- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Feljebb már linkeltem, mondjuk nem írtam hogy konkrét teszt

X25-M-et szorongatja azért....
Árban meg 46 ropi r.bazárban
Amint lesz zs-m én veszem...Tudni kell még, hogy a Vertex 2-ben a SandForce 1500 van... ebben 1200 csak. De nem sokkal erősebb, csak 4K-ban van némi előnye.
Árban + 10 ropi. "Itthon" is lehet kapni mindegyiket, + 12K-ért. Viszont így, hogy kiderült RMA nem is olyan vészes, már bele merek vágni simán, ráadásul jóval kevesebb a panasz rá mint az Agility 1-re. Vissza meg ingyenes a szállítás OCZ-től.Sandforce a legújabb vezérlők egyike, csak a cikkben azt lehetett olvasni, hogy Mo-n nem lehet kapni ilyen SSD-ket... Aztán véletnelül olvastam az Agility 2-ről és a Vertex 2-ről...Kiderül SF van bennük, elődjükben meg Indilinx Barefoot. Sandforce-ba nem is kell DRAM például, mert megoldja anélkül is.
Aktív témák
- 3db WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 100/100% hibátlan állapot
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- SAMSUNG PM9A1 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - 100/100 -as - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amint lesz zs-m én veszem...