Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TV antenna és jelerősítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Jó lenne ha tényleg úgy lenne, ahogy írod, de nem lesz FSX verzió szerintem. Legalábbis egyhamar biztosan nem. Pont a napokban olvastam végig a fórumot az AVSIM-en és még csak elképzelésük sincs, hogy mikor lesz FSX. Legnagyobb bánatomra, ugyanis addig nem tudok visszamenni a Malévba repülni.
Egyszerűen nem értem, hogy miért pont a legkedveltebb és legelterjedtebb típussal van ekkora gond applikálni az FSX alá. Komolyan mondom, hogy non-sense. Van 767, Airbus, 747, ezek meg már elérhetőek... 
GrooveHero: Te mit melózol, hogy hajnali kettőkor repülsz még hét közben?
Ha már ilyen nagy géppel mész, akkor nem akarsz interkontinentálist repülni? Mondjuk jó fej vagyok, így, hogy nincs gépem (hogy dögölne meg az SSD), de azért csapathatnánk egyet online egyszer. Korcsii kollégát is berántanánk a "Repülő Veszedelem" nevű társaságba. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Asus TUF FX504GD 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD gar
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszerűen nem értem, hogy miért pont a legkedveltebb és legelterjedtebb típussal van ekkora gond applikálni az FSX alá. Komolyan mondom, hogy non-sense. Van 767, Airbus, 747, ezek meg már elérhetőek...
Ha már ilyen nagy géppel mész, akkor nem akarsz interkontinentálist repülni? Mondjuk jó fej vagyok, így, hogy nincs gépem (hogy dögölne meg az SSD), de azért csapathatnánk egyet online egyszer. Korcsii kollégát is berántanánk a "Repülő Veszedelem" nevű társaságba.