Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
De nagyon jó, hogy ez szóba került. Nekem is I7-2600 K 4,6 GHZ húzva és mind a 8 mag használatban van. RCH663 a te instrukciódnak, segítségednek köszönhetően sikerült úgy beállítani az FSX emet, hogy nyertem +10 FPS-t és álom lett a szimuláció a leghúzósabb kiegészítőkkel, de megmondom őszintén amit leírtál a magokról kapisgálom, de mégegyszer én is megkérdezem ha visszavesszük 4 magra akkor milyen eredménye lesz, amit mi is tapasztalunk a szimuláció során?
Komolyan mondom azt sem értem, hogy az FSX –nek miért nem nyúlt eddig hozzá valaki a motorjához, annak érdekében, hogy kihasználja az adott felhasználó technikáját maximálisan a program. Minden szar van az FSX –hez de a lényeghez nem nyúl senki, érthetetlen…. Lehet tudni arról, hogy az FSX –t valaki fejleszteni fogja vagy kap egy új motort?
Most gondolkozom bővítésen Intel Core i7-3770K proci illetve nVidia GTX670 2Gb VGA ez kb 200.000 Ft –os fejlesztés, de attól tartok csoda ettől sem fog történi tekintettel arra, hogy nem használja ki az FSX. Ami probléma, hogy Magyarországon nem igazán tudok senkiről aki jelenleg ilyen technikán futatja az fsx –et. Jó lenne egy két vélemény, tapasztalat, teszt eredmény, a helyzet az, hogy nem merek beruházni.
Atys25
" Felhúztam a procimat 3.8 GHz-re"
kevés a tuning, legalább 4,5 GHZ húzd fel, az a minimum. Az FSX proci tuning nélkül halott ügy! Én most tervezem 5 GHZ való húzást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs