Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundee69
tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Nekem megvan a Radar Contact FSX alá, de már nem használom. Eléggé robothangú, de ami miatt igazán nem tetszik: Ha egy repülést félúton megszakítok - tudom, így nem túl életszerű, de nem tudok annyit ülni a gép előtt
- és másnap folytatom, akkor az RC úgy tekinti, mintha a kifutón állnék és hiába járok EGLL felett, elkezd szövegelni, hogy megadta a felszállási engedélyt LHBP-n. Amikor még használtam az ATC-vel való kommunikáció is kinszenvedés volt. Nem fogadta el azht amit akarok, pedig azokból a lehetőségekből valasztottam volna mit ő ajánlott.
A fejlesztője is elég paréj volt, amikor mertem tőle kérdezni valamit, pedig fizettem érte
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- és másnap folytatom, akkor az RC úgy tekinti, mintha a kifutón állnék és hiába járok EGLL felett, elkezd szövegelni, hogy megadta a felszállási engedélyt LHBP-n. Amikor még használtam az ATC-vel való kommunikáció is kinszenvedés volt. Nem fogadta el azht amit akarok, pedig azokból a lehetőségekből valasztottam volna mit ő ajánlott.