Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Csak el ne fújja a szél az Akko új egereit
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andorra
üzenetére
Én eddig túlnyomórészt azt használtam. Teljesen életszerű volt, hogy kvázi virtuálisan szidhattam az ügyeletes navigátor felmenőit, mint az életben.
A netes útvonaltervezőkkel néha az volt a problémám, hogy frissebb az adatbázisuk, mint az FS9-é, így voltak problémák egyes szakaszokkal, plusz az FS9 ugye két pont között csak direktbe tud utat tervezni, szemben a normál tervezőkkel. Egyébként a játék navigációs tervezési része, legalábbis annak életszerűsége nem vonz különösebben - ily módon a hiányosságai sem zavarnak - mivel elég sokat foglalkoztam ezzel IRL. 
Egyébként végül KJFK-SPIM lesz, 6:14-gyel. Már tankolják a vasat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mazda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A netes útvonaltervezőkkel néha az volt a problémám, hogy frissebb az adatbázisuk, mint az FS9-é, így voltak problémák egyes szakaszokkal, plusz az FS9 ugye két pont között csak direktbe tud utat tervezni, szemben a normál tervezőkkel. Egyébként a játék navigációs tervezési része, legalábbis annak életszerűsége nem vonz különösebben - ily módon a hiányosságai sem zavarnak - mivel elég sokat foglalkoztam ezzel IRL.