Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Feljebb már linkeltem, mondjuk nem írtam hogy konkrét teszt

X25-M-et szorongatja azért....
Árban meg 46 ropi r.bazárban
Amint lesz zs-m én veszem...Tudni kell még, hogy a Vertex 2-ben a SandForce 1500 van... ebben 1200 csak. De nem sokkal erősebb, csak 4K-ban van némi előnye.
Árban + 10 ropi. "Itthon" is lehet kapni mindegyiket, + 12K-ért. Viszont így, hogy kiderült RMA nem is olyan vészes, már bele merek vágni simán, ráadásul jóval kevesebb a panasz rá mint az Agility 1-re. Vissza meg ingyenes a szállítás OCZ-től.Sandforce a legújabb vezérlők egyike, csak a cikkben azt lehetett olvasni, hogy Mo-n nem lehet kapni ilyen SSD-ket... Aztán véletnelül olvastam az Agility 2-ről és a Vertex 2-ről...Kiderül SF van bennük, elődjükben meg Indilinx Barefoot. Sandforce-ba nem is kell DRAM például, mert megoldja anélkül is.
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Eredeti játékok OFF topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Amint lesz zs-m én veszem...