Hirdetés
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato
üzenetére
Fentiek jó része már tudnak Trim-et, ehhez tudtommal W7 vagy valami friss Linux kell. - meg olyan driver is amivel müxik jól...
cszn: Anno én is aggódtam...de mikor másodjára raktam újra a rendszer már leszrtam...
Minek a francnak húzzam ilyenekkel az időt, mikor semmi gyakorlati haszna sincs az egésznek. Ott a samu ssd-m, se trim se semmi olyan funkció amit már beleraknak az újakba...már a sokadik ssd-s gép után is azt mondom semmi értelme se lenne cserélni egy gyorsabbra...ha vennék, akkor az már kártya lenne, arra talán hajlandó lennék váltani vagy a másik eset, ha megadja magát.
Nem méregetek csak használom és használatba nem mutatkozik meg, hogy bármi gondja baja lenne.
Amin elszokott hasalni a dolog az a vezérlő párosítás...akkor lehet észrevenni, hogy gond van...oszt kb ennyi.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minek a francnak húzzam ilyenekkel az időt, mikor semmi gyakorlati haszna sincs az egésznek. Ott a samu ssd-m, se trim se semmi olyan funkció amit már beleraknak az újakba...már a sokadik ssd-s gép után is azt mondom semmi értelme se lenne cserélni egy gyorsabbra...ha vennék, akkor az már kártya lenne, arra talán hajlandó lennék váltani vagy a másik eset, ha megadja magát.