópálya felett volt már "jóval" mire találkoztak...
UNICOM-on mind a kettő jelezte, hogy mit csinál, az volt az egészben a lol... mondjuk LHBP tower sorra végez az online lista élén, így most már talán ilyen nem fordulhat elő

hétvégén repülhetnékem volt, de végül újonctanításba fulladt... csatlakoznék, amennyire időm engedi

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Warships
- OTP Bank topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs