Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Egy másik fórumon már megírtam a véleményem a vidóról, de ott lehurrogtak...
Maga a videó nagyon profi, ellenben pont arról nem tudunk meg semmit, hogy ez a Concorde szimulátor mennyire lesz szimulátor. Ugyanis a videó nagyon az arcade jelleget hangsúlyozza... Egy Concorde 2 Mach-hal mikor száguld már el egy Cessna melette annak az utazómagasságán úgy, hogy egyik sem szakad darabokra? Na meg az a szűkített forduló kötelékben... Ott legalább 4-5 g-s a túlterhelés ránézésre... Szóval, ennek annyi köze van a valósághoz, mint nekem a kínai nyelvhez... Kár, hogy nem a rendszerek működését, a Concorde valódi üzemközbeni vislekedését mutatja be ez akis film. Szerintem abból is lehetett volna látváényos klipet csinálni... De ezt a másik fórumon is írtam, ez legyen a gondjuk az FSX-szes barátainké...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs