Hirdetés
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen széket vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
egyedüli (aktív) IVAO tag vagy itt szóval lehet rossz helyen kérdezted ezt
ha jól tudom, azok a gépek direkt azért (is) vannak, hogy annyira ne terheljék a gépet (magyarul kevésbé részletes, mint a sajátod), de ettől függetlenül mozognak, szóval biztos van hatásuk az fps-re... de ezt úgy mondom, hogy még életemben nem láttam olyan gépet, ami IVAO-ra csatlakozott volna (na jó, screenshot-on)... VATSIM-en nincs pack, helyette a saját gépekből válogat (így egy-egy bugosabb gép szépen be tudja szaggatni, ha feltűnik, persze lehet helyette fps-barátabb gépet szerezni)... mind a kettőnek van előnye, hátránya, ebben a tekintetben nekem a második variáció jobban bejön, de a másik se rossz elgondolás...az első online repüléshez viszont grat, biztos nem fogod elfeledni

haky: van benne valami... jár a 100-as

M$F: hiányzik az S a nevéből, de nagyon (csak szerintem értelmetlen így egy kicsit? furának mindenképp fura)... játékban ilyen látvány a közeljövőben nem lesz - bár kifejezetten örülnék neki, de azért ehhez már vas is kéne... a felhők gyönyörűek, a (legalább) ennyire random (és összefolyó, hosszú) felhő az, ami hiányzik nekem a mostaniakból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen széket vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha jól tudom, azok a gépek direkt azért (is) vannak, hogy annyira ne terheljék a gépet (magyarul kevésbé részletes, mint a sajátod), de ettől függetlenül mozognak, szóval biztos van hatásuk az fps-re... de ezt úgy mondom, hogy még életemben nem láttam olyan gépet, ami IVAO-ra csatlakozott volna (na jó, screenshot-on)... VATSIM-en nincs pack, helyette a saját gépekből válogat (így egy-egy bugosabb gép szépen be tudja szaggatni, ha feltűnik, persze lehet helyette fps-barátabb gépet szerezni)... mind a kettőnek van előnye, hátránya, ebben a tekintetben nekem a második variáció jobban bejön, de a másik se rossz elgondolás...