Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
cszn
őstag
Rövid időn belül úgy is kiderül, hogy azok az ssd amiket most használunk vajon tönkre mennek e vagy tényleg felesleges volt ezen ennyit jártatni a pofánkat.
Valószínűleg felesleges volt, de ez közben sok embert kedvtelenít el. Az ssd-k sebessége és tárhelye is igen gyorsan fejlődik így egyre többen állnak majd át. Sok embert tart vissza a kis tárhely is hidd el, amint több száz gigás ssd-k lesznek rengetegen fognak átállni. Igaz a tárolt videókat, zenéket és dokumentumokat, ami a legtöbbünk vinyóján tesped nem igen van értelme tovább gyorsítani, a mostani vinyók is tökéletesen megfelelnek a célnak. Játékot még úgy-ahogy megéri rápakolni, de igazán csak annak van értelme nagy ssd-t vennie aki olyan munkát végez ami folyamatosan igényli ezt a sebességet. Egy hétköznapi felhasználónak bőven elég a rendszerre, meg amit gyakran használ plusz esetleg játék hozzá a (sztem) max 128 giga, de én a 40-esen 19 gigával tengődök. Szóval ha az igényeidet figyelembe véve döntesz akkor tudsz spórolni. Én majd valószínű lecserélem az X25-V-met akkor amikor 30k körül lehet kapni egy vagy 128-as C300-as szintű ssdt, hogy bármit amit akarok feltehessek rá, de nem fogom elsietni, mert bőven ráér. 
Aktív témák
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valószínűleg felesleges volt, de ez közben sok embert kedvtelenít el. Az ssd-k sebessége és tárhelye is igen gyorsan fejlődik így egyre többen állnak majd át. Sok embert tart vissza a kis tárhely is hidd el, amint több száz gigás ssd-k lesznek rengetegen fognak átállni. Igaz a tárolt videókat, zenéket és dokumentumokat, ami a legtöbbünk vinyóján tesped nem igen van értelme tovább gyorsítani, a mostani vinyók is tökéletesen megfelelnek a célnak. Játékot még úgy-ahogy megéri rápakolni, de igazán csak annak van értelme nagy ssd-t vennie aki olyan munkát végez ami folyamatosan igényli ezt a sebességet. Egy hétköznapi felhasználónak bőven elég a rendszerre, meg amit gyakran használ plusz esetleg játék hozzá a (sztem) max 128 giga, de én a 40-esen 19 gigával tengődök. Szóval ha az igényeidet figyelembe véve döntesz akkor tudsz spórolni. Én majd valószínű lecserélem az X25-V-met akkor amikor 30k körül lehet kapni egy vagy 128-as C300-as szintű ssdt, hogy bármit amit akarok feltehessek rá, de nem fogom elsietni, mert bőven ráér.