Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Jaja, én vettem nekik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más: A hétvégén toltam egy Haiti cargo segélyszállítmányt, szombat délelőtt olyan 20 bejövő és 10 induló vagy eltávozott gép volt. Ez szombat estére annyiban változott (ha valaki nem látta a Servinfo-t), hogy 73 ki és bejövő gép volt egy kb. 10 férőhelyes repülőteren a VATSIM-en.
Tisztára mint élőben, ott is megtelt a légtér. Én legnagyobb szívfájdalmamra offline voltam, de tesztelem még továbbra is a gépem és nem akarom összekavarni mindenféle kiegészítővel. Most újrarakás óta semmi gondom, úgy repülök, hogy ki- és hazarepülés újraindítás nélkül megy közben zene, film, net, bármi. REX fent van, nincs vele gond, nagyon szép és tetszik. Még legalább 1-2 hétvégét repülök így, mostmár telepítés nélkül (kicsit féltem, hogy ActiveSky X-Graphics le, REX fel, hátha gond lesz, de nothing), majd utána elkezdem megint meghúzni a gépet, mert csak 2,66-on megy most és 3,9-en ment korábban, ami azért sok FPS-t jelent.Apropó, játszik valaki húzott géppel FSX-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)