-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Gizmo94
üzenetére
korábban szólsz, én is megnézem... épp ma repültem realtime (na jó, 8 perccel korábban szálltam fel/le) BAW866-ként (EGLL-LHBP B763), de a memóriahasználatot nem néztem...
viszont mintha XP-n lett volna olyan a feladatkezelőben, hogy max memória (vagy lapozófájl?) használat (bekapcsolás óta)... vista-ban nincs ilyen, vagy csak én nem látom? mert azóta nem kapcsoltam ki, és FSX-nél nagyobb programot se futtattam...
de max holnap(után) megnézem a visszaúton... igazából még soha sem néztem meg ezt az út végén... talán csak azért nem, mert soha nem volt OOM gondom...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CNC topik
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Tea
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest