Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Cypresss
üzenetére
Hát ez szép kis monitor-kavalkád!
Csak nem 2 géppel vagy 2 Matrox Triple Head 2 Go-val nyomod? Anno én is gondolkoztam, hogy veszek, de nem a virtual cockpit továbbra sem tetszik ill. most már úgyis tárgyalan, mert 3 darab 82 cm-es TV nem férne el az asztalamon (ami azért nem kicsi). Szóval tényleg gratula, kiváncsi lennék a confgodra! A TV Samsung, 2 napja bekötöttem az antennát is, úgyhogy mostmár mint TV is üzemel, de bevallom tévézéshez túl közeli. Amúgy le vagyok hidalva, merthogy HDMI-kábellel kötöttem össze és így mostmár nincs mindenféle vastag kábel csak ez a sima kis vékony.Ezt nézzétek meg. Jövök haza CYVR-ről (Korcsiii-t otthagytam) és egy ilyen jópofát fotóztam. Látta már valaki eddig közületek ilyen közelről a Szaturnusz gyürüit?
)A leszállás pillanatai kollégámmal:
Új hozzászólás Aktív témák
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak nem 2 géppel vagy 2 Matrox Triple Head 2 Go-val nyomod? Anno én is gondolkoztam, hogy veszek, de nem a virtual cockpit továbbra sem tetszik ill. most már úgyis tárgyalan, mert 3 darab 82 cm-es TV nem férne el az asztalamon (ami azért nem kicsi). Szóval tényleg gratula, kiváncsi lennék a confgodra! A TV Samsung, 2 napja bekötöttem az antennát is, úgyhogy mostmár mint TV is üzemel, de bevallom tévézéshez túl közeli. Amúgy le vagyok hidalva, merthogy HDMI-kábellel kötöttem össze és így mostmár nincs mindenféle vastag kábel csak ez a sima kis vékony.
)