Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato
üzenetére
Fentiek jó része már tudnak Trim-et, ehhez tudtommal W7 vagy valami friss Linux kell. - meg olyan driver is amivel müxik jól...
cszn: Anno én is aggódtam...de mikor másodjára raktam újra a rendszer már leszrtam...
Minek a francnak húzzam ilyenekkel az időt, mikor semmi gyakorlati haszna sincs az egésznek. Ott a samu ssd-m, se trim se semmi olyan funkció amit már beleraknak az újakba...már a sokadik ssd-s gép után is azt mondom semmi értelme se lenne cserélni egy gyorsabbra...ha vennék, akkor az már kártya lenne, arra talán hajlandó lennék váltani vagy a másik eset, ha megadja magát.
Nem méregetek csak használom és használatba nem mutatkozik meg, hogy bármi gondja baja lenne.
Amin elszokott hasalni a dolog az a vezérlő párosítás...akkor lehet észrevenni, hogy gond van...oszt kb ennyi.
Aktív témák
- Spórolós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VGA kibeszélő offtopik
- Óvodások homokozója
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minek a francnak húzzam ilyenekkel az időt, mikor semmi gyakorlati haszna sincs az egésznek. Ott a samu ssd-m, se trim se semmi olyan funkció amit már beleraknak az újakba...már a sokadik ssd-s gép után is azt mondom semmi értelme se lenne cserélni egy gyorsabbra...ha vennék, akkor az már kártya lenne, arra talán hajlandó lennék váltani vagy a másik eset, ha megadja magát.