- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Notebook hibák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Egy másik fórumon már megírtam a véleményem a vidóról, de ott lehurrogtak...
Maga a videó nagyon profi, ellenben pont arról nem tudunk meg semmit, hogy ez a Concorde szimulátor mennyire lesz szimulátor. Ugyanis a videó nagyon az arcade jelleget hangsúlyozza... Egy Concorde 2 Mach-hal mikor száguld már el egy Cessna melette annak az utazómagasságán úgy, hogy egyik sem szakad darabokra? Na meg az a szűkített forduló kötelékben... Ott legalább 4-5 g-s a túlterhelés ránézésre... Szóval, ennek annyi köze van a valósághoz, mint nekem a kínai nyelvhez... Kár, hogy nem a rendszerek működését, a Concorde valódi üzemközbeni vislekedését mutatja be ez akis film. Szerintem abból is lehetett volna látváényos klipet csinálni... De ezt a másik fórumon is írtam, ez legyen a gondjuk az FSX-szes barátainké...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs