- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Huhh basszus, az eszméletlen munka...
Ha belegondolok, hány ezer reptér van, s hány száz légitársaság... Miért nem tudtak erre kitalálni valamit. Nekem annak idején ezért volt szimpatikusabb az Ultimate Traffic (mindkettőt megvettem, de csak ezt hsználtam végül is), ott kb. évente kiadtak egy frissített globális menetrendet (igaz pár dolcsiért (vagy euróért)) és azzal editálta magát. De ezt végigcsinálni mindegyik reptérre kézzel... Azt sem tudom, milyen járatok fordulnak meg mondjuk LHBP-n, nem hogy mondjuk KJFK-n, vagy EDDF-en. S akkor csak három repteret mondtam, amivel kapásból vagy egy napot el lehet szöszölni...
Áááhhh...
Mindenesetre köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Filmvilág
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- PlayStation 5
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Windows 10
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha belegondolok, hány ezer reptér van, s hány száz légitársaság... Miért nem tudtak erre kitalálni valamit. Nekem annak idején ezért volt szimpatikusabb az Ultimate Traffic (mindkettőt megvettem, de csak ezt hsználtam végül is), ott kb. évente kiadtak egy frissített globális menetrendet (igaz pár dolcsiért (vagy euróért)) és azzal editálta magát. De ezt végigcsinálni mindegyik reptérre kézzel... Azt sem tudom, milyen járatok fordulnak meg mondjuk LHBP-n, nem hogy mondjuk KJFK-n, vagy EDDF-en. S akkor csak három repteret mondtam, amivel kapásból vagy egy napot el lehet szöszölni...