Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Aktív témák
-
cszn
őstag
Rövid időn belül úgy is kiderül, hogy azok az ssd amiket most használunk vajon tönkre mennek e vagy tényleg felesleges volt ezen ennyit jártatni a pofánkat.
Valószínűleg felesleges volt, de ez közben sok embert kedvtelenít el. Az ssd-k sebessége és tárhelye is igen gyorsan fejlődik így egyre többen állnak majd át. Sok embert tart vissza a kis tárhely is hidd el, amint több száz gigás ssd-k lesznek rengetegen fognak átállni. Igaz a tárolt videókat, zenéket és dokumentumokat, ami a legtöbbünk vinyóján tesped nem igen van értelme tovább gyorsítani, a mostani vinyók is tökéletesen megfelelnek a célnak. Játékot még úgy-ahogy megéri rápakolni, de igazán csak annak van értelme nagy ssd-t vennie aki olyan munkát végez ami folyamatosan igényli ezt a sebességet. Egy hétköznapi felhasználónak bőven elég a rendszerre, meg amit gyakran használ plusz esetleg játék hozzá a (sztem) max 128 giga, de én a 40-esen 19 gigával tengődök. Szóval ha az igényeidet figyelembe véve döntesz akkor tudsz spórolni. Én majd valószínű lecserélem az X25-V-met akkor amikor 30k körül lehet kapni egy vagy 128-as C300-as szintű ssdt, hogy bármit amit akarok feltehessek rá, de nem fogom elsietni, mert bőven ráér. 
Aktív témák
- VR topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valószínűleg felesleges volt, de ez közben sok embert kedvtelenít el. Az ssd-k sebessége és tárhelye is igen gyorsan fejlődik így egyre többen állnak majd át. Sok embert tart vissza a kis tárhely is hidd el, amint több száz gigás ssd-k lesznek rengetegen fognak átállni. Igaz a tárolt videókat, zenéket és dokumentumokat, ami a legtöbbünk vinyóján tesped nem igen van értelme tovább gyorsítani, a mostani vinyók is tökéletesen megfelelnek a célnak. Játékot még úgy-ahogy megéri rápakolni, de igazán csak annak van értelme nagy ssd-t vennie aki olyan munkát végez ami folyamatosan igényli ezt a sebességet. Egy hétköznapi felhasználónak bőven elég a rendszerre, meg amit gyakran használ plusz esetleg játék hozzá a (sztem) max 128 giga, de én a 40-esen 19 gigával tengődök. Szóval ha az igényeidet figyelembe véve döntesz akkor tudsz spórolni. Én majd valószínű lecserélem az X25-V-met akkor amikor 30k körül lehet kapni egy vagy 128-as C300-as szintű ssdt, hogy bármit amit akarok feltehessek rá, de nem fogom elsietni, mert bőven ráér.