Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Cölöp
tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Egyenlőre csak ismerkedünk vele. Nekem 2 napja van, tehát elhamarkodott lenne véleményt alkotni arról, hogy ezt a típus megéri-e megvenni, avagy sem. Én leírtam az első tapasztalataimat, ami segíthet elindulni egy irányba, de az is lehet, hogy félrevezető. (a 83%-os kondícióra gondolok, ami szerintem valami szoftveres melléfogás)
Egy tényt azért nyugodt szívvel kijelenthetek: sokkal gyorsabb a boot, mint HDD-vel (kb. 1/3-a), a számítógép reakcióideje sokat javult, nincs "kerregés" betöltés közben, és a Call of Duty pályák is kb. fele annyi idő alatt töltődnek be.
Eddig kb. ennyi előnyt tudott felmutatni a HDD-vel szemben. A mérleg másik oldalába pedig bepakolva a 40e jónagymagyarbuznyákot... hát... döntse el mindenki. 
Megj.: lemértem a Samsung F1 1TB HDD 4k random olvasását: 0,65 MB/sec, szemben az SSD-m 20 MB/sec értékével (ez barátok közt is 30x -os sebességkülönbség
)
Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Kingston 240GB Sata SSD
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddig kb. ennyi előnyt tudott felmutatni a HDD-vel szemben. A mérleg másik oldalába pedig bepakolva a 40e jónagymagyarbuznyákot... hát... döntse el mindenki. 
)