Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
nemtomki
üzenetére
Úgy gondoltam ,hogy eredeti, hogy nem a netröl letöltött-buherált-mások által szerkesztett xp, hanem a gyári telepítőlemez.( Igen, achi driverrel)
Valószínűnek tűnik, hogy nem a (iastor.sys és a hozzá tartozó inf fájl) hiányzik a telepítőlemezéből, mert akkor el sem indulna a telepítés, illetve nem a felénél szakadna meg. Én arra gyanakszom, hogy a telepítőlemez a hibás, még akkor is ha eredeti, lehet rajta karcolás, ami olvasási hibát okoz, és azért nem folytatódik a telepítés. Pl. Nekem volt olyan esetem is, hogy Win Vista ugyanígy félbeszakadt telepítés közben, és sok-sok próbálgatás után kiderült, hogy csak akkor megy fel, ha letiltom az alaplapi hálózati kártyát, szóval nem fért össze vele. Vannak ilyen furcsaságok.....
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-book zenészeknek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest