Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Jó lenne ha tényleg úgy lenne, ahogy írod, de nem lesz FSX verzió szerintem. Legalábbis egyhamar biztosan nem. Pont a napokban olvastam végig a fórumot az AVSIM-en és még csak elképzelésük sincs, hogy mikor lesz FSX. Legnagyobb bánatomra, ugyanis addig nem tudok visszamenni a Malévba repülni.
Egyszerűen nem értem, hogy miért pont a legkedveltebb és legelterjedtebb típussal van ekkora gond applikálni az FSX alá. Komolyan mondom, hogy non-sense. Van 767, Airbus, 747, ezek meg már elérhetőek... 
GrooveHero: Te mit melózol, hogy hajnali kettőkor repülsz még hét közben?
Ha már ilyen nagy géppel mész, akkor nem akarsz interkontinentálist repülni? Mondjuk jó fej vagyok, így, hogy nincs gépem (hogy dögölne meg az SSD), de azért csapathatnánk egyet online egyszer. Korcsii kollégát is berántanánk a "Repülő Veszedelem" nevű társaságba. 
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Viccrovat
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszerűen nem értem, hogy miért pont a legkedveltebb és legelterjedtebb típussal van ekkora gond applikálni az FSX alá. Komolyan mondom, hogy non-sense. Van 767, Airbus, 747, ezek meg már elérhetőek...
Ha már ilyen nagy géppel mész, akkor nem akarsz interkontinentálist repülni? Mondjuk jó fej vagyok, így, hogy nincs gépem (hogy dögölne meg az SSD), de azért csapathatnánk egyet online egyszer. Korcsii kollégát is berántanánk a "Repülő Veszedelem" nevű társaságba.