Aktív témák
-
cszn
őstag
Adamsss-nél nem volt rossz az ssd csak nem sikerült klónoznia és nem akart új rendszert tenni. Nálad is sztem csak beállítás gond lesz.
(#9710) CsendesMark Jóval kevesebb lehetőség van SLC SSD-t venni és persze többszörös az ár is, de gondolom ezt sejtetted. Intel X25-E, OCZ Vertex/Agility EX és Transcend amiket én ismerek. Ebből OCZ-ket azt hiszem nem is nagyon lehet itthon kapni.
-
james008bond
őstag
Én kb 2 hónapja használom, és még mindig ugyanolyan sebesség értékeket ír ki pl az ATTO: Write 235 MB, Read: 275 MB körül max, és ilyen volt 0 perces korában is! Sőt, van olyan tesztem, amin még gyorsulás is volt. Tegnap amúgy felraktam az O & O Pro 14 Defragment progit / korábban 12-es volt fent és már az is felismerte az SSD-t és NEM javasolta a defragmentálást /, ennél az új verziónál meg van kimondottan SSD optimalizálás. Nos, lefuttattam az egyszeri, boot közbeni optimalizációt/töredezettségmentesítést / és utána néhány sec-ot mintha gyorsabban indult volna a gép és talán kicsit pattogósabb is lettek az egyéb műveletek. De ezt még tesztelem majd, mert tegnap már késő volt ehhez...:-)
..és úgy emlékszem, hogy ezt a CHACHE BUFFER-t bepipáltam telepítéskor...de majd otthon megnézem. -
cszn
őstag
-
cszn
őstag
Hali!
A rendszervisszaállítást a vezérlőpult->rendszerben tudod kikapcsolni.
Egyébként már túl is vagy biztosítva. A 4. 5. 10. szerintem nem olyan lényeges. A firefox temp-et szerintem inkább memóriába rakjad, azzal jóval gyorsabb lesz. A lapozófájlt meg 4 gigánál már akár ki is kapcsolhatod.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged