Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek-e még rá, korábban "panaszkodtam", hogy nem teljesít úgy az intel SSD a laptopban, ahogy itt (meg mindenhol) sokan mutatják a benchmarkokon.
Íme a megoldás, én nem teszteltem le mondjuk, de a cikk magáért beszél.

Aki lusta végignézni, annak összefoglalva arról van szó a series5 chipsetnél, hogy a CPU pihenőmódjai miatt esik vissza a sebessége az SSDnek ahhoz képest, ami elvárható lenne tőle. Meghökkentő, hogy mekkora különbséget tud okozni egyébként iops-ban a cikkben említett registry buherálás.
Nekem mondjuk az akksi üzemideje fontos azért, de lehetséges, hogy be lehet állítani azt, hogy csak töltőről használva ne essen vissza a sebesség, amúgy meg akkumulátorról az üzemidő érdekében használhassa az idle állapotokat a processzor. Ha nem siklottam el felette nem tért ki rá a cikk, de a képeknél pl csak töltőről használva van kikapcsolva az idle állapot.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest